Lyhdyt joulukoristeissa – upeita katseenvangitsijoita sisälle ja ulos

Adventti, adventti, pieni valo palaa…. Me kaikki tiedämme tämän jakeen! Kyllä, se paistaa ja paistaa kaikkialla adventin aikana. Mutta ei vain adventtiseppeleen kynttilät levittäneet tulevan festivaalin viehätystä. Nämä yhdistetään teekynttilöihin, LED -keijuvalaisimiin ja kaikenlaisiin lyhtyihin. Lyhdyt ovat aina olleet suosittu koriste -elementti, joka juhlii sesonkiaikansa, erityisesti talvella. Ne ovat epäilemättä osa jokaista tyylikästä joulukoristetta, mutta niitä voidaan käyttää hyvin ympäri vuoden. Lyhdyt ovat erikokoisia, -värisiä ja -mallisia, ne on valmistettu eri materiaaleista tai voit tehdä ne itse. Tämä tekee niistä universaaleja, joten ne sopivat täydellisesti lähes kaikkiin sisustuskonsepteihin. Rakastamme näissä kattokruunuissa sitä, että niitä voidaan käyttää tehokkaasti sekä sisällä että ulkona. Ovatko ne mielestäsi monipuolisia ja välttämättömiä koristeita? Aivan oikein, koska he ovat juuri sitä! Varsinkin joulun aikaan!

Upeat joulukoristeet lyhtyillä levittävät joulun taikuutta

Lyhdyt Joulukoristeita kolmen metallilyhtyjen sisällä ja ulkopuolella

Olipa maalaismainen tai moderni, lyhdyt ovat läsnä joulukoristeissa

Kuten tiedätte, kauniita valonlähteitä löytyy eri tyyleistä. He kaikki saavat pisteitä erilaisilla malleillaan, jotka toimivat upeina katseenvangitsijoina ja loivat kodikkaan ja tunnelmallisen tunnelman. Jos haluat tuoda vanhat lyhtysi isoäidin ajalta uuteen elämään, sinulla on nyt parhaat mahdollisuudet tehdä niin.

Nämä ovat joko puuta tai metallia ja ovat säilyttäneet erehtymättömän viehättävän ilmeensä vuosien ajan. Joissakin on huomiota herättäviä yksityiskohtia, kuten köysistä tai nahasta valmistetut kahvat. Tällaiset pienet asiat antavat jokaiselle vintage -lyhdylle lisää koristeellisuutta. Koristele lyhdyt vastaavilla pylväskynttilöillä ja olet jo luonut suuren katseenvangitsijan joulukoristeisiin.

Kolme vanhaa metallilyhtyä on koristeltu valkoisilla kynttilöillä ja punaisilla marjoilla ja ne ovat todellinen katseenvangitsija.

Lyhdyt Joulukoristeet sisällä ja ulkona, kolme vanhaa metallivaloa, jotka on koristeltu valkoisilla kynttilöillä ja punaisilla marjoilla, ovat todellisia katseenvangitsijoita

 

On täysin varmaa, että ainutlaatuiset valonlähteet eivät ole vanhanaikaisia ​​koristeita. Näillä ihmekappaleilla voi olla myös moderni muotoilu, jotka on koristeltu Boho -tyyliin tai yksinkertaisesti suunniteltu Scandi -tyyliin. Suunnitteluvaihtoehtoja on todella paljon. Jos laitat lyhdyn, kynttilän tai LED -valot lyhtyyn, se tuo lämpöä ja mukavuutta kotiisi. On kuitenkin myös muita sisustusideoita. Voit esimerkiksi järjestää koko talvimaiseman lyhdyt sisälle. Et tarvitse paljon materiaaleja tähän, mutta joitakin koriste -esineitä klassisista joulukoristeista. Esimerkiksi pieni lumiukko, kuusi, käpyjä, vihreitä oksia ja vastaavat voivat tehdä ihmeitä täällä. Tässä mielessä luovuudelle ei ole rajoja!

Lapsesi varmasti pitävät tästä joulukoristeesta, jossa on kauniisti koristeltu lyhty.

Lyhdyt Joulukoristeet kauniissa maisemassa ja sen ulkopuolella järjestivät lapsille upeita koristeita

”Mitä lyhdyssä on?” Lapsesi todennäköisesti kysyvät itseltään.

Lyhdyt Joulukoristeet sisälle ja ulos järjestivät mestarillisesti upeita koristeita lapsille

Valaise lyhdyt asianmukaisesti ja käytä niitä joulukoristeina sisällä ja ulkona

 Jos haluat luoda kodikkaan tunnelman neljään seinään lomien aikana, tarvitset lyhtyjä joulukoristeisiin. Näitä on monenlaisia ​​kokoja ja kuvioita, joten voit pelata niiden kanssa. Järjestä esimerkiksi lyhtyjä ikkunalaudalle tai takkakappaleeseen ja voit odottaa upeaa visuaalista vaikutusta illalla. Jopa hienot kuvioidut lyhdyt heittävät illalla upeita varjoja seinälle ja antavat nuorten ja vanhojen haaveilla jostakin upeasta. Periaatteessa voit valaista lyhdyt haluamallasi tavalla kynttilöillä, teevaloilla tai LED -valoilla. Viimeinen vaihtoehto on itse asiassa turvallisin, koska LED -valaistuksella vältyt mahdolliselta palovaaralta. Varmista, että sinulla on palonkestävä joulukoriste!

 LED -kynttilä todellisen sijasta on taitava sisustusidea jouluksi.

Lyhdyt Joulukoristeita LED -kynttilän sisällä ja ulkopuolella on fiksu koristeidea

 

Lyhdyt ovat ja luultavasti pysyvät erottamattomana osana joulukoristeita monien vuosien ajan. Niiden suurin plussa on kuitenkin se, että ne soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Voit käyttää sitä sisustaaksesi ulko -oven sisäänkäynnin edessä, järjestämällä sen puutarha -aidalle tai jopa asettamalla sen lumeen. Lyhdyt leikkaavat hienon hahmon kaikkialla ja saavat paikan loistamaan. Ne korostavat joulun tunnelmaa ulkoalueella, etkä voisi kuvitella joulukoristeita ilman niitä.

Vieritä alas nyt ja inspiroidu kuvaesimerkeistämme saadaksesi kodikas ja tyylikäs joulu- ja talvikoriste! Freshideenin toimittaja toivottaa hyvää joulua!

Anna talosi sisäänkäynnille juhlava ilme!

Lyhdyt Joulukoristeet kahden suuren metallilyhtyjen sisällä ja ulkopuolella talon sisäänkäynnin sisustusideoita

Lyhdyt Joulukoristeita sisälle ja ulos kolme tummanpunaista metallilyhtyä talon sisäänkäynnin edessä portaissa valkoiset kynttilät punaiset marjat

Lyhdyt Joulukoristeita sisältä ja ulkoa ylellisesti sisustettu lyhty talon sisäänkäynnin edessä

 Pieni valo palaa myös lumessa …….

Lyhdyt Joulukoristeita sisältä ja ulkoa kolme metallilyhtyä lumessa kullankeltainen loistaa juhlatunnelmaa

Voit myös koristaa puutarha -aidasi lyhtyillä.

Joululamput sisä- ja ulkopuolella koristavat puutarha-aidan mäntyvihreillä punaisilla nauhoilla

Erityisen kaunis ja käytännöllinen sisustusidea ulkoiluun.

Lyhdyt Joulukoristeita sisältä ja ulkoa. Tee oma lasilyhty punaisista marjoista käytännölliseksi sisustusideaksi

 Vanhat kertakäyttölasit voidaan helposti muuttaa kauniiksi lyhtyiksi.

Lyhdyt Joulukoristeet sisällä ja ulkona muuttavat kolme kertakäyttöistä lasia jousikoristeeksi

Nämä koristeelliset kappaleet koristavat portaikkoa sisätiloissa.

Lyhdyt Joulukoristeet sisällä ja ulkona kuin pienet talot valaistuina koristavat portaikkoa

 Älä heitä pois vanhaa lyhtyä, se voi palvella sinua pitkään.

Lyhdyt joulukoristeita sisältä ja ulkoa, vanha lyhty männynkäpyillä, paljon vihreää punaisilla kynttilöillä

Tai ehkä haluat tehdä omia lyhtyjä maalaismaisella ilmeellä?

Lyhdyt Joulukoristeet sisällä ja ulkona, tee omat maalaismaiset lyhdyt puunkuorella

 Tyylikäs sisustus lyhtyineen vuoden kauneimpaan aikaan

Lyhdyt joulukoristeita sisälle ja ulos tyylikkäästi sisustettu valkoinen kynttilä kuusen vihreä kiiltävä joulupallot

Tunnelmallinen kevyt aksentti joulu- ja talviaikaan

Lyhdyt Joulukoristeita sisältä ja ulkoa koristeltu oksat pallot lyhdyt koristelu huoneessa

Lyhdyt Joulukoristeita sisällä ja ulkopuolella valkoinen lyhty palava kynttilä kuusen vihreät punaiset marjat

Joululampujen koristelu sisätiloissa ja ulkona vanha sinkkivalaisin valkoinen kynttilä palaa sisällä tuolilla pöydän vieressä

 Tämä on joulu!

Lyhdyt Joulukoristeita sisältä ja ulkoa kolme LED -keijuvalaisimilla koristeltua lyhtyä näyttävät kiiltävältä kauniilta