Käytä kierrätettyä kantoa sisustuksessa ja sisustamisessa – luovia ideoita luonnon innoittamana

kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja valopintojen koristamisessa

Kierrätetyn kannon käyttö sisustuksessa ja sisustuksessa – luovat ideat luonnon innoittamana

Haluatko virkistää huoneen? Kuinka voit tehdä sen? Muuten myös käyttämällä jääneitä kantoja!

Tämä muistuttaa sinua paikastasi luonnossa ja kyvystämme päättää, tuhotaanko se vai säilytetäänkö se.

Kantoja voidaan käyttää podiumina kylpyhuoneessa. Ne voivat toimia myös olohuoneen kasveina tai pöydinä tai istuimina kylpyhuoneessa. Ne voidaan koota suuren puupöydän ympärille ja luoda viihtyisä sosiaalinen alue. Itse asiassa mielikuvitus on ainoa kehys kantojen käyttömahdollisuuksille.

Eklektinen yhdistelmävaihtoehto

Puukannoissa on suuri potentiaali. He voivat tehdä suuren mosaiikin luovassa sisustuksessa. Kuvittele seuraavat mahdollisuudet: Puusta valmistetut “viipaleet” muodostavat polun puutarhassa tai muutama värillinen kanto sisustuksesi kruunaamiseksi. Haluaisitko tällaisen funky -elementin, eikö niin??

Nämä mäntypuiset istuimet on maalattu fluoresoivilla väreillä, ja niissä on lisäksi pleksilasista valmistetut peilipinnat. Ne luovat erittäin tyylikkäästi uudelleen tulkittavien kantojen toiminnallisuuden. Yöllä niillä on upea vaikutus ulkona.

Alumiini kohtaa puun

Israelilaisen suunnittelijan teoksissa runsaus johtaa erinomaiseen tulokseen. Hän loi installaation joistakin sypressikannoista ja alumiiniesineistä ja asetti ne ympäri taloa.

Lähtökohtana on edustus nykyaikaisesta tavasta säilyttää puu ohut, poikittainen alumiiniverhous. Alumiini näyttää paljastuneen juuri valuprosessin aikana. Satunnainen visuaalinen peli poltetuista puista ja alumiinivanteista saavuttaa upeita tuloksia. Älä usko sitä?

Tämä on myös symboli nestemäisen alumiinin välisestä yhteydestä

kierrätetty kanto sisustukseen ja koristeluun alumiinipuusta

Kotitekoisia huonekaluja kannoilta

Hyödyt ovat yhtä tärkeitä kuin puiden istuttaminen. Integroi vähän luontoa kotiisi ja muuta puu itse tehdyn projektin ansiosta. Nyt ymmärrät todella sen käytön tarkoituksen. Niin kutsutut “tarpeettomat” esineet tulevat jälleen käyttöön. Täällä kiinnostus, keskittyminen yksityiskohtiin ja selkeät linjat yhdistyvät luodakseen upeita kotitekoisia kappaleita!

Tämän projektin kirjoittaja keräsi lokit ja käytti niitä huonekalujen, kuten sohvapöydän ja hämähäkkimaisen tuolin, luomiseen. Haluttu muoto saavutettiin akselilla, taltalla ja vasaralla. Tällä huonekalulla on kaksinkertainen merkitys.

Ne ovat ympäristöystävällisiä ja luovat emotionaalisen, voitaisiin jopa sanoa, intohimoisen ilmapiirin

Kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja sisustuksen nojatuolin pöytälevyssä

Ratsuhevonen puusta

Puukannot voidaan myös muuttaa orgaanisen näköisiksi leluiksi. Tämän voi helposti saavuttaa lahjakkaiden taiteilijoiden avulla.

Suunnittelija Hilla Shamian ratsastaja on esimerkki tästä. Tämä on upea huonekalu.

Tämä huokuu edelleen kannon luonnollista kauneutta

kierrätetty kanto sisustukseen ja koristeluun keinuhevonen

Ainutlaatuiset maljakot puukannoista

Maalaismainen kohtaa modernin alla olevissa esimerkeissä. Yhdistelmä on täysin onnistunut ja sopii kaikkiin taloihin. Sen on luonut suunnittelija Trine Andersen. Hän sai inspiraatiota skandinaavisesta ympäristöstä. Sisällä on keraaminen muki. Voit ottaa sen pois sieltä. Se edistää eheyttä ja ainutlaatuista ulkonäköä. Se korostaa myös luonnollista puolta muistuttamalla kukan kukkaa.

Voit sijoittaa nämä maljakot upeasti ikkunalaudalle tai sohvapöydälle olohuoneessa

Kierrätetty kanto sisustus- ja koristemaljakoissa

Rentoudu kuin maalla

Helpoin tapa asentaa kannot on edelleen luonnollinen. Voit tehdä sen kappaleen kanssa Kantopöytä Nude Tree Trunk Stool Istuin katso. Muutamilla tällaisilla kasveilla et enää tarvitse sohvaa. Niitä voidaan käyttää työtasoina, yöpöydinä ja kylpyhuoneen istuimina. Nämä ovat ilmakuivattuja puukappaleita ja niille tehtiin joitakin tärkeitä prosesseja. Ne kuivattiin keinotekoisesti, tasoitettiin, tasoitettiin ja hiottiin sivuttain. Pinta on kiillotettu. Uusien ideoiden toteuttamiseksi sinun tarvitsee vain mennä kävelylle ja löytää uusia kantoja.

Ne kuivattiin keinotekoisesti, tasoitettiin, tasoitettiin ja hiottiin sivuttain

Kierrätetty kanto sisustukseen ja sisustustuoliin

Kävele tammen ympäri

Missä olisi parempi pystyttää puusta tehtyjä taideteoksia kuin puutarhaan. Jokaisella puulla on oma tarinansa ja jokainen rengas ja kaikki epätäydellisyyden jäljet ​​puhuvat ikääntymisestä ja taistelusta luonnon kanssa.

Tee tie uudelleenkäytetyillä kannoilla, kuten alla olevassa kuvassa. Tämä esimerkki tulee Sweetlake Interior Design Studion valikoimasta. Muistisi sisältävät nyt silmiinpistävän kuvan. Erityistapauksessa asiakas menetti sentimentaalisen tammen, ja tiimi toi sen takaisin jokapäiväiseen elämään tämän päällystyksen muodossa.

Oletko puun ja aaltojen ystävä, joka tuo luonnon lähemmäksi sinua? Haluatko kodin viisaan ilmeen? Anna yllä olevien ideoiden inspiroida sinua luomaan uusia luomuksia!

  Ulkona istuinalue, joka on valmistettu kannoista – loistava idea, eikö??

kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja sisustuspöytäjakkara ulkona     Käytännöllinen ja epätavallinen sivupöytä Kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja sisustuksen sivupöydän kompaktissa tuolissa

Rypäleiset ulosteet, jotka on tehty kannoista ja klassisista nojatuoleista niiden välissä

Kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja koristeluun nojatuoli jakkara idea luonne

Tumma lakattu massiivipuun kanto toimii sohvapöytänä

Kierrätetty kanto, joka on kietoutunut sisustukseen ja koristeluun nojatuolirottia

Tyylikäs, näyttävä sivupöytä jaloissa

Kierrätetty kanto sisustussuunnittelussa ja koristepöydässä vaaleaa puuta

Matala pieni pöytä kierrätetystä kannosta

Kierrätetty kanto sisustuksessa ja koristepöydän jaloissa