Laskostetut kaihtimet – moderni ikkunakoriste jokaiseen huoneeseen

Laskostetut kaihtimet – moderni ikkunakoriste jokaiseen huoneeseen

Verhot ikkunassa – se oli kerran! Nykyään muut menetelmät ovat moderneja ikkunoiden ja huoneiden kaunistamiseen, yksityisyyden tarjoamiseen tai kirkkauden estämiseen. Nykyaikaiset laskostetut kaihtimet luovat kaiken tämän, koska ne ovat monipuolisia henkilökohtaisesti. Tässä kodin sisustuksessa yhdistyvät klassiset elementit ja modernit tosiasiat, koska “plissée” on tekstiilinkäsittelystä peräisin oleva termi, joka tulee Ranskasta. Tässä kankaankäsittelymenetelmässä taitokset luodaan keinotekoisesti. Aluksi vain vaatekappaleita, kuten hameita tai kauluksia, varustettiin laskosilla, joita käytettiin 1900 -luvun puoliväliin saakka. Vasta viime vuosina tätä tekniikkaa on käytetty myös kodin sisustuksessa.

Lasitettu moderni ikkunakoriste jokaiseen huoneeseen

Miksi laskostetut kaihtimet ovat niin monipuolisia?

Laskostettu kaihdin on taitettava kaihtin, joka kiinnitetään suoraan ikkunan runkoon. Toisin kuin verhot, taitettu kangas ei vie turhaa tilaa. Lisäksi tämän tyyppisellä ikkunakoristeella on moderni kosketus ja tölkki riippuen valitusta vaihtoehdosta voidaan käyttää sekä liike -elämässä että yksityiselämässä. Se asennetaan joko suoraan ikkunaan, ts. Ikkunankehysten väliin, niin että laskostettu kaihdin lepää paneelilla. Kangas kulkee kiskojärjestelmän yli, joka kiinnittyy ikkunan kummallekin puolelle ylhäältä ja alhaalta.

Valittavana on kiristyslaite ikkunan runkoon ilman porausta tai kiinnitys ikkunan runkoon porauksella. Kiristämällä vaijeria laskostettu kaihdin istuu tukevasti ja voidaan siirtää mille tahansa korkeudelle. Tässä muunnelmassa on mahdollista vetää kangasta ylhäältä alas tai alhaalta ylös. Tämä takaa suojan valolta ja yksityisyydeltä samanaikaisesti.

Laskostettu kaihdin on ihanteellinen ikkunan sisustus vaikeisiin ikkunoihin. Nykyaikaisiin taloihin asennetaan kaiken geometriset muodot. Pyöreitä ja puolipyöreitä löytyy sekä z. B. kolmioita tai puolisuunnikkoja. Vastaavat laskostetut kaihtimet on kuitenkin mitattava, eikä niitä ole helppo tilata normaalien muotojen tapaan.

Ikkunoiden sisustus lukemattomissa muunnelmissa

Ei vain monet muodot, joissa laskostettu kaihtimet ovat saatavilla, mutta ennen kaikkea ääretön valikoima värejä ja kuvioita tekevät tästä sisustuksesta niin suositun. Materiaaliksi valitaan joko puuvilla tai polyesteri. Murskattu tai jacquard ovat optisia tehosteita, jotka saavat laskostetun kaihtimen näyttämään erittäin houkuttelevalta myös tavallisissa väreissä. Jos haluat sen olevan erityisen tyylikäs, voit myös valita kiiltävän satiinin tai niin sanotun chintz-kankaan. Tämä osoittaa, kuinka monipuolinen laskostettu kaihdin voi olla.

Vieressä Värit ja kuviot tärkeä kysymys on kuinka läpinäkyvä kankaan pitäisi olla. On läpinäkyviä kankaita, puoliksi läpinäkyviä ja läpikuultamattomia vaihtoehtoja. Läpinäkyvä kangas antaa kevyen ulkonäön ulkopuolelle, mutta suojaa samalla liialliselta kirkkaudelta. Tämä on erityisen hyödyllistä huoneissa, joissa ihmiset työskentelevät ruudulla. Läpikuultavat laskostetut kaihtimet ovat ihanteellisia olohuoneeseen ja tummuvat kankaat sopivat kiinnittämiseen makuuhuoneen ikkunaan. Lämpölaskostetut kaihtimet on valmistettu kaksoismateriaalista, joka on valmistettu hunajakennoisena ja jolla on siten säätelevä vaikutus.

Kuvan lähde: [sähköposti suojattu]