Moderni joulukoristeita – 2017: Takaisin festivaalin todellisiin arvoihin

Marraskuun alku on hyvä aika valmistella joulukoristeita. Yksinkertaiset sisustusideat ovat erityisen trendikkäitä vuonna 2017. Ammattimaiset sisustussuunnittelijat kannustavat meitä käyttämään jo olemassa olevia esineitä ja asusteita joulukoristeisiin. Ideat, jotka haluamme näyttää sinulle alla, ovat myös tässä tyylissä.

Alkuperäinen joulukalenteri voi toimia myös loistavana joulukoristeena

hyvin yksinkertainen joulukoristeiden tekeminen

Joulukoristeet, jotka muistuttavat meitä juhlan tarkoituksesta

Kaupunkiemme ja kotiemme loisto, kaupalliset mainokset ja lahjat vievät meidät joskus pois Joulun pääidea pois. Tänä vuonna tuntuu taas monien ihmisten tarvitsevan palata festivaalin aitoihin arvoihin.

DIY -joulukoriste -ideat, jotka voidaan valmistaa yhdessä koko perheen kanssa, ovat moderneja.

Myös jouluun liittyvien perinteisten symbolien esittäminen on melko ajankohtaista modernilla tavalla.

Tällainen joulukuusi olisi ideaalisesti kirjoitettu itseään vintage -muotoiluun

valkoisen puun joulukoristeita

Erilainen joulukuusi

Kuten aina, joulukuusi on suuri aihe. Mutta löydämme sen usein alkuperäisessä muodossa. Erityisen suosittu on seinäsuunnittelu, jossa on kuvia tai koruja, jotka muodostavat joulukuusen hahmon. Tämä ajatus siirtyy myös ikkunan suunnitteluun. Tällaiset ideat sopivat moderneihin ja minimalistisiin koteihin, joihin et halua tuoda perinteistä joulukuusta. Tällainen joulukoriste on tietysti erityisen sopiva ympäristön kannalta, jos haluat Kierrätys päättää.

DIY-joulukoristeista tulee yhä ajankohtaisempia

diy hohtavat pullot joulukoristeet

Seppeleitä

Garlandit voivat näyttää hyvin hienovaraisilta sekä upeilta ja silmiä hiveleviltä. Ensimmäisessä muodossa ne ovat erittäin suosittuja joulukoristeita vuonna 2017. Ne voidaan luoda eri materiaaleista. Esimerkiksi kiiltävä paperi ja hieno kangas valitaan usein käytännön syistä. Seppeleitä valmistetaan myös luonnon lahjoista, kuten tammenterhoista. Ne ovat erityisen suosittuja ikkunakoristeina.

Tee pöydästä juhlan keskipiste joulukoristeilla

juhlapöytä joulukoristeiden kohokohtana

Juhlallinen suunnittelu hyllyille ja pöydille

Tänä vuonna on erityisen suosittua tehdä ruokapöydästä tai säilytyshyllyistä joulukoristeiden kohokohta. Tämä tehdään keskittymällä erityisesti näihin suunnittelussa. Loput huoneistosta on sitten sisustettu hienovaraisemmin.

Strategiat ovat hyvin erilaisia, mutta yksi on erittäin suosittu: Sisustat nämä alueet tyylillä, joka eroaa laillisesta suunnittelusta. Esimerkiksi minimalistisissa huoneistoissa valitset upean suunnittelun, jossa on luonnon lahjoja tai ylellisiä lisävarusteita pöytäkoristeiksi. Tällä lähestymistavalla on monia etuja. Toisaalta muutat asunnon tunnelman tällä eklektisellä sisustuksella. Toisaalta myös eri tyylien näkyvyys on jonkin verran lisääntynyt. Tässä sisällä joulupöytä ja muut tietyt alueet ovat visuaalinen kohokohta. Tämä luo taloon ainutlaatuisen juhlatunnelman.

Levitä iloinen tunnelma yksinkertaisilla ja perinteisillä ideoilla!

puutarhan suunnittelu joulukoristeet lumiukot

Sisäiset arvot

Kaikilla näillä ajatuksilla on yhteistä se, että ne vetoavat ihmisten tunteisiin. Joulukoristeiden pitäisi tällä hetkellä ylittää visuaalisuus ja siirtää jotain positiivista talon asukkaissa ja heidän mielialassaan. Iloinen tunnelma tulee luoda työskentelemällä yhdessä, tulkitsemalla tuttuja symboleja omasta näkökulmastasi ja muistamalla festivaalin todelliset arvot.

Täällä valittiin ylellinen pöytämalli

ideoita joulupöydän suunnitteluun

Tämä joulukuusi on ihanteellisesti kirjoitettu huoneiston minimalistiseen muotoiluun

minimalistinen joulukuusi valkoinen

Jotkut perinteiset joulukoristeideat ovat aina ajan tasalla

perinteiset ylelliset joulukoristekynttilät

Näin voit laittaa joulukuusi seinälle

diy joulukoristeiden seinän suunnittelu

Perhehenki ja inhimillisyys tulevat omiin joulun aikaan

Joulukoristeita yhdessä perheen kanssa