Keskity työpöytään – miten voit siivota työpaikkasi

Loistavan loma -ajan jälkeen se palaa töihin! Nyt sinun on mietittävä uudelleen, miten voit parhaiten suorittaa päivittäiset tehtävät. Monet meistä työskentelevät kotoa ja istuvat tuntikausia tietokoneen ääressä. Tai ehkä sinulla on erityinen harrastus, joka sitoo sinut työpöydällesi. Jos surffaat Internetissä aika ajoin, tarvitset mukavan paikan kannettavan tietokoneen asettamiseen, eikö niin? Jotta et tunne itseäsi lähes “tukehtuneeksi” kaikissa näissä tapauksissa ja kaikki pöydällä olevat asiat masentavat sinua, päätimme tänään katsoa tarkasti työpöytää. Kuten tiedät, työpöytäsi työilmapiirin on kannustettava luovuuttasi. Joten nyt on aika siivota työpöytäsi ja vasta sitten ryhtyä töihin! Tässä artikkelissa haluamme antaa sinulle käytännön vinkkejä siitä, miten ammattilaiset siivoavat pöydän. Varmasti jokainen voi oppia siitä jotain.

Psykologit väittävät, että sotkuinen työpöytä on merkki luovasta ja innovatiivisesta ajattelusta

viileä idea toimistopöydälle

  • Mitä työpöytä paljastaa sinusta henkilökohtaisesti?

Siisti vai likainen? Toimistossa tai kotona työpaikka puhuu paljon siellä työskentelevien ihmisten luonteesta. Joillekin työpöydille on kasattu tiedostoja, kahvia ja teetä on tyhjiä, kynät ovat kaikkialla. Muiden kanssa kaikki on hyvin järjestetty, mitään ylimääräistä ei näy.

Kyllä, ihmiset ovat niin erilaisia ​​ja työpaikat näyttävät aivan erilaisilta. Jotkut ihmiset kasaavat kaiken tarvitsemansa työpöydän päälle, jonka he haluavat pitää koko ajan edessä. Minimalisti pitää työpöydän aina siistinä ja siistinä. Jotkut kaverit haluavat levitä toimistoon, koska pöytä ei riitä heille. Avoimet ja luovat ihmiset tuovat pieniä henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia työpöydälleen, joten he tuntevat olonsa mukavaksi ja inspiroiduksi. Ja mihin ryhmään sinä kuulut? Oletko tunnistanut itsesi tietyntyyppiseksi??

“Vähemmän on enemmän”, sanovat minimalistit

Rakenna työpöytäsi itse

“Eisenhowerin sääntö” auttaa sinua siivoamaan työpöytäsi paljon

hieno idea pienen työpöydän asettamiseen

  • Siivoa työpöytä – luo järjestys nopeasti työpaikalle

 

Kokeiltu menetelmä, joka tunnetaan myös nimellä “Eisenhowerin sääntö”, on jakaa työpöytä tai lattia neljään kenttään ja puhdistaa ne myötäpäivään. Löydät varmasti pöydältä paljon, joka pitäisi heittää pois 100%. Tämä kuuluu siis kenttään 1. Toisessa kentässä pinotaan asiakirjoja, jotka on toimitettava muille kollegoille. Kentässä 3 sinun on järjestettävä tehtävät ja niihin liittyvät paperit muutaman seuraavan päivän tai viikon ajan. Kenttä 4 sisältää kaiken, mitä voit tehdä tai sinun on tehtävä tänään.

Asiantuntijan vinkki: Älä luo muita kenttiä, vaan rajoitu neljään välttämättömimpään. Näin voit siivota työpöytäsi nopeasti ja tehokkaasti.

Työt jatkuvat toivotulla tavalla puhtaalla pöydällä

toimistoideoita

 

  • Työpöydän puhdistuksen psykologiset näkökohdat

Pöydän tyhjentämisellä on monia positiivisia puolia. Yhtäkkiä hämmästyt kuinka paljon vapaata tilaa sinulla on. Työpöytäsi on siisti ja kaikki mitä tarvitset tällä hetkellä on helppo löytää tai se on silmiesi edessä. Kaikki tämä lisää itseluottamusta ja lisää luovuutta. Lisäksi pääset eroon kaikesta, mikä rasittaa sinua! Pääset eroon todellisesta sotkusta ja pystyt järjestämään ajatuksesi ja ideasi uudelleen. Tämä jättää paljon vapautta kekseliäisyydellesi ja inspiroi innovatiivista ajattelua! Nyt voit nähdä, että puhtaan pöydän ääressä työskentely on ilo! Ja se voidaan tehdä pienin askelin, eikö olekin?

Kaikki haluavat työskennellä näin järjestetyn pöydän ääressä, eikö??

ideoita työpöydälle

Pienet yksityiskohdat muodostavat luovan ilmapiirin työpöydällä

Siisti pöydän pienet yksityiskohdat

Työpöytäsi kertoo paljon persoonallisuudestasi

rakenna oma työpöytäsi

Rakenna omia työpöytäideoita ja esimerkkejä

Voit myös työskennellä luovasti yksinkertaisesti sisustetussa kotitoimistossa

Siivoa työpöytäsi, työskentele luovasti

 ideatyöpöytä