Laske kalorinkulutus – toimiiko se todella?

Laske kalorinkulutus terveellinen syöminen ja liikunta

Vaihtoehtoja kalorien kulutuksen laskemiseen

Ollaan rehellisiä. Uskotko todella, että kalorien kulutuksen laskeminen toimii? Toki tämä auttaa, mutta myös monet muut tekijät vaikuttavat asiaan. On olemassa elintarvikkeita, jotka polttavat rasvaa! Näiden avulla sinun ei pitäisi laskea kaloreita, vaan varmista, että syöt niin paljon kuin voit.

Laske kalorien kulutus

Laske kalorien kulutuksen käsikellon lisävarusteet

Toisaalta on myös muita elintarvikkeita, jotka välittömästi talletetaan kehomme rasvakertymiin. Tässä mielessä 20 kaloria vastaa 200 terveydelle hyvästä ruoasta.

Vähäkalorinen ruoka

Laske kalorien kulutuksen terveellinen ruokavalio -ohjelma

Ei, emme sano, että kalorinkulutuksen laskimet ovat ehdottoman tarpeeton asia. Haluaisimme kuitenkin, että pohdit tätä laajemmassa yhteydessä. Sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että päivittäinen kalorien laskeminen voi olla pitkällä aikavälillä työlästä ja huonoa psyykeelle … ainakin useimmille ihmisille.

Et voi tietää kuinka monta kaloria kaikki on? Sinun tulee muistaa useimpien elintarvikkeiden oikeat määrät ja mittasuhteet ja kuunnella kehoasi.

Kuuntele kehoasi!

Laihtua ilo lohi vihannekset sitruuna

Rasvainen liha voi sisältää hyödyllisiä aineita. Joten sinun on parempi ottaa pieni pala ja yhdistää se vitamiinipitoiseen salaattiin, joka auttaa vähentämään rasvaa. Syö jälkiruokia, jotka sisältävät sokerin lisäksi myös terveydelle hyviä hedelmiä.

Juo vähintään 1 litra vettä päivässä

Laske juomaveden kalorinkulutus

Laske enemmän liikuntaa kalorien sijaan

Kalorilaskenta osoitteessa Urheilutoiminta on aina hyvin suhteellista. Yritämme aina toisin. Kaloreiden polttamiseen käytetyt vakioluvut ovat aina suhteellisia. Nyrkkisääntönä on yrittää selvittää, mitkä elintarvikkeet antavat sinulle energiaa ennen harjoittelua. Sinun pitäisi myös selvittää, mikä saa vatsasi tuntumaan kevyeltä. Jos pystyt siihen, leikkaat automaattisesti kaloreita ja otat kaloreita, jotka poltetaan nopeasti harjoituksen aikana. Jos harjoitus on hieman myöhemmin, et ehkä pysty syömään niin paljon sen jälkeen. Et vain voi tehdä sitä illalla, jotta voit nukkua hyvin. Vaihtoehtona kalorien kulutuksen laskimelle voit kehittää strategian, joka keskittyy urheilutoimintaan ja sen onnistuneeseen toteuttamiseen. Siten sekä muotoilet kehosi onnistuneesti että vähennät kaloreiden kulutusta täysin luonnollisella tavalla.

Kalorin kulutus harjoituksen aikana

Laske kalorinkulutus Kalorin kulutus urheiluhyppynaru

 Treenaa kuntosalilla

kaloreiden kulutus elliptinen kone kunto aktiiviset urheiluvaatteet

 sykli

kalorien kulutus pyörä pyöräily kalorit kalorien kulutus pyöräily

Kalorien kulutus lenkillä

kalorien kulutus lenkkeily ulkona tyttöystävän kanssa laihtua

 Treenaa kotona, jos mahdollista

kalorien kulutus lenkkeily kuntosali kuntosali juoksumatolla

 Mene kävelylle puistoon

kalorien kulutus mennä kävelylle polttaa kaloreita kalorien kulutus urheilu

 uida

kalorien kulutus uinti rintojen uinti kalorien väheneminen uimalla

 Laihduta pilatesilla

pilates -kalorien kulutus urheilukuntosalipalloharjoitusten aikana edistyi

 Joogaharjoituksia 

jooga kalorien kulutus urheilujoogassa vähentää kalorien kulutusta

 Zumba

zumba laskea kalorien kulutus urheilu zumba kurssi

Ruoat, joiden ei tarvitse laskea kalorinkulutusta

Olemme jo keskustelleet tästä. On elintarvikkeita, jotka auttavat meitä polttamaan enemmän kaloreita ja rasvaa. Ne voidaan sitten syödä ilman, että kcal on laskettava. Niiden pitäisi jopa olla aksentti ruoassa. Tässä on joitain niistä, joita voimme helposti löytää ja kuluttaa jokapäiväisessä elämässä.

Terveellinen tuore ruoka

Laske kalorinkulutus terveelliseen syömiseen

täysjyvätuotteita ovat tässä mielessä aina erittäin hyviä ajatuksia. Kehomme pystyy polttamaan ne pois nopeasti. Joten tällä valinnalla voit hemmotella itseäsi kaksoisvaihtoehdolla.

Kirsikkatomaatteja mozzarellan ja basilikan kanssa

Laske kalorinkulutus terveellisesti syövä tomaatti mozzarella

Kalaa, simpukoita, vähärasvaista lihaa ovat myös jotain, joka imeytyy nopeasti kehoon. Tämä voidaan nopeasti muuntaa energiaksi, jota kulutat harjoittelun tai työskentelyn aikana.

Vähäkalorinen välipala

Laske kalorinkulutus kalorien kulutus Vältä rasvaisia ​​ruokia

Vähärasvaiset maitotuotteet tai terveelliset lisäaineet (valkoinen homejuusto) ovat myös erittäin hyvä idea. Linssit ja kuuma paprika, samoin kuin muut Bean tuotteet myös edistää aineenvaihduntaa.

Välipalaksi avokado munalla

Laske kalorinkulutus terveellistä syötävää munaa avokadossa

Onko kalorien laskeminen silti mielestäsi hyödyllistä? Ole suunnilleen tietoinen siellä olevista numeroista. Se riittää tekemään oikean päätöksen intuitiivisesti ostoksia tehdessä.

Jälkiruoaksi hedelmiä

     Laske kalorinkulutus kalorien kulutus terveellisiä hedelmiä