Kesätalon sisustus – luo raikas tunnelma kotona!

kesämökin sisustus lasipöydän kirjoitus

Koristele kesäksi

Anna kotiisi uusi kesäilme! Lue vinkkimme kesän sisustamisesta ja siitä, millä kesän väreillä voit sisustaa talosi tai huoneistosi.

Kun päivät pitenevät ja ulkolämpötilat nousevat, useimmat meistä haluavat nauttia viileästä tuulesta makaamassa ulkona kuumana kesäpäivänä.

Tyylikäs kesäpuukoriste – kesämökin sisustus

kesämökin sisustus lasipöydän aksentti puu

Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa liikkua, nauttia kesäpäivistä meren rannalla tai vuorilla. Tarkoittaako tämä sitä, että kaikki eivät voi nauttia tulevasta uudesta kaudesta? Ehdottomasti ei! On totta, että kaikki eivät voi siirtyä meren rannalle tai järvelle, mutta jokainen voi jatkaa suunniteltua kodin kunnostussuunnitelmaa. Voit antaa talollesi kirkkaan ja raikkaan ilmeen joidenkin kunnostustöiden avulla. Tämä ei tarkoita jokaisen huoneen vaihtamista ja vanhojen huonekalujen ja tarvikkeiden heittämistä pois. Pienet lisäykset ja kokeilu väreillä, tyylillä ja lisävarusteilla riittää, jotta voit tuoda viileän kesäkotin mukanasi ja rentoutua siellä. Lue alta tehokkaat sisustusvinkkimme tulevalle kesälle!

 Kaunista ulkoalueesi – kattoterassi, veranta, pihakesämökin sisustus lasipöydän aksentti puu ulkona

  • Yksinkertainen sääntö kesän sisustuksen käsittelemiseksi on välttää täplikästä ulkonäköä. On suositeltavaa, että huoneessa on vähemmän esineitä, mikä auttaa huoneesi näyttämään siistiltä mutta myös isommalta. Voit myös saavuttaa kotisi luonnollisen ilmeen käyttämällä erilaisia ​​kasveja ja kukkia. Se on juuri sitä mitä tarvitset juuri nyt.

Tyylikäs, houkutteleva sisustus kesäksi

kesämökin sisustus lasipöydän aksentti tähti

  • Toinen tapa sisustaa kotisi tulevalle kesälle on valaistus puutarhassa. Voit valaista puutarhapöydän kynttilöillä ja ripustaa puutarhavalot puihin. Merkitse polku tai portaat taskulampuilla ja aseta ne myös takapihalle. Muutama lyhty puutarhassa luo romanttisen tunnelman.

Mukava koriste -aksentti – hehkuva kynttilä monien simpukankuorten keskellä

kesämökin sisustus lasipöydän aksentti meri

  • Värit kertovat paljon ja välittävät tärkeitä viestejä. Kodin seinien maalaus on toinen tapa sisustaa ja valmistautua uuteen kauteen. Mieluummin vaaleat värit, kuten beige, vaaleanpunainen jne. Mutta jos olet äskettäin uusinut talosi ja et halua enää investoida siihen, voit vain kunnostaa yhden seinän seinän kaavaimilla. Vältä ripustamasta maalauksia tai muotokuvia seinille; se ei sovi hyvin kesän kodin sisustukseen.

Temaattinen, kesäinen koristelu takkakappaleessa

kesämökin sisustus lasipöytä sininen takki

  • Saatat tuntea tarvetta päästä eroon raskaista villamatoista ja näyttää puulattiat tai yksinkertaisesti lattialaatat. Se on hienoa, ei tietenkään ole ongelma tehdä niin, mutta näytä tyylisi ja lisää lattiaan rauhoittavia harmaan, valkoisen tai sinisen sävyjä. Ajattele myös, miten aiot imuroida ja mopata lattian nyt kesällä.

Huomattava aksentti lipastossa

kesämökin sisustus lasipöydän aksentti katto

  • Poista valkoiset pyyhkeet kylpyhuoneesta ja vaihda ne muutamaan pastelliväriseen pyyhkeeseen, jotta sisustus kirkastuu. Ajattele myös muiden lisävarusteiden vaihtamista kylpyhuoneessasi?

Eksoottinen kesäpöydän koristelu

kesämökin sisustus lasipöydän aksenttiraidat

  • Luonnonvalo on tärkeä osa kesän sisustusta. Vaihda tummat verhot vaaleammille verhoille saadaksesi enemmän valoa huoneeseen. Voit valita valkoiset, neutraalit tai pastelliväriset verhot, koska nämä värit sopivat täydellisesti kesäkodin sisustukseen.

kesämökin sisustus lasipöytä sininen tyylikäs

  • Kesäaika on myös aika korvata raskaat talviasusteet kirkkailla ja kutsuvilla kodin lisävarusteilla. Voit sisustaa makuuhuoneesi bambukasveilla tai leikata kukkia puutarhastasi.

Sininen lasi, pallo punottuista oksista

kesämökin sisustus lasipöydän aksenttiKesäinen sisustus luo raikkautta ja hyvän mielen        kesämökin sisustus lasipöytä sininen läpinäkyväValkoinen kuvakehys ja kynttilä lasissakesämökin sisustus lasipöytä sininen lasi Posliinilautanen täynnä erilaisia ​​kesäkoristeitakesämökin koristelu lasi pöytälevy

Tuoreet vaaleanpunaiset kukat – tyylikäs kesäinen aksentti

kesämökin sisustus lasipöytä sininen maljakko kesämökin sisustuslasipöytäkirja

Tyylikäs, tyylikäs kesäkoriste

kesämökin koristelu lasipöydän kynttilät valkoinen kesämökin sisustus lasipöytä meri