Kutsu kuuluisat pop -taiteilijat kotiisi!

Mikä on pop -taide?

Pop Art-liike syntyi Isossa-Britanniassa 1950-luvun puolivälissä; tämä uusi tyyli muuttui yhdeksi suosituimmista taideliikkeistä vuosien varrella. Sitä pidetään kapinana pompottavaa abstraktia ekspressionismia vastaan ​​erottamalla tietyt esineet alkuperäisestä kontekstistaan ​​ja yhdistämällä ne muihin epätyypillisiin esineisiin saadakseen täysin uuden käsityksen materiaalista. Joukkoviestinnän erilaiset visuaaliset näkökohdat – televisio, aikakauslehdet ja sarjakuvat – toimivat inspiraationa pop -taiteilijoille. Tämän konseptin kautta taiteilijat korostavat aineellisen todellisuuden paluuta jokapäiväiseen elämäämme. Värikkäät ja upeat kuvat tuovat uudenlaisen ajattelutavan, koska ne keskittyvät kiistattomaan todellisuuteen, joka on ilmeisesti jo pitkään unohdettu: jokaisella on 15 minuutin kuuluisuutensa! Mutta mitä tapahtuu, kun nämä ovat ohi?

Pop -taiteilija – Andy Warhol Pop Art -liikkeen pääedustajana

Andy Warhol

Tunnetun pop -taidekulttuurin mestariteoksensa ansiosta Andy Warhol sai nopeasti lempinimen pop -taiteen paavi (tai kuningas) ja hänestä tuli Yhdysvaltain pop -liikkeen pääedustaja 1960 -luvun alussa. Lukuisat julkkikset, eri päähenkilöt elokuvista ja televisiosta sekä tyypilliset amerikkalaiset kuluttajayhteiskunnan tuotteet inspiroivat taiteilijaa hänen töihinsä.

Hänen kuviensa herättävä voima loi täysin uuden taiteen havaitsemis- ja käsitystaiteen; Vaikka hänen kuvituksiaan kritisoitiin ankarasti tuolloin, ne herättävät edelleen kiinnostuksemme ja kannustavat abstraktia ajatteluamme. Tässä on TOP 3 hänen maailmankuuluista taideteoksistaan:

  • Hänen omakuvansa on osa maailmankuulua muotokuvasarjaa, jonka hän loi noin vuosi ennen kuolemaansa. Viisi taideteosta eroavat toisistaan ​​vain värillisillä kuvioillaan – punainen, vihreä, sininen, violetti ja keltainen muodostavat hänen muotosarjansa paletin. Kuvaus jo väsyneestä kuvanveistäjästä ainutlaatuisella peruukilla nähdään todellisena 1900 -luvun populaartaiteen symbolina!

Pop -taiteilija – Andy Warhol ja hänen autokuvansa eri väreissä

andy wharholin auton muotokuva

andy auton muotokuva

  • Warholin Campbell -keitospurkkisarja koostuu 32 erilaisesta maalauksesta – yksi jokaiselle 32 erilaiselle keitolle, joita yritys myi tuolloin. Juuri tämä mestariteos teki Pop-taideliikkeestä johtavan taideliikkeen Yhdysvalloissa 1900-luvun puolivälissä. Kuvituksessa käytetty tekniikka ja kuvitusten kaupallinen kartoittaja herättivät aluksi voimakasta suuttumusta ja avoimia syytöksiä Pop Art -filosofiaa vastaan. Tätä seuranneet keskustelut tällaisten teosten luonteesta ja etiikasta tekivät Andy Warholista kaikkien aikojen kuuluisimman pop -taiteilijan!

Pop -taiteilija – Campbell -keitotölkit symboloivat pop -taiteen perusideaa

pop -taiteilijan keittotölkit

pop -taiteilijan mestariteos

  • Kun Merilyn Monroe kuoli elokuussa 1962, Warhol loi suurimman mestariteoksensa seuraavien viikkojen aikana – 50 kuvaa näyttelijästä, jotka kaikki perustuivat yhteen hänen valokuvistaan ​​elokuvasta Niagara (1953). Vasemmalla 25 kuvaa on kirkkaita, värikkäitä värejä, kun taas toinen puoli oikealla olevista kuvista on väriltään mustavalkoinen ja niille on ominaista taiteessa yleinen häipymistehoste. Lukuisten tutkijoiden mukaan tämä voimakas värikontrasti symboloi elokuvan tähden ristiriitaista moraalia. The Guardian nimesi tämän esityksen kaikkien aikojen kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi nykytaideteokseksi.

Pop -taiteilija – Warholin tunnetuin mestariteos

marylin monroe pop -taide

merylin monroe -museo andy wharhol

Pop -taidetta kodissasi

Nykyään pop -taide on yksi suosituimmista taideliikkeistä, ja pop -taidenäyttelyt ovat kiinnostuneita ympäri maailmaa. Tämä taideliike voidaan kuitenkin sisällyttää myös sisustukseen, jotta nämä moniväriset ja epätavalliset teokset luovat miellyttävän ilmapiirin ja antavat kotiisi ylellisyyttä. Värikkäitä aiheita ei voi vain ripustaa seinälle kuvan muodossa, vaan ne voidaan myös tuoda esille eri tekstiilikuvioiden avulla, kuten verhoilu, tyynyliina, matot tai jopa vuodevaatteet. Ole rohkea kodin sisustamisessa, riko perinteisen suunnittelun rajat ja luo oma tyylikäs pakopaikka!

Kutsu kuuluisimmat pop -taiteilijat ja heidän mestariteoksensa kotiisi!

pop -taiteilijan suunnittelu

pop -taiteen olohuone

Korosta sisustuksesi värikkäällä Pop Art -mestariteoksella, jolla on vahva viesti

kuva pop -taiteesta

Ovatko pop -taiteilijat ansainneet kotisi??

pop -taiteen koristelu

Seuraa vain vinkkejämme ja nauti tuloksesta myöhemmin

pop -taiteen suunnittelutalo

Pop -taiteilijat ja heidän innovatiiviset ideansa herättävät kaikkien huomion

pop -taiteen suunnittelun koti

Suunnitteletko olohuoneesi tällä tavalla?

pop -taiteen sisustus

Pop -taidemuotoilu – Sopivilla väreillä luot sensaatiomaisen ilmeen

innovatiivinen pop -taide

Ideoita pop -taiteen suunnittelusta

pop -taiteen kuenslter -sisustus

pop -taiteen sisustus

Pop -taiteilija – Ripusta Warholin kuuluisa Mikki Hiiri olohuoneeseen

pop -taide luo taidetta

Luo taiteellinen tunnelma ja tee kaikki kateellisiksi henkilökohtaisesta elämäntavastasi

olohuoneen sisustus pop -taiteella

Keittiö voidaan helposti muuttaa pop -taiteen mestariteokseksi …

Keittiön pop -taide

… tai jopa wc!

kylpyhuoneen pop -taide

Seuraavat kuvat ovat muutamia ideoita Pop Art -seinä tarroista ja muista tarvikkeista 

pop -taiteen nukkumishuone

pop -taiteen makuuhuone

pop -taiteen seinä

pop -taiteen koti

koristelu pop -taide

tyynyliinat pop art

pop -taiteen tyyny

pop -taiteilijan suunnittelu

Pop Art Artist – Pop -Art -tyylinen kahvila

kahvi pop art

Alla on tilaisuutesi ihailla joitain mielenkiintoisimmista ja tunnetuimmista Pop Art -teoksista!

Aloitamme Warholin Mikki Hiirellä

Mikki hiiri andy warhol

pop -taiteilija

pop -taiteen kulttuuri

pop -taiteen taiteilija

pop -taiteen suudelma