Miltä etuovesi näyttää? – 10 hienoa ideaa etuovelle

Ensivaikutelma on tärkeä, ja etuovi on avain. Muutama lempeä kosketus voi muuttaa kaiken vieraiden tervehdyksestä henkilökohtaisen tyylin näyttämiseen. Olitpa korjaamassa olemassa olevaa ulko -ovea, virkistänyt sisäänkäyntiäsi uudella ovella tai uudistanut koko kuistin, nämä etuovi -ideat antavat sinulle ainutlaatuisen ilmeen ja henkilökohtaisen tyytyväisyyden.

Hyviä ideoita etuovelle

Hyviä ideoita etuovelle Pirnar-valkoinen-seinä-sininen-etuovet

Tuoretta meren värähtelyä

Valkoiseksi maalattu seinä ja hiekka- tai sinivärinen ovi luovat rauhoittavan sisäänkäynnin, joka luo rannikkoa. Sininen matto, lisävalot ja puinen tuoli luovat tyylikkään mutta rennon rantatunnelman. Monet sinkityissä ruukuissa olevat kasvit täydentävät ulkoasua ja luovat inspiraation luonnosta.

Muunnos täytteillä

Puupaneelit näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta, kun ne on maalattu harmaan sävyillä. Korosta ulkoasua symmetrisen seinävalaistuksen ja yksinkertaisen rautaseppeleen avulla. Ei ole mitään aivan kuten riippuvat korit värin lisäämiseksi, varsinkin kun ne menevät terälehtien kanssa. Tämä romanttinen lisäys luo idyllisen maalaistalon oikukkaan lopputuloksen.

Leikkisä vetovoima

Etuoven ei pitäisi olla vain suorakulmainen. Pehmentääksesi kodin ulkomuotoa harkitse kaarevaa kuistia ja etuovia pyöreillä lisävarusteilla. Tämä pyöristetty muoto toimii kahden tai yhden siiven oven kanssa ja tuo ripauksen tyylikästä nostalgiaa. Jos kiinnität huomiota yksityiskohtiin, etuovesi erottuu kaikista muista kadulla olevista. Valurautainen postilaatikko näyttää söpöltä ja on täydellinen kumppani klassisille tai maalaisoville.

Hyviä ideoita etuovelle Pirnar_aluminium_Einfleugeltuer-ovi

Seppeleet, talonumerot ja lattiamatot

Jos haluat tuoda oven värin voimakkaasti esiin, käytä kontrasteja. Kirkkaan keltainen etuovi erottuu selvästi mustasta maalatusta holvista. Voit pehmentää kontrastia kausiluonteisilla kukilla ja ruukuilla. Ole postimiehen paras ystävä ja lisää sisäänkäyntiisi talon numero, jota hän ei voi hukata. Tyylikäs yksivärinen veranta näyttää hienostuneelta ja siistiltä, ​​ja suuri graafinen numerointi tekee rohkeasta tyylistä.

Ovimatto tai matto estää mutajälkiä pääsemästä käytävään ja lisää persoonallisuutta sisäänkäyntiin. Kestävät ja kovat materiaalit, kuten metalli tai kumi, sopivat paremmin ulkoportaisiin ja ottavat sinut ja vieraasi lämpimästi vastaan. Voit jopa hankkia itsellesi maton, jossa on salainen laatikko piilottaaksesi avaimet sinne.

Seuraa teemaa

Tapa, sisustettu kuin etuovi sillä on suuri vaikutus lopulliseen ulkonäköön. Symmetriset linjat, kuten patiovalaistus ja laventeliruukut, takaavat siistin ja tyylikkään ulkonäön. Ajaton viimeistely, et voi mennä vikaan puun sisustuksessa, ja lasimaalaus luo ainutlaatuista valoa ja lisää arkkitehtonista kiinnostusta.

Hyviä ideoita Pirnar -alumiinipuusta valmistetun sisäänkäynnin etuovelle

Päivänvalon tulvissa käytävissä on järkevää käyttää lasitettua tai osittain lasitettua ulko -ovea. Jos olet huolissasi yksityisyydestäsi, sinun ei tarvitse käyttää kirkasta lasia. Mutta voit valita kuvioidut, hiekkapuhalletut, värilliset tai sävytetyt mallit. Oven pysymisen varmistamiseksi on suositeltavaa asentaa karkaistu lasi.

Kokeile ainutlaatuista valaistusta

Kauniita valoja ei tarvitse käyttää vain jouluna. Ulkovalot antavat etuovellesi miellyttävän loiston illan tullessa. Valitse versiot, jotka ovat säänkestäviä, kun taas aurinkokäyttöiset mallit varmistavat, ettet sekoitu rumaihin kaapeleihin tai akkuihin. Kuistin valot palvelevat sekä käytännöllisiä että esteettisiä tarkoituksia. Liikeaktivoidut mallit voivat auttaa ohjaamaan reittiäsi, kun palaat kotiin yöllä, ja häiritä mahdollisia rikollisia. Eri malleilla ne voivat myös luoda miellyttävän ilmapiirin ja rajata sisäänkäynnin.

Hyviä ideoita etuovelle Pirnar-Entrance-Sympathetic-Lights

Luo oma sisäänkäynti

Hyvin suunniteltu etuovi näyttää hyvältä sekä sisältä että ulkoa. Ulkoisen värin ei pitäisi häiritä sinua. Voit valita sisustukseen täysin eri sävyn, joka vastaa käytäväsi estetiikkaa. Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon ulko -ovea valittaessa, on valita tyyli, joka sopii muuhun taloon. Kokeile yhtä valita sympaattinen muotoilu, se näyttää kuuluvan huoneeseen.

Saat virkistävän sisäänkäynnin maalaamalla etuoven ja kuistilla kontrastisen valkoisen ja vihreän yhdistelmän. Maalaa ovet, ikkunaluukut ja väliseinät raikkaan vihreän sävyyn ja piristä sisäänkäyntiä ruukuilla. Yhdistä yleisilme vaaleanvalkoisten seinien kanssa tummaan kovapuulattiaan huoneen lämmittämiseksi.

Hyviä ideoita etuovelle Pirnar-sisäänkäynti-sekoitus-valkoinen-vihreä

Vaihtaa tyyliä

Ovikello on välttämätön lisävaruste, mutta se ei tarkoita, että sen on näytettävä joka päivä. Opi ajattelemaan toisin. Voit valita tyylikkään ja modernin videokellon lisäsuojaksi, klassisen näköisen messinkipainikkeen tai jopa turkoosin seinäkellon, joka saa kävijät nauramaan.

Kaksinkertainen ovi – uskalla tehdä se?

Kaksoissiipi -ovi herättää kuninkaallisen tunteen kodin sisäänkäynnillä. Avaamisen helpottamiseksi yksi ovilehti avataan aika ajoin, mutta toista ovilehteä käytetään joka päivä. Tämä laaja muotoilu ei ole vain esteettinen. Jos avaat molemmat siivet, voit helposti kuljettaa sisälle suuria esineitä, kuten sängyt ja sohvat.

Alumiini- tai puinen ovi

Alumiininen etuovi tarjoaa sinulle turvallisuutta ja loputtomia suunnittelumahdollisuuksia, kun taas puinen etuovi tarjoaa näkymät luontoon ja voit tuoda kotiisi lämpöä ja viihtyisyyttä. Mutta miksi et valitse näiden kahden materiaalin yhdistelmää? Voit loihtia puun lämpöä sisältä, kun taas alumiininen ulkopinta suojaa etuovesi ulkoisilta vaikutuksilta.

Hyviä ideoita Pirnar -alumiini- tai puuovelle

Potkaise sitä Pirnarin maailmaan jossa uskolliset neuvonantajamme ovat käytettävissänne. Luomme yhdessä sinun kanssasi täydellisen sisäänkäynnin kotiisi ja saamme hymyn kasvoillesi ja vierailijoillesi.