Lasimaalaus kotona – värillinen lasi sisustukseen

Lumivalkoinen lasimaalaus kotona

Löydät houkuttelevan suunnittelun lähes kaikista aikakausista

Mikään sääntö ei sano, että ranskalainen tuoli 1700 -luvulta ja Sheraton eivät voi olla samassa huoneessa.

Joillekin ihmisille halu yhdistää eri aikakausien tyylejä on harrastus tai vapaa -ajan harrastus.

Voit harrastaa tätä harrastusta täysin, koska historia tietää hyvin erilaisia ​​tyylejä ja muunnelmia. Yksi asia, josta olen aina ollut kiinnostunut, on maalattu lasi ja tapa, jolla se sopii sisustukseen.

 Maalattua lasia

Lasimaalaus kotona

Kodin lasimaalauksen kattorakenne

Mitä kutsumme maalatuksi lasiksi? Mitä se oikeastaan ​​on? Kyse on erilaisten maalattujen lasien taiteellisesta yhdistelmästä. Väri tulee säleistä, jotka lisätään valmistuksen aikana.

 Tuhannen vuoden historian aikana termiä on käytetty lähes yksinomaan kirkon ikkunoiden valmistukseen. Tällä taiteella on todella pitkä historia, ja sitä sovellettiin pääasiassa kirkkojen ikkunoihin ja suuriin mosaiikkeihin. Se esiintyi myös lampunvarjostimissa ja peileissä sekä muissa näkyväissä rakennuksissa.

 Maalattua lasia voidaan käyttää myös laatikoihin, kelloihin, kaapin oviin, kuvakehyksiin ja muihin kolmiulotteisiin projekteihin.

 Värillinen lasi on myös integroitu lasi -ikkunaan. Tätä käytetään luomaan kuvioita ja kuvia, joita pitävät yhdessä lyijyliuskat ja jäykkä kehys.

 Ikkunan muotoilu voi olla kuviollinen tai ei-kuviollinen. Se voi sisältää tarinoita Raamatusta, historiasta tai kirjallisuudesta. Se voi edustaa pyhiä ja patruunoita tai mitä tahansa historiallista aihetta.

 Rakennusten ikkunat voivat esimerkiksi edustaa tiettyä teemaa kotonasi. Ne voivat edustaa kasvistoa, eläimistöä, maisemaa tai abstraktia kuvaa.

 Maalattua lasia sisustuksessa 

Lasimaalaus kotona olohuoneessa klassinen valkoinen

Voiko maalatulla lasilla olla magneettinen vetovoima jopa ilman luonnonvaloa? Minä luulen niin! Mutta palataanpa hieman taaksepäin keskustelemaan tästä yksityiskohtaisesti! Maalatun lasin kauneus on sen suhteessa valoon. Ennen kaikkea huolenaiheet herättävät sisustustiloja. Siellä sinun on harvoin käsiteltävä luonnonvaloa.

 Maalattu lasi on mielenkiintoinen muoto tästä materiaalista. Tapa, jolla lasi sieppaa luonnonvaloa, vaikuttaa maagisesti.

 Maalattu lasi liittyy aina valaistuun taustaan. Se voi olla taivas, lehdet tai rakennukset. Nämä taustakuvat, jotka on vaimennettu ja muutettu hieman maalatun lasin läpi, takaavat tunnetun “lasimaisen ilmeen” luomisen.

 Maalattu lasi ikkunoissa

Lasimaalaus kotona maalattu vihreillä silmiinpistävillä kiteillä

Jos lasi on ikkuna -aukoissa, saatamme tarvita valoa, jonka avulla voimme nähdä yöllä. Sen pitäisi olla mahdollista sekä sisältä että ulkoa. Valo itsessään on myös eräänlainen taide, ja se on periaate, joka hallitsee ja auttaa meitä. Maalatut lasi -ikkunat tekevät paljon sisätiloja.

 Maalattu lasi ovissa

Lasimaalaus kotona oven oven kukkia kimppu

Maalatut lasiovet voivat avata sinulle kokonaan uuden maailman. Voit tuntea kävelevän ihmeiden ja mysteerien maailmaan.

 Maalatut kuvakehykset

Lasimaalaus Home Photo Frame Pet Dog

Muistamisen arvoiset asiat herättävät aina katseemme. Tämä pätee erityisesti tapauksissa, joissa ne on kiinnitetty hyllyihin jossain. Maalattu lasi saa koko asian näyttämään houkuttelevammalta ja ikimuistoisemmalta.

 Maalatut lasikulhot

Lasimaalaus kotikulho maalattu siniseksi punaiseksi

Eikö olisi hienoa kerätä hedelmiä tähän lasikulhoon? Tai ehkä voit laittaa siihen hedelmäisiä ja mehukkaita hedelmiä? Mikset koristaisi pöytää joko keittiössä tai olohuoneessa??

 Lasimaalauksia

Lasimaalaus kotiin kukka maljakko kukkia

Makuuhuoneesi hylly, pöytä tai laatikko näyttää viehättävältä ja rakastettavalta ja luo romanttisen ilmapiirin.

 Peili, jossa runko maalattua lasia

Lasimaalaus kotiin seinän peilikehyksen ympärille

Seppeleen sävyt sopivat hyvin mihin tahansa huoneeseen ja näyttävät upeilta sisustuksen värimaailman kanssa.

 Maalatut lasilaatikot

Lasimaalaus kotona laatikko kauniisti alkuperäinen

Maalatut lasi -ikkunat voivat olla erittäin viehättävä koriste -elementti.

 Maalattu lasimaalaus

Lasimaalaus kotona seinäkello meren teemakalan ympärillä

Voit käyttää tätä ajatusta saadaksesi lastesi huoneen loistamaan. Käytän useita kelloja eri animaatiohahmoilla eri paikoissa.

 Maalatun lasin edut ja haitat

Kuten kaikessa elämässä, maalatulla lasilla on monia etuja ja haittoja. Erityisesti maalatusta lasista näet, että tämä on erittäin houkutteleva ja luo visuaalisen kiinnostuksen huoneeseen. Ikkunat edustavat keskipistettä ja antavat huoneelle persoonallisuuden.

 Valo pääsee silti läpi, mutta muotoilu ja tummat värit voivat vähentää valon määrää ja tehdä huoneesta tummemman.

Eli etuja on enemmän kuin haittoja! Onko totta, kyllä?