Meryl Streep – elokuvadiva on täyttänyt 70 vuotta!

Meryl Streep on epäilemättä yksi Hollywoodin suurimmista tähdistä eikä todellakaan tarvitse esittelyä. Kaikki hänen roolinsa ovat suosittuja ainakin kolmen sukupolven elokuvafaneille. Elokuvakriitikot kutsuvat näyttelijää usein elokuvadivaksi tai Hollywoodin elokuvakuningattareksi. Mutta yksi asia on varma – elokuvakriitikot ja fanit rakastavat häntä ja arvostavat hänen taiteellista lahjakkuuttaan. Koska Meryl Streep on ollut 44 vuoden ajan kameran edessä ja osoittaa suuruutensa. Samaan aikaan näyttelijä on osoittanut useita kertoja olevansa hyvä missä tahansa elokuva -lajissa. Hän on näytellyt romantiikkaelokuvissa, draamoissa, komedioissa ja musikaaleissa ja on aina menestynyt. Näyttelijätaidoistaan ​​Meryl Streep on jo tuonut kotiin 21 Oscar -ehdokkuutta ja kolme kultaista patsasta. Hänen valtava palkintokokoelmansa sisältää myös 31 Golden Globe -ehdokkuutta ja kahdeksan kertaa Hollywood -lehdistöjärjestö on palkinnut elokuvadivan suurimman palkinnon. Oscarit ja Golden Globe -palkinnot puhuvat puolestaan ​​tarpeeksi.

 Se on ennätys! Meryl Streepillä on tähän mennessä 21 Oscar -ehdokkuutta!

Meryl Streep, 70 -vuotias, voitti Oscar -elokuvapalkinnon 3 kertaa, 21 Oscar -ehdokkuutta

  • Meryl Streep voi katsoa taaksepäin henkeäsalpaavalle elokuva -uralle

Hollywood -tähti Meryl Streep vietti 70 -vuotispäiväänsä kolme päivää sitten 22. kesäkuuta. Tämä on hyvä syy katsoa lyhyesti taaksepäin hänen lumoavasta elokuva -urastaan. Hän syntyi Mary Louise Streetillä Summitissa, New Jerseyssä 70 vuotta sitten.

Opiskellessaan vielä Vassar Collegessa hän osoitti rakkauttaan näyttelemiseen. Valmistuttuaan yliopistosta hän meni Yalen draamakouluun ja heti sen jälkeen hän aloitti uransa, itse asiassa 1970 -luvulla. Meryl teki läpimurron elokuvateollisuudessa ensimmäisellä suurella roolillaan elokuvassa “Julia” (1977). Tässä elokuvassa hän soitti Hollywoodin suurten suosikkien Jane Fondan ja Vanessa Redgraven rinnalla.

Elokuva “Julia” toi näyttelijälle ensimmäisen menestyksensä.

Meryl Streep 70 vuotta lumoavaa elokuva -uraa 1977 ensimmäinen iso elokuva

Sitten oli rooleja roolien jälkeen. Hän näytteli sekä elokuvissa että TV -sarjoissa. Vuonna 1979 hän oli kameran edessä Dustin Hoffmanin kanssa ja he kuvasivat yhdessä “Kramer versus Kramer”. Tällä elokuvalla hän voitti ensimmäisen Oscarin ja sitten uransa alkoi. Vuonna 1982 seurasi “Ranskan luutnantin rakastettu”, josta roolista Meryl Streep oli ehdolla Oscarille. Askel askeleelta tai pikemminkin elokuva elokuvan jälkeen hän kiipesi Hollywoodin Olympukselle. Haluamme mainita vain osan hänen osallistumisestaan ​​tärkeisiin elokuviin, esimerkiksi ”Sophien päätös” (1982), ”Out of Africa” (1985) ja “The Bridges on the River” (1995).

 Hän toi kotiin kultaisen Oscar -patsaan kolme kertaa.

70 -vuotias Oscar -ehdokas Meryl Streep voitti Oscar -elokuvapalkinnon 3 kertaa

Hänen roolinsa elokuvissa, kuten “Tunnit – ikuisuudesta ikuisuuteen” (2002) ja “Paholainen kuluu Pradassa” (2006) ovat vertaansa vailla. Vuonna 1983 Meryl Streep sai toisen Oscarin parhaasta näyttelijästä roolistaan ​​elokuvassa “Sophien päätös”. Vuonna 2012 hän sai Kultaisen pojan kolmannen kerran roolistaan ​​Britannian pääministerin Margaret Thatcherin elämäkerrassa. Elokuva “The Iron Lady” (2011) oli ja on edelleen hitti. Nähtäväksi jää kuitenkin, milloin Meryl Streep tarjoaa meille uuden suuren esityksen.

Hollywoodin grande dame on nöyrä ja perhekeskeinen yksityiselämässään.

Meryl Streepin isoisä Hollywoodissa on vaatimattomasti perhekeskeinen yksityiselämässään

  • Meryl Streep yksityisesti

Elokuva -maailmassa on tavallista, että skandaalit, rakkaus ja avioliittokriisit liittyvät näyttelijöiden elämään. Mutta Meryl Streep on osoittanut juuri päinvastaisen. Hän oli onnellisesti naimisissa kuvanveistäjä Don Gummerin kanssa neljän vuosikymmenen ajan. Molemmilla on neljä lasta, poika ja kolme tytärtä sekä lapsenlapsi vuoden 2019 alusta! Hollywoodin grande dame on löytänyt rauhan ja tuen aviomiehensä suojaavissa käsissä. Vuoden 2012 Oscar -gaalassa näyttelijä sanoi hyväksymispuheessaan: “Annoit minulle kaiken, mitä arvostan eniten tässä elämässä”. Eikö se ole syvä, elokuvallinen rakkaus, joka on yhdistänyt nämä kaksi vuodesta 1978 ja selvinnyt vaikeista ja onnellisista ajoista? Vastaus on kyllä!

 Vaikea uskoa! Meryl Streep on 70 -vuotias!

Meryl Streepin elokuvakuningatar 70 vuotta

 Skandaalit ovat vieraita nyt 70-vuotiaalle näyttelijälle.

Meryl Streep oli onnellisesti naimisissa 40 vuotta. Yksityinen elämä ilman skandaaleja ja kriisejä

Meryl Streep ja Cher ovat hyviä ystäviä.

Meryl Streep 70 -vuotias Cherin hyvien ystävien kanssa