Maailman kauneimmat paikat, joihin voit rakastua

Kukapa ei haluaisi katsella henkeäsalpaavia matkakuvia eikä odota innolla maailman kauneimpia paikkoja? Mutta mitkä ovat maailman kauneimmat paikat ja missä ne ovat? Miksi heidät julistettiin sellaisiksi? Riippuen henkilöstä, jolta kysyt sitä, vastaukset voivat olla hyvin erilaisia. Ranskan pääkaupunki Pariisi ja sen ikoninen siluetti, Eiffel -torni ja ainutlaatuinen ja erittäin romanttinen ilmapiiri Seine -joen varrella ovat tietysti erittäin korkealla maailman kauneimpien paikkojen listalla. Monet matkailuharrastajat ja maailman vaeltajat tuntevat vuorten loputtoman luonnon kauneuden ympäri maailmaa, ja Yosemiten kansallispuiston karut huiput ovat heille maailman kauneimpia paikkoja. Kalifornian vaikuttavilla Sierra Nevadan vuorilla on varmasti paljon enemmän tarjottavaa. Toiset pitävät Kreikan kauniiden saarten luonnollista viehätystä ja rauhaa yksinkertaisesti ainutlaatuisina ja sijoittavat ne maailman kauneimpiin paikkoihin.

Filippiineiltä löytyy monia kauniita paikkoja. Siellä on romanttisia valkoisia hiekkarantoja, joissa jokainen voi viettää unohtumattoman unelmaloman

maailman kauneimmat paikat Filippiinit

Jotta emme pohtisi missä, miten ja mitkä ovat maailman kauneimpia paikkoja, Forbes kysyi suurimmalta matka- ja elämäntapayhteisöltä Instagramissa, Facebookissa ja Snapchatissa maailman kauneimmista paikoista. Virasto tarkasteli viimeisen kuuden kuukauden aikana tunnetuimpia paikkoja ja porasi sitten luettelon.

  Siinä sanotaan henkeäsalpaavista matkakohteista, joissa kaikkien pitäisi käydä ainakin kerran elämässä. Ota tässä esitetyt paikat vain hyväksi matkavinkiksi, luettelo ei missään tapauksessa ole sitova. Kuvagalleriassa voit ihailla upeita maisemia ja näkemisen arvoisia kaupunkeja, jotka ovat epäilemättä osa maailman kauneimmista paikoista. Valitettavasti emme voi kuvata niitä kaikkia tässä artikkelissa, mutta ainakin voimme kiinnittää huomionne niihin. Anna itsesi yllättyä ja yritä löytää seuraava matkakohteesi taitavasti. Et varmasti tule katumaan tätä päätöstä!

 Vanhat ja uudet seisovat rinnakkain Mexico Cityssä ja muodostavat harmonisen kokonaisuuden

Mexico City

  • Maailman kauneimmat paikat: tutustu uusiin maihin

Miljoonat lomanviettäjät ja matkailuharrastajat matkustavat joka vuosi läheisiin ja kaukaisiin paikkoihin nauttiakseen kauniista luonnosta, upeasta ilmastosta, paljon rauhasta ja puhtaasta rentoutumisesta yhdessä. Yleensä nämä ovat paikkoja, jotka pitävät sinut motivoituneena ja kannustavat uusille matkoille tai lomille. Olitpa sitten seuraavalla lomallasi James Bondin saarella Thaimaassa tai jollakin Välimeren saarilla Kreikassa, matkalla Filippiineille tai lomalla Bahamalla, koet unohtumattomia päiviä ja näet sanoinkuvaamattoman kauniita paikkoja.

 Jokainen retkeilijä voi itse päättää, missä ovat maailman kauneimmat paikat, mutta James Bond Island on ehdottomasti yksi pakollisista nähtävyyksistä

James Bond Islandin kauneimmat paikat

Jos haluat oppia jotain paikallisten ihmisten elämäntavasta, kulttuurista ja historiasta lomasi aikana, voit lentää Meksikoon tai Kuubaan. Siellä vanha arkkitehtuuri ja loputtomat tunteet näyttävät sulautuvan toisiinsa ja muuttuneet surrealistisiksi hetkiksi.

 Kuubassa historia, arkkitehtuuri ja kulttuuri näyttävät sulautuvan toisiinsa

Kuuban historian arkkitehtuuri

  • Maailman kauneimmat paikat: moderni arkkitehtuuri ja dynaaminen kaupunkielämä

Kaukana Euroopan kulttuurimetropoleista ovat muut modernit kaupungit, joissa voit ihailla henkeäsalpaavia pilvenpiirtäjiä ja vaikuttavia rakennuksia ja kokea niiden dynaamisen kaupunkielämän läheltä. Sidney, Australia on suosikkimme ykkönen, koska tämä kaupunki ylittää kaikki odotukset ja sillä on paljon tarjottavaa lukuisille vierailleen futuristisen oopperatalon lisäksi.

 Sidney, Australia ylittää kaikki odotuksesi täydellisestä lomasta

Sydneyn oopperatalo Australiassa

Amerikkalainen Miamin kaupunki tarjoaa vierailleen ja lukuisille matkailijoilleen upean yhdistelmän tyylikästä, lumoavaa kaupunkielämää ja rentoa rantailmapiiriä. Siellä on kauniita hotelleja, ensiluokkaisia ​​ravintoloita ja viihtyisiä kahviloita, jotta jokainen voi löytää jotain erityistä itselleen. Kaikille on selvää, miksi Miami on suosittu pakopaikka niin monille ihmisille. Juuri tässä voit paeta “normaalia elämää” ja hemmotella itseäsi monilla huvittavilla hetkillä. Jos olet jo Yhdysvalloissa, sinun on ehdottomasti käytävä “The Big Apple”, kuten New Yorkin metropoli. Amerikkalainen metropoli tunnetaan myös nimellä “kaupunki, joka ei koskaan nuku”, ja sen avulla voit vapaasti tavata ihmisiä ympäri maailmaa.

 Tämä kuuluisa rakennus näkyy Manhattanin 5th Avenuen ja Broadwayn kulmassa

5th Avenue Broadway

Jos sinulla on aikaa ja rahaa, Amerikan länsirannikolla on kaksi muuta modernia kaupunkia vierailla – Los Angeles ja San Francisco. Nämä kaksi tunnetaan myös maailman kauneimpina paikoina. Aurinkoisessa Kaliforniassa on helppo ladata akkuja ja pohtia modernia elämäntapaa Amerikassa.

 Golden Gate -silta – kuuluisa silta San Franciscossa

Golden Gate -sillan kuuluisa silta San Francisco

  • Maailman kauneimmat paikat: ihaile paljon kulttuurihistoriaa ja lukuisia nähtävyyksiä Euroopassa

Jos et halua matkustaa niin pitkälle, voit myös tehdä suuria kaupunkimatkoja Euroopassa ja käydä henkeäsalpaavissa paikoissa. Olemme jo raportoineet joistakin matkakohteista muissa artikkeleissa. Tänään haluamme nimetä vain ne kaupungit, jotka ovat ehdottomasti maailman kauneimpien paikkojen luettelossa. Nämä kiehtovat jokaista kävijää ja paljastavat heidän historialliset ja kulttuuriset aarteensa. Juuri tältä tuntuu Barcelonassa ja Pariisissa tapaamalla uusia, ystävällisiä ihmisiä Lontoossa. Euroopan eteläosassa ihmiset haluavat mennä ulos illalla tai ovat lopulta ihastuneet Rooman ikuiseen kaupunkiin ja italialaiseen matkailun helmiin Venetsiaan. Luettelo eurooppalaisista nähtävyyksistä on myös erittäin pitkä, mutta vanhan mantereen kauneimpiin paikkoihin kuuluvat epäilemättä ainutlaatuinen rakkauskaupunki Pariisi ja eksoottinen metropoli Bosporinsalmella, idän ja Euroopan risteyksessä – Istanbul.

 Eiffel -torni on Pariisin kiistaton maamerkki

Pariisi

Venetsian värikkäät värit kiehtovat tämän italialaisen kaupungin lukuisia vieraita

värikkäät värit Venetsia kiehtoo lukuisia vieraita

  • Henkeäsalpaavat maisemat ovat myös maailman kauneimpia paikkoja

Luonnonystävät haluavat usein paeta luonnonparatiisiin, jossa he voivat kokea upeita maisemia, korkeita vuoria, leveitä laaksoja, kiireisiä vesiputouksia, kristallinkirkkaita järviä, ainutlaatuista kasvistoa ja eläimistöä yhdessä paikassa. Lukuisat luonnonpuistot ympäri maailmaa sopivat juuri tähän tarkoitukseen. Ne ovat kaikki viehättäviä ja näkemisen ja kokemisen arvoisia, mutta maailman kauneimpien paikkojen luettelossa verkkokyselyn ihmiset äänestivät tätä Oregonissa. Turistit voivat valita kymmenestä hyvin hoidetusta kansallispuistosta, ja niiden majesteettiset panoraamanäkymät vievät jokaisen hengen.

Löydä täydellisen maiseman luonnollinen viehätys jokaisessa Oregonin 10 luonnonpuistossa

10 Oregonin luonnonpuistoa

Ja mitä muuta sinun täytyy käydä, on Yosemiten kansallispuisto Kaliforniassa. Täällä voit unohtaa jokapäiväisen elämän stressin ja jokaisen suurkaupungin jatkuvan edestakaisin. Mottona on: päästä irti ja ihaile luonnon kauneutta! Tällä tavalla ihminen voi saavuttaa sisäisen harmonian ja saattaa elämänsä sopusoinnussa luonnon kanssa. Sitäkö haluat saavuttaa?

 Yosemitessa voit uppoutua ulkoiluun ja unohtaa arjen stressin kotona

Kalifornian kansallispuisto

Nyt haluamme lopettaa tämän viestin valokuvaaja Katie Frederick Jacobsonin sanoilla: “On niin palkitsevaa matkustaa pitkä matka ja sitten saapua kauniiseen paikkaan”. Haluamme vain lisätä jotain. Monille ihmisille ympäri maailmaa matkustaminen ei ole harrastus, vaan enemmän elämäntapa. Kuulutko sinäkin tähän ryhmään? Sitten yhteenveto maailman kauneimmista paikoista oli varmasti mielenkiintoinen sinulle. Halusimme kannustaa sinua tutustumaan paremmin muihin kulttuureihin ja tutustumaan itse tuntemattomiin kaupunkeihin, joita muuten näet vain kirjoissa ja elokuvissa. Toivottavasti olet nyt selvillä siitä, mihin seuraava matkasi on menossa, eikö??

Lähde: http://www2.forbes.com/lifestyle

 Tiedätkö jo, mihin seuraava lomamatkasi on menossa?

Tutustu maailman kauneimpiin paikkoihin matkoilla

 Miamin kullankeltaisilla rannoilla turistit lataavat akkujaan runsaalla auringolla ja energialla

kultainen ranta Miami

 Kiehtova arkkitehtuuri määrittelee Barcelonan kaupunkikuvan ja houkuttelee miljoonia turisteja vuosittain

Barcelonan vaikuttava arkkitehtuuri

 Kolme suurta, pitkää Bosporin siltaa yhdistävät idän ja lännen Istanbulissa

Bosporin silta yhdistää Orientin ja Occident Istanbulin

 Jokainen loma Bahamalla on ainutlaatuinen ja kaunis

Loma Bahamalla

Kreikan saarten kodikas tunnelma on ainutlaatuinen

Tunnelma maailman kauneimmista paikoista

 Katsaus Rooman ikuiseen kaupunkiin

maailman kauneimpia paikkoja ikuinen Rooman kaupunki

 Yöelämä ei lopu koskaan Lontoossa

Maailman kauneimmat paikat Lontoon yöelämä ei lopu koskaan

Los Angeles erolla!

maailman kauneimpia paikkoja Los Angeles ero


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80