Moderni keittiön muotoilu tummilla väreillä symboloi uuden huoneen estetiikkaa

Valkoiset keittiöt olivat monien vuosien ajan kiistaton suosikki ja täysin hallittu keittiö. Nyt valkoinen väri ei ole enää kysytty keittiössä, ja uusi väritrendi on saamassa vauhtia: tyylikäs keittiön muotoilu tummilla väreillä, joka näyttää hieman miellyttävältä ja unenomaiselta, on moderni. Syvä, kylläiset värit ja rohkeat, mielekkäät kuviot kiiltävillä tekstuureilla ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja. Seuraavassa näytämme sinulle 20 lumoavaa esimerkkiä modernista keittiön suunnittelusta tummilla väreillä, jotka eivät jätä sinua välinpitämättömäksi. Tämän päivän viestissä se menee korppimustasta keskiyön siniseen tai jopa smaragdinvihreään. Jokainen tummanvärinen keittiö on ainutlaatuinen ja kutsuu sinut viipymään pitkään. Jos aiot remontoida vanhan keittiön pian tai sinulla on varaa kokonaan uuteen, autamme sinua mielellämme lisätiedoilla ja fiksuilla vinkeillä siitä, miten voit luoda erinomaisen ja tyylikkään keittiön tummissa väreissä.

 Tummanvärinen keittiömuotoilu vahvistaa itseään uuden huoneen estetiikan ansiosta.

Keittiön suunnittelu tummilla väreillä

  • Keittiön tummat värit tuovat sisustukseen uutta estetiikkaa

Tumma väripaletti on varsin houkutteleva ja kiinnittää helposti katseen. Sävyt, kuten klassinen musta, keskiyön sininen ja savuinen harmaa, ovat täysin silmiinpistäviä. Niillä on laaja vaikutus keittiön suunnittelussa ja ne edustavat upeaa tummaa taustaa luoville huonekaluille.

Nämä ilmeikkäät värit voidaan helposti yhdistää lämpimiin sävyihin, jotka useimmissa tapauksissa tuodaan visuaalisiin korostuksiin keittiön suunnittelussa tummissa väreissä. Seuraavat kolme kuvaa osoittavat selvästi, kuinka puu raikastaa pimeän keittiön muotoilua.

Mustat keittiön perusyksiköt ja setripuupaneelit antavat tälle keittiölle selvästi maalaismaisen ilmeen.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä mustat keittiökaapit

Luonnonpuun lämmin sävy korostaa tummaa keittiön muotoilua.

 Keittiön suunnittelu tummissa väreissä puinen kirjahylly

 Tummanvärinen keittiö, joka kuvaa modernin keittiösuunnittelun uutta estetiikkaa.

vaaleanpunainen-harmaa keittiön splashback

Miten yllä olevassa kuvassa näkyvä keittiö on todella tumma? Huone on suunniteltu pääasiassa mustaksi, jopa katto on mustavalkoinen. Mutta se ei suinkaan ole masentavaa, koska joissain paikoissa musta väri yhdistetään taitavasti savunharmaan kanssa. Kirsikka kakulla ovat itse asiassa paljaat palkit, jotka on valmistettu suklaanruskeasta puun sävystä ja piristävät koko keittiön suunnittelua. Keittiön takaseinä on kirkas, jopa makea möykky, jossa sisäänrakennettu valaistus tuo esiin vaaleanpunaisen harmaan yhdistelmän.

Sisustussuunnittelijat ja huonesuunnittelijat ovat löytäneet uudelleen mustien metrolaattojen viehätyksen.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä mustat metrolaatat avoin hylly

Savunharmaan ja korppumustan lisäksi keskiyön sininen ja smaragdinvihreä ovat nyt keittiön suunnittelun suosituimpia sävyjä tummissa väreissä. Nämä ovat selvä lausunto siitä, että asunnon omistajat haluavat jotain uutta, houkuttelevaa ja tyylikästä neljään seinään. Smaragdinvihreällä on ylivoimainen visuaalinen vaikutus ja se yhdistetään usein kyyhkynenharmaan kanssa. Molemmat värit täydentävät modernin keittiön ulkoasua olemalla vastustavia molemmin puolin. Tällä tavalla kahden värin visuaalinen ilmeikkyys tulee omakseen. Se on puhtaasti makuasia, minkä värisen sävyn haluat hallita keittiössäsi. Mutta tietyn muodikkaan värin valinta kertoo selkeästi niiden ihmisten mieltymyksistä ja makuista, jotka suunnittelivat tämän tilan ja jotka haluavat viettää paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa. Siksi puhumme uudesta esteettisestä keittiön suunnittelusta tummissa väreissä. Se näyttää niin miellyttävältä ja unenomaiselta samaan aikaan, eikö totta?

Smaragdinvihreä on tällä hetkellä myös erittäin trendikäs keittiön suunnittelussa.

 Keittiön kaapit marmori kaunis muotoilu

Keittiön kaappien antrasiitinharmaa sopii täydellisesti keittiön saaren vaaleanharmaan marmorin kanssa.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä keittiökaapit antrasiitin harmaasta vaaleanharmaasta marmorikeittiöstä

Klassisen mustavalkoisen värin ansiosta tämä keittiömuotoilu näyttää erittäin trendikkäältä.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä musta ja valkoinen klassinen väri duo trendikäs ilme

  • Muita tyypillisiä piirteitä keittiön suunnittelussa tummilla väreillä

 

Moderni keittiö, jossa on tummat värit, sisältää myös uusia ominaisuuksia, jotka paitsi erottuvat, myös tekevät suuren vaikutuksen. Juhli toisaalta avoimet hyllyt ehdottomasti hänen paluunsa modernissa keittiön suunnittelussa tummilla väreillä. Esimerkiksi juuri esillä olevassa smaragdinvihreässä keittiössä on vain yksi avoin hylly, jolle on asetettu kauniita kuvia ja muotokuvia valkoisten kukkien kanssa. Tämä antaa koko keittiölle yksilöllisen ilmeen. Seuraavassa kuvassa näet jälleen avoimet hyllyt, tällä kertaa Teollinen tyyli.  Ne tuovat lievän ilmavuuden tunteen ja toimivat tasapainossa pimeässä ympäristössä. Siinä on keittiövälineitä ja keittokirjoja, ja ne näyttävät hyvältä tässä yhdistelmässä.

Teollisen tyylin avoimet hyllyt piristävät pimeää keittiötä.

Tummanvärinen keittiösuunnittelu avaa teollisen tyylin keittiötarvikkeita ja keittokirjoja

Nykyaikaisessa keittiössä on tummat värit kiiltävät pinnat löytyy yhä useammin. Useimmissa tapauksissa nämä on valmistettu marmorista, joka tekee pisteitä kontrastivillallaan. Marmori on muun muassa yleisimmin käytetty luonnonmateriaali nykyaikaisille keittiösaarille ja keittiön roiskeille. Molemmissa tapauksissa se antaa koko keittiölle ylellisen tyylin ja antaa koko huoneen loistaa. Seuraava esimerkki on hyvä esimerkki tästä.

Harmaa marmori, jossa on silmiinpistävää viljaa ja tyylikkäitä kultaisia ​​aksentteja, saa keittiön muotoilun loistamaan tummilla väreillä.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä harmaa marmori kaunis viljan leveä insertti

Se ei ole uutinen suunnittelussa, mutta tunnemme velvollisuutenamme ottaa vastaan ​​sen valtava rooli Kiiltoefektit korostaa. Useimmissa tapauksissa ne on asetettu kuparista, messingistä tai kullasta ja tuovat modernin keittiön suunnittelun korkeammalle tyylitasolle. Näet lukuisia esimerkkejä kuvagalleriastamme. Messinki tai kupari loistaa kultaisella kiillolla tuolilla, hyllyillä ja riippuvalaisimilla. Mutta nykyaikaiset keittiökoneet antavat panoksensa myös tältä osin ja häikäisevät silmiä hopealla.

 Nykyaikaisten keittiökoneiden kiiltävät pinnat tekevät tästä keittiöstä tilavamman ja ylellisemmän.

nykyaikaiset keittiökoneet

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, modernissa keittiössä tummat värit ovat myös oikeat valaistus ratkaiseva tyylikkään ja tyylikkään ilmeen kannalta. Pimeässä ympäristössä tarvitset ensinnäkin paljon luonnonvaloa. Lattiasta kattoon ulottuvat ovet ja leveät ikkunat antavat sen virrata keittiöön, mikä tekee siitä erityisen kodikkaan. Lisäksi moderni valaistus on enemmän normi kuin poikkeus. Trendikkäät riippuvalaisimet valaisevat esimerkiksi keittiösaarta. Lisäksi sisäänrakennetut kohdevalot ja suuntaava valaistus keskittyvät tiettyihin keittiön muotoilun kohteisiin ja tekevät niistä houkuttelevampia.

Pähkinäpuusta valmistettu tyylikäs keittiösaari herättää kaikkien huomion pimeässä keittiössä.

Keittiön suunnittelu tummilla väreillä tyylikäs keittiösaari

Varaa nyt muutama minuutti ja katso kuvagalleriamme. Ehkä löydät vaikuttavan esimerkin joukosta suosikkisi modernin keittiön suunnittelun tummilla väreillä.

 Anna runsaasti luonnonvaloa virrata keittiön sisustukseen tummilla väreillä.

Keittiön suunnittelu tummilla väreillä moderni huonesuunnittelu paljon luonnonvaloa

 Jos et pidä mustasta, valitse ainakin tumma keittiön splashback ja yhdistä se klassiseen valkoiseen.

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä klassinen valkoinen vain musta keittiön takaseinä

Anna itsellesi upea katseenvangitsija poltetussa terrakottavärissä pimeässä keittiössä ja luo dramaattinen ilme.

Keittiön muotoilu tummissa väreissä palanut terrakottaväri loistava katseenvangitsija

 Hieno valaistus on erityisen tärkeä huoneen yleisen ulkonäön kannalta.

Keittiön muotoilu tummilla väreillä hienovaraiset riippuvalaisimet

Keittiön suunnittelu tummissa väreissä keittiösaaren marmorilaatta valkoiset metrolaatat

Keittiösaari harmaasta marmorista riippuvalaisimista

moderni keittiön muotoilu tummilla väreillä avoimet palkit maalaismaiset kosketusvalaisimet