Kesänseisaus – juhli kesän alkua ja ole onnellinen!

Mitä ajattelet spontaanisti, kun ajattelet kesäpäivänseisausta? Toki monet ihmiset tuntevat olonsa ylikuormitetuksi ja yrittävät muistaa, mitä he ovat oppineet siitä koulussa. Tieteellinen tosiasia on, että tämä on vuoden pisin päivä ja lyhin yö. Se on myös kevään ja kesän leikkauspiste ja kuumin kausi alkaa pohjoisella pallonpuoliskolla kesäpäivänseisauksesta. Tämä päivä ei aina kuulu 21. kesäkuuta, joskus 20. tai 22. Kesän alku on aina ollut upotettu mystiikkaan. Kesänseisausta kunnioitetaan useissa muinaisissa kulttuureissa taivaan ja maan välisenä liittoutumana. Kesän alussa opit paljon vanhoista perinteistä tässä. Aiemmin kesäpäivänseisausta pidettiin paranemisen, vahvistamisen ja elvytyksen päivänä. Nykyäänkin monet uskovat, että unelmat voivat toteutua 21. kesäkuuta.

 Kesänseisaus on edelleen mystiikan peitossa.

 Kesäpäivänseisaus mystiikassa peittää vanhat perinteet ja taikausot

On pieniä rituaaleja, joita jatketaan tänä päivänä.

Kesäpäivänseisausta juhlivat pienet rituaalit ylläpitävät päivittäistä rutiinia

Mutta tänään kesän alkua tulkitaan hieman eri tavalla. Kesänseisauksen ympärillä olevia päiviä pidetään parhaana ajankohtana harkita aikomuksiamme ja pyrkiä uusiin tavoitteisiin. Tämän päivän viestissä haluamme esitellä teille joitain suosittuja pieniä rituaaleja juuri sen tekemiseksi. Haluat ehkä juhlia kesäpäivänseisausta läheisten ystävien ja perheenjäsenten kanssa ja tehdä tulevaisuuden suunnitelmia. Pysy kuulolla, niin saat lisätietoja solstice -päivästä!

 Nouse aikaisin ja katso auringon nousua.

Juhli kesäpäivänseisausta, herää aikaisin ja ihaile auringonnousua

  • Kesänseisaus ja päivittäinen rutiinimme

Kesäpäivänseisauksen päivänä nouset tavallista aikaisemmin, asiantuntijat neuvovat. On parasta mennä ulos heti herätessäsi katsomaan ja nauttimaan auringonnoususta. Sinua varmasti muistuttaa upea ja syvästi vaikuttava näky luonnon kiertokulkuista, joita me kaikki usein pidämme itsestäänselvyytenä. Pysy näin jonkin aikaa nousevan auringon edessä ajatellen itseäsi ja maailmaa. Kun aurinko on matalalla taivaalla, voit katsoa suoraan siihen. Täytä silmäsi valolla ja kehosi energialla.

 Hengitä syvään raikasta aamuilmaa ja anna mielen vaeltaa!

Juhli kesäpäivänseisausta, hengitä raikasta aamua ilmaa ja katso nousevaa aurinkoa

 Kerää seljankukka ja tee siitä siirappi.

Kerää vanhimpia kukkia Valmista siirappi Nauti juomasta Juhli kesäpäivänseisausta

Perinteisesti seljankukka on yhdistetty kesänseisaukseen jo pitkään. Miellyttävän tuoksuva vanhin kukkii todella kesäkuun puolivälissä ja lopulla monissa osissa maailmaa. Pakanallisesta perinteestä riippuen kuka tahansa voi luoda sydämen vanerikukalla ja ripustaa sen kotona tai oven eteen. Monet ihmiset suhtautuvat tähän tehtävään käytännöllisemmin ja valmistavat upean makuisen seljasiirappisi ja nauttivat siitä koko kesän. Kuinka voit tehdä tämän siirapin itse, voit selvittää tarkemmin liitteenä olevasta videosta:

Vaihtoehtoisesti voit tehdä rauhoittavan eliksiirin kamomillaa. Keitä kamomillateetä ja lisää ripaus kanelia ja inkivääriä. Anna teen jäähtyä ja tarjoa halutessasi jäällä. Mitä lisäät lisätäksesi kamomillateetä entistä maagisemmaksi, päätät itse. Vaihtoehtoja on todella paljon – muutamasta tipasta vodkaa tai snappia viskiin ja kultaiseen maitoon.

Kamomillatee virkistää kehoa ja rauhoittaa mieltä samalla.

Valmista kamomilla teejuoma virkistää kehoa juhlia kesäpäivänseisausta

  • Ilmaise kiitollisuutesi, kutsu vieraita ja pidä kesäpäivänseisausjuhlat

Tänä erityisenä päivänä meidän on ensin kohdeltava itsemme syvemmälle katsomaan elämäämme. Mieti millaista elämä maan päällä olisi ilman aurinkoa. Kiitän sydämestäni auringosta ja värikkäästä elämästä. Ajattele maailmaa ja itseäsi ja iloitse kaikesta hyvästä, joka sinulle on jo tapahtunut. Älä unohda ihailla ympäröivää kaunista luontoa ja värikästä elämää. Poimi puutarhakukkia ja käytä niitä kodin sisustamiseen.

 Koristele sisätiloissa ja ulkona kauniilla pellon tai puutarhan kukilla

Kauniita pellon ja puutarhan kukkia

Vasta sitten, kun olet koristanut talon ja puutarhan juhlallisesti, voit kutsua vieraita kesäpäivänseisausjuhliin. Mutta tämä ei saa mennä kuin tavalliset kesäjuhlat. Sen pitäisi saada virtaa omasta energiasta. Älä tarjoa ystävillesi alkoholia, mausteiset juomat eivät sovi tilaisuuteen. Tarjoa sen sijaan kuumaa suklaata ja yrttiteetä. Vihreä tai valkoinen tee, kombucha tai mate ovat myös sopivia juomia.

On olemassa erilaisia ​​tapoja juhlia kesän alkua.

Juhli kesän alkua, tanssi kesäpäivänseisausta, ole onnellinen rannalla

 Vapauta sielu vanhoista epäilyistä ja peloista.

Kesänseisaus vapauttaa sielun vanhoista peloista, päästä eroon epäilyistä

Johtopäätös: Kesänseisaus on vuosittainen tilaisuus hyödyntää luonnonvaloa. Se voi auttaa meitä torjumaan stressiä, epäilyksiä ja pelkoja ja pääsemään niistä eroon. Joten voimme tuntea olomme vapaammiksi ja kehittää sitten omaa mieltämme paremmin. Ainoa tapa kunnioittaa aurinkoa on nauttia valosta ja energiasta, piristää tunnelmaa ja laulaa ja tanssia. Tämä on hieno aika vuodesta luokitella tunteesi ja löytää sisäinen lapsi meistä. Joten neuvomme on: älä koskaan menetä jokaisen uuden päivän taikuutta! Ja kun aurinko vihdoin laskee, jatka tanssia ja juhli valoa!

Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle sitä! Noudata vinkkejämme ja elä onnellisesti!

Tanssi antaa sielusi roikkua!

Tanssi luonnossa, anna sielusi roikkua ja juhlia kesäpäivänseisausta

 Vuoden pisin päivä ………..

Kesäpäivänseisaus on vuoden pisin päivä ja lyhin yö

 Ainoa päivä keskiyön auringon kanssa napapiirillä

Kesäpäivänseisaus, vain keskiyön auringon päivä napapiirillä

 Ilmaise kiitollisuutesi ja nauti kaikesta kauniista, joka ympäröi sinua.

Kesäpäivänseisaus ilmaisee kiitollisuutta, iloitse kaikesta hyvästä elämässä

 Vanhan pakanallisen perinteen mukaan maassa sytytetään tulet illalla. Pelaat ja tanssit ympäriinsä.

Muinainen pakanallinen perinne juhlia kesäpäivänseisausta sytyttämällä tulen tanssia

 Yksinäisyydessä pohdi maailmaa ja itseäsi.

Heijastele yksinäisyydessä luonnon keskellä Ota iloa Juhli kesäpäivänseisausta