Kuinka voit painaa kukkia? – 3 tekniikkaa ja yli 30 kuvaa puristettuja kukkia

Kukkien puristaminen on luova tekniikka, jonka avulla voit säilyttää kauniit hetket ikuisesti. Näin voit pitää kukkien kauneuden elossa ikuisesti. Painokukat sopivat täydellisesti kehystykseen ja esitykseen taiteena tai esimerkiksi käsinkirjoitettujen korttien ja kirjainten koristeluun.

Kuinka voit painaa kukkia??

Kukkien puristaminen Seinien koristelu kukkien järjestäminen

Kukkien puristaminen ei kuitenkaan ole vaikeaa ja voit säilyttää kaikenlaisia ​​kukkia kotona ilman erikoistyökaluja. On olemassa erilaisia ​​menetelmiä, jotka haluamme esitellä sinulle alla. Pidä siitä kiinni ja opi painamaan suosikkikukiasi hetkessä.

Pidä elämän kauniit hetket puristettujen kukkien kanssa

Kukkien puristusmenetelmät Kukkien kuivaus ja koristeideoiden järjestäminen

Ikuista kukkien kauneus

Kuinka painaa kukkia kukka painaa puuta

Mitä kukkia voit painaa??

Poimi kukkia aikaisin aamulla, kun kaste on haihtunut. Valitse kukat, jotka ovat valmiita avaamaan silmut tai jotka ovat kukoistamassa. Kerää kukkia ja lehtiä eri kehitysvaiheissa rakenteen ja monimuotoisuuden lisäämiseksi.

Valitse ja valmistele kukkia

Painokukat Järjestä ja kehystä kukkia

Parhaan tuloksen ja kirkkaimpien värien saavuttamiseksi sinun on ensin käsiteltävä kukkasi. Liota varret vedessä heti leikkaamisen jälkeen. Leikkaa ne juoksevan veden alla kulmassa, jotta vesi imeytyy paremmin. Aseta sitten kukkasi maljakkoon, joka on täynnä makeaa vettä ja kukkaruokaa.

Kerää tuoreita kukkia

Puristuskukat Valitse kukat ja leikkaa esivalmistelu

Kuinka valmistaa ruusu puristamiseen

Kukkien painaminen kirjassa ruusujen valmistelu

Luonnollisesti litteitä kukkia ovat helpoin painaa, kuten violetit, koiranputket, unikot ja yksiteräiset ruusut. Jos haluat puristaa kukkia, joissa on heteitä, kuten kalifornian liljoja ja liljoja, poista heteet, jotta siitepöly ei tahraa. Saniaiset ja tietyntyyppiset lehdet voidaan myös puristaa onnistuneesti.

Voit myös säilyttää monilehtisiä ruusuja, neilikoita tai jopa hedelmiä ja vihanneksia, mutta se kestää kauemmin ja vaatii hieman enemmän huomiota.

Nauti tuloksesta!

Kukat paina seinäkoristeiden lahjaideoita

Kuinka voit painaa kukkia??

Markkinoilta on saatavana erityisiä puisia kukkapuristimia, joita voidaan käyttää kukkien säilyttämiseen kaupallisiin tarkoituksiin. Mutta jos kukkien puristaminen on vain harrastus sinulle, et todennäköisesti tarvitse ammattimaista kukkapuristinta. Kokeile vain seuraavia puristustekniikoita ja selvitä, mikä sopii parhaiten tapaukseesi.

Kukkipuristimen käyttö olisi myös hyvä vaihtoehto …

Kukkien puristusmenetelmät Kukkipuristimien järjestelyideoita

… mutta kokeile ensin muita kukkien puristustekniikoita

Kuinka painaa kukkia Kukka paina

Kukkien painaminen kirjassa

Kirjan käyttö on klassinen tapa puristaa kukkia. Tätä menetelmää varten tarvitset raskaan kirjan ja imukykyisen paperin. Kukkapigmentit voivat värjätä kirjan sivuja, joten sinun on asetettava lisäpaperia kirjan sivujen väliin.

Aseta kukka kirjan sivujen väliin

Paina kirjan kukkia ja anna niiden kuivua

Avaa kirja ja aseta paperi kirjan toiselle puolelle. Tämä voi olla leivinpaperi, leivinpaperi tai kahvisuodatin. Aseta kukka tai kukat päälle ja aseta sitten toinen paperiarkki päälle. Lisää kirjaa painamaan kukkia. Odota kaksi tai neljä viikkoa. Kaiken veden poistaminen kukista voi kestää hetken.

Sulje kirja

Kukat paina menetelmiä kirja kirjan sivujen välillä

Ja laita siihen raskas paino

Kukat puristavat erilaisia ​​kirjapainojen menetelmiä

Puristinkukat ovat valmiita muutaman viikon kuluttua

Kukkien painaminen kirjassa kukkakoristeiden järjestämisessä

Puristetut ruusut

Kukat painavat ruusuja kirjassa

Kuivaa kukkia mikrossa

Tarvitset vain mikroaaltouunin ja leivinpaperin. Parasta tässä menetelmässä on, että se toimii sekunneissa.

Aseta kukat kahden leivinpaperin väliin. Aseta leivinpaperi ja kukat suoraan mikroaaltolevylle ja aseta sitten toinen levy päälle. Kytke mikroaaltouuni päälle 30 sekunnista minuuttiin alhaisella teholla. Tarkista sitten, oletko tyytyväinen tulokseen.

Kukkien puristaminen mikroaaltouunissa on nopeaa ja helppoa

Kukat paina mikroaaltouuni nopea menetelmä

Paina kukkia raudalla

Aseta kukkasi kahden paperin väliin ja litistä ne raskaalla esineellä. Tämä luo pinnan, joka on helppo silittää.

Sulje silitysraudan vesi ja höyry ja alenna lämpötilaa. Paina rautaa leivinpaperilla 15 sekunnin ajan ja anna sen jäähtyä välillä. Sinun ei tarvitse tehdä liukuvia liikkeitä kuten silittää vaatteita.

Näin se toimii raudan kanssa

Kukkien puristaminen erilaisia ​​kirjoitusmenetelmiä

Käsityö- ja lahjaideoita puristetuilla kukilla

Puristetut kukat voivat ikuistaa rakastavia muistoja ja olla miellyttävä lahja. Onnittelukortti, jossa on puristettu kukka, olisi suuri yllätysidea, eikö niin? Ole luova ja ilmaise tunteesi puristettujen kukkien avulla. Nyt tiedät kuinka nopeasti ja helposti kukkien puristaminen on helppoa …

DIY -onnittelukortti, jossa on painetuista kukista valmistetut sydämet

Kukat paina eri menetelmiä sisustusideoita onnittelukortti

Jos haluat järjestää puristinkukasi kuvakehykseen, voit luoda yksilöllisen sisustuksen kotiisi. Yhdistä ne valokuviin unohtumattomista hetkistä, kuten otoksesta hääpäivästä ja kukkakimppusta!

Tiesitkö, että voit tehdä koruja kukista ja hartsista? Näin syntyy upeita kaulakoruja, sormuksia ja korvakoruja. Anna luovuutesi kulkea vapaasti ja kurkista laajasti puristettujen kukkien kanssa. Toivotamme sinulle hauskaa!

Koruideoita puristetuilla kukilla ja hartsilla

Paina kukkia kirjassa kukkakoriste puristi kukkia hartsiin

Anna itsellesi lisää inspiraatiota …

Kukkien puristaminen kukkien järjestäminen kehystämällä kukkia Kukat paina kukka koristelu kuivatut kukat Press lehdet kukka koristelu ideoita kuivatut kesäkukat Painokukkia kirjassa Sisustusideoita puristetuilla kukilla

Kukkien painaminen menetelmiä sisustusideoiden järjestämiseksi lasikehykset Kukkien puristusmenetelmät järjestävät sisustusideoita Kukkien puristusmenetelmät Kukkien järjestelyideoita Kukkien painaminen menetelmiä kukkien järjestämiseksi onnittelukorttien sisustusideoita Kukkien puristaminen Menetelmät kukkien järjestämiseksiKukkien puristusmenetelmät Koristeideoita kukillaKukat puristavat erilaisia ​​menetelmiä Kuinka painaa kukkia Kukkien koristelu kuivattuja kukkia Kuinka painaa kukkia kukkakoristeet puukehykset luovia lahjaideoita Kuinka painaa kukkia Kukkakoristeellinen puukehysKuinka painaa kukkia Koristeideoita puristetuilla kukilla