Mintun väri: yllättäviä sisustusideoita ja yhdistelmiä

Jos haluat kunnostaa talosi ja puutarhan tänä vuonna, älä unohda mintun väriä! Se on täynnä luonnetta, luonnollista ja samalla modernin näköistä, ja se sopii täydellisesti talon suunnittelun nykyaikaisiin suuntauksiin. Samaan aikaan sillä on kaikki mahdollisuudet pysyä ajan tasalla pidemmän aikaa. Tämän vuoden värit mene ihmeellisesti hänen kanssaan ja upeita tehokkaita yhdistelmiä syntyy.

Mintun väri sopii yhtä hyvin sisälle ja ulos. Siksi se voi auttaa sinua laajentamaan asuintilaa puutarhaan päin. Samanaikainen käyttö siellä ja sisätiloissa takaa yhtenäisen ilmeen.

Nämä ovat luultavasti tärkeimmät tosiasiat, jotka tekevät mintunvihreästä niin ajankohtaisen tällä hetkellä. Alla on joitain silmiinpistäviä esimerkkejä tämän värin erityisestä käytöstä.

mintunvihreä ja violetti

Yllättäviä väriyhdistelmiä mintun väreillä

Yllättävät väriyhdistelmät ovat suosittu tapa muokata sisustusta viime vuosien aikana. Jos käytät mintun väriä taustana tai aksenttina, sinulla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja.

Mintun väri voidaan pohjimmiltaan nähdä valkoisen korvikkeena.

Se näyttää luonnolliselta ja neutraalilta, sillä on vain virkistävä puoli. Tämä tekee kaikista yhdistelmistä paljon dynaamisempia ja vilkkaampia. Tämä näkökohta kasvaa värin kylläisyyden myötä. Mitä kevyempi se on, sitä hienovaraisempi se vaikuttaa huoneen tunnelmaan.

Klassiset mustan ja punaiset yhdistelmät ovat erittäin suosittuja

mintunvihreä musta ja punainen

Eksoottinen ja onnellinen

Mintunvihreä on myös hedelmäinen. Tämä tekee yhdistelmästä violetin ja vaaleanpunaisen sävyjen kanssa erityisen onnistuneen. Yhdistelmä on erittäin eksoottinen ja naisellinen erittäin huomaamattomalla tavalla, joten se näyttää erittäin kutsuvalta olohuoneessa.

Minttu ja tummansininen muodostavat loistavan yhdistelmän

minttua ja sinistä

Moderni tummansinisellä

Mintunvihreä ja moderni tummansininen? Tällainen yhdistelmä näyttää erittäin ajankohtaiselta ja älylliseltä. Täydellinen kotitoimistoon tai jopa viihtyisään toimistoon!

Retrohohto tulee omakseen mintrinvihreällä

mintunvihreät retro -esineet

Maalaa vintage- ja antiikkikalusteet ja -tarvikkeet mintunvihreällä

Onko sinulla DIY -projekteja, joissa on talossa vintage- ja antiikkiesineitä? Mintun väri on täydellinen tähän tarkoitukseen. Sillä on kyky korostaa nostalgista luonnettaan. Samalla se jättää modernin ja raikkaan jälkimaku. Täydellinen tapa täyttää kuilu eilisen ja tämän päivän välillä.

Mintunvihreä Azent -seinä sopii melkein aina täydellisesti

sininen minttu muut vaaleat sävyt

Aksenttiseinä mintun värinen

Niinpä mintunvihreä on järkevää monissa nykyajan käsitteissä. Pienessä huoneistossa tai avoimessa tilassa, jossa on useita toimintoja, voimme käyttää sitä vyöhykkeen korostamiseen. Aksenttiseinällä voimme myös päivittää huoneen välittömästi.

Monet asukkaat kuitenkin pelkäävät tällaisen seinän käyttöä. Se näyttää olevan suunnittelijaratkaisu, joka on aivan liian sitova. Samalla sen on oltava riittävän näkyvä, jotta se voi suorittaa tehtävänsä.

Kaikilla näillä rajoituksilla minttu olisi täydellinen valinta.

Retro -jääkaapit ovat usein puolivälissä vihreitä

mintunvihreä retro jääkaappi

Retro -jääkaapit ja keittiökoneet

Pysytään vielä vähän nostalgian aiheessa. Retro -jääkaapit ja muut keittiökoneet valmistetaan usein mintunvihreänä. 80 -luvun karisma avautuu upeasti.

Minttu tekstiilit ovat erittäin suosittuja

mintun väri tekstiileissä ja asusteissa

Mintun väri tekstiileissä

Mintunvihreä sopii erinomaisesti hienoihin tekstiileihin ja materiaaleihin. Siksi sitä käytetään laajalti sisustuksessa. Se tulee esiin vuodevaatteissa, koristetyynyissä, verhoissa, mutta myös tyylikkäissä lampunvarjostimissa ja muissa lisävarusteissa. Välittömästi koko laitos näyttää paljon tasokkaammalta.

Tässä sävyssä on myös korkealaatuisia mokkakalusteita, jotka voivat tehdä huoneestasi jotain erityistä. Tai ehkä haluat päivittää ja hioa lattian muotoilua mintunvärisellä matolla?

Entä mintunvihreä matto??

matto mintussa

Tarvitset vain vähän mintunvihreää voimakkaan vaikutuksen aikaansaamiseksi

Mintunvihreä on universaali ja samalla sillä on kyky tuoda esiin monien esineiden ja värien yllättävät piirteet todella hyvin. Sinun ei tarvitse tuoda sitä taloon suuressa mittakaavassa, koska jopa pienet “täplät” tekevät siitä erittäin tehokkaan. Loppujen lopuksi mintunvihreä sopii yhtä hyvin sisä- ja ulkomuotoiluun. Käyttämällä molemmilla vyöhykkeillä voit varmistaa tasaisen asuintilan.

sininen ja mintun väri

mintunvihreä muiden pastellisävyjen kanssa

mintunvihreä ja violetti ruskea

minttua ja muita vihreitä sävyjä minttua ja kukkia

minttu ja valkoinen kylpyhuoneessa

mintun väri eri kylläisyydellä

mintunvihreä sopii hyvin huoneisiin

mintunvihreä ja tuoli taidehuone

ura -esineitä mintussa

oranssi ja vihreä

Huoltovaunu vihreää taustaa vasten

ovi mintunvihreä

minttu korostaa vintage -tunnelmaa

valkoinen ja mintunvihreä