Mielenkiintoinen nykyinen esimerkki vuosisadan puolivälin modernista elämäntyylistä

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti ja dynaamisesti maailma muuttuu ympärillämme. Tämä muuttaa myös elämäntapamme, ajattelutapamme, makumme ja mieltymyksemme. Tämä voidaan jäljittää yhtä helposti muodissa ja muotoilussa kuin missä tahansa muussakin yhteiskunnallisessa elämässä. On kuitenkin olemassa ajattomia tyylejä, jotka eivät koskaan katoa näyttämöltä. Jopa hieman enemmän. Niistä on tullut pysyvä suuntaus ja niistä on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämäämme. Tällainen elävä tyyli on klassikko viime vuosisadan puolivälistä, joka tunnetaan paremmin nimellä Mid-Century Modern. Hän oli tuolloin erityisen suosittu ja liittyi läheisesti tuon ajan elämään. Tämä tyyli on kuitenkin myös erittäin suosittu tänään ja tekee meihin vaikutuksen vilkkailla väreillään ja pehmeillä muodoillaan. Esimerkillä kunnostetusta perhekodista Etelä -Lontoossa haluamme tänään näyttää tämän tyylin pääpiirteet ja kertoa sinulle jotain mielenkiintoista suunnittelutrendistä.

Mitä tiedät vuosisadan puolivälin modernista elämäntyylistä?

Vuosisadan puolivälin moderni asuintyyli mukavat huonekalut lämpimät värit huokuvat joie de vivre -sohvaa hiekanruskeassa nojatuolissa

Lyhyt yhteenveto vuosisadan puolivälin modernin elämäntyylin tyypillisimmistä piirteistä

Vuosisadan puolivälin moderni elintyyli, joka lyhyesti tunnetaan myös nimellä Mid-Century, kukoisti sodanjälkeisinä vuosina ja aiheutti jopa sensaation. Se heijasti tuon ajan huippua. 50- ja 60 -luvuilla toisen vaikeudet.

Taistele maailmansotaa vastaan. Yksi kaipasi huoletonta elämää ja enemmän mukavuutta, eleganssia ja tyyliä jokapäiväisessä elämässä. Tämä on juuri mitä vuosisadan puolivälin moderni tyyli tapasi. Luovat suunnittelijat pystyivät tuomaan raikasta ilmaa koteihin ja ihmisten elämään ja loivat huonekaluja ja kodin lisävarusteita kylläisillä väreillä. Sen myötä he herättivät varmasti enemmän optimismia. Värivalikoima vaihteli pääväristä punaisesta, vihreästä ja sinisestä magentan ja oranssin houkuttelevien sävyjen kautta neutraaleihin maan sävyihin. Ei voisi olla puuttumista upeista värityksistä!

 Vuosisadan puolivälin modernit sisätilat voidaan suunnitella kirkkailla väreillä, jotka säteilevät enemmän iloa.

Keskipitkän vuosisadan moderni olohuone Olohuone Suuri lasiseinä Keltainen sohvalasipöytä Valkoinen mattopajuinen nojatuoli

Tämän värikkään värivalikoiman ansiosta 50- ja 60 -luvun suunnittelijat keskittyivät alentuneeseen, aistillisempaan suunnittelukieleen. Siksi Mid-Century Modernissa ei ole koristeita ja kukoistuksia. Huonekaluilla on pehmeät muodot, jotka pisteyttävät eleganssinsa. Tällä tyylillä on yksi yhteinen asia Bauhaus -sukupolven kanssa, nimittäin motto: “Muoto seuraa toimintoa!”. Tämä on erityisen silmiinpistävää nykyään sisustuksessa. Kaiken pitäisi olla toimivaa, mutta ei ylimielistä. Arkkitehtuurissa tämän vuosisadan puolivälin modernin tyylin moton ja suunnitteluperiaatteen mukaan yritetään sulautua sisälle ja ulos erityisen luovalla tavalla. Tästä syystä ikkunoissa on suuret julkisivut tai kokonaiset lasiseinät. Tyylikkäät liukuovet muuttavat terassin usein olohuoneen jatkeeksi. Muuten, suuntaus on säilynyt tähän päivään asti ja on nyt erityisen suosittu.

Siirtyminen sisä- ja ulkopuolelle on täysin kynnysvapaa.

Vuosisadan puoliväli Moderni olohuoneen olohuone siirtyy saumattomasti sisä- ja ulkopuolelta

Esimerkki – kunnostettu vuosisadan puolivälin moderni talo

Oletko sinä myös vuosisadan puolivälin modernin elämäntyylin ystävä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan tänään! Olemme löytäneet sinulle loistavan esimerkin vuosisadan puolivälin modernista elämäntyylistä Etelä-Lontoossa. Talo Louisville Roadilla rakennettiin vuosina 1888-1910, ja 2LG Studio on hiljattain kunnostanut sen. Omistajat ovat nuori pari, jolla on yksi lapsi. He kokivat, että heidän talonsa näytti värittömältä ja ettei siellä ollut yhtenäistä estetiikkaa. Siksi sisustussuunnittelijat päättivät antaa jokaiselle huoneelle enemmän väriä ja virkistää jo olemassa olevia kauniita vintage -huonekaluja. Tällä tavalla he halusivat suunnitella sisustuksen vuosisadan puolivälin moderniin asumiseen. Omistajat pitivät ajatusta loistavana ja kaikki pääsivät töihin.

Remontoitu olohuone on loistava esimerkki vuosisadan puolivälin modernista elämäntyylistä.

Vuosisadan puolivälin moderni olohuone olohuone vaaleanpunaiset seinät mukavat huonekalut kivitakka violetti matto

Suurin osa töistä tehtiin olohuoneessa, koska iso huone on perheen lempipaikka. Täällä olevat seinät on nyt maalattu tummanpunaiseksi ja ne voidaan helposti yhdistää muihin huoneen vaaleanpunaisiin yksityiskohtiin. Olohuoneen keskellä on klassinen takka, jossa on upea kiillotetusta kivestä valmistettu konsoli. Sen edessä on epäsäännöllisen muotoinen syvä violetti matto. Siellä siellä on pieniä pyöreitä pöytiä. Mukavat huonekalut, kuten vaaleansiniset nojatuolit, lämpimän ruskean sävyiset nahkasohvat ja tummat lepotuolit täydentävät laitoksen. Klassinen kattokruunu kruunaa vuosisadan puolivälin modernin olohuoneen olohuoneessa.

 Olohuoneen värivalikoima on ammattimaisesti valittu ja toteutettu tarkasti vuosisadan puolivälissä.

Vuosisadan puolivälin moderni olohuone Olohuoneen lepotuoli Matto Takka Seinäkoriste taidokkaasti valituilla väreillä

 Tässä olohuoneen kyyhkynharmaa on yhdistetty vauvan siniseen ja vaaleanpunaiseen.

Vuosisadan puolivälin moderni olohuoneen oleskelualue vaaleanharmaa sohva vauvan sininen nojatuoli

Terässiniset pinnat hallitsevat yläkerran päämakuuhuonetta, mikä tekee tunnelmasta erittäin kutsuvan. Kylpyhuoneen seinät on verhottu vaalealla marmorilla, kun taas vauvan siniset laatat peittävät lattian. Näemme saman sinisen sävyn hanassa ja suihkunurkan reunassa, joka on valmistettu aallotetusta lasista. Kylpyhuoneen peilin alla on räätälöity turhamaisuus, jossa on uritetut, lakatut ovet. Se on valmistettu koralliväristä ja houkuttelee välittömästi silmiä. Vauvan siniset laatat ja pesuallas houkuttelevassa korallivärissä ovat myös vieraskylpyhuoneessa ja virkistävät sitä valtavasti.

Saat paremman käsityksen tästä kunnostetusta vuosisadan puolivälin modernista kodista vierittämällä alas ja ihaillen suunnittelijaideoita. Toimitus toivottaa hauskaa!

 Suunniteltu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin vuosisadan puolivälin modernissa elämäntyylissä.

Mid-Century Modern Living Style Olohuone Vintage Dresser olohuoneessa Lamppu Valkoinen kynttilä seinäkoriste

Vuosisadan puolivälissä moderni olohuone makuuhuone harmaa teräs sininen hallitsevat seinät vuodevaatteet

Vuosisadan puolivälissä moderni asuintyylinen makuuhuone Terässiniset pinnat Sisäänrakennettu vaatekaappi-vuode

Vuosisadan puolivälin moderni kylpyhuone, harmaa ja vaaleansininen suihkunurkkalasi lasiseinä sininen hana

Vuosisadan puolivälin moderni olohuoneen kylpyhuoneen harmaat laatat marmorista näyttävät korallivärisiltä turhamaisuuksilta

Vuosisadan puolivälissä moderni elävä tyyli vieraskylpyhuone sama värivalikoima vauvan siniset laatat turhamaisuus koralli ja valkoinen