Moderni seinätaide – tuoreita ideoita tuunataksesi asuntosi kevääksi

Jokainen sisustus tarvitsee tietyn sisustuksen tarjotakseen asukkailleen ja vierailleen mukavan ja kodikkaan ilmapiirin. Tämä voidaan saavuttaa erityisen helposti ja tehokkaasti kauniilla seinärakenteella. Varsinkin keväällä! Siksi tänään haluamme kiinnittää huomionne seinäkoristeisiin ja erityisesti seinämaalauksiin. Niillä on suuri vetovoima ja vaikutus kaikkiin, jotka tulevat huoneeseen. Nyt kun talvi on ohi, seinämaalaukset ovat täydellisiä tuomaan kotiisi keväisen tunnelman.

Pellavakuva, jossa on tuore motiivi jousimaiseen olohuoneen sisustukseen

moderni seinätaide kevään sisustusideoita olohuone

Seinämaalaukset todellisina auttajina luomaan kevään tunnelmaa kotona

Ensi silmäyksellä seinämaalaukset ovat yksinkertaisesti lisäys sisustukseen, yksityiskohta kokonaisuudessaan. Mutta nämä voivat hallita siellä ja muuttaa täysin avaruuden tunteen. Tämän vuoksi kangasmaalaukset ovat suosittu tapa päivittää minkä tahansa huoneen sisustus. Moderneissa pellavakuvissa on minimalistinen sisustus ja perinteiset kalusteet. Nykyaikaiset seinämaalaukset auttavat tuomaan raikasta tunnelmaa sisätiloihin muuttamatta olennaisesti sisustussuunnittelua. On todella loputon määrä motiiveja, kuten myymälässä myloview.de, joka voidaan valita sisustustyylin mukaan. Kevään on lähdettävä kotiin! Ja seinämaalaukset auttavat sinua paljon!

Laita vintage-tyylinen kuva lipastoon

moderni seinätaide kevään sisustusideoita olohuone

Orkideat ovat suosittu motiivi tuoreuden kotona

modernit seinätaide kukka -aiheet kirkkaat värit

Suurikokoiset kuvat luovat paremman vaikutuksen. Voit myös ripustaa useita kuvia seinälle ja luoda siten selvästi aksentteja. Jos ne sopivat yhteen temaattisesti, luot todellisia Kevään tunnelma huoneessa! Muista myös, että kuvien asettaminen seinälle ei ole aina pakollista. Voit sijoittaa ne huonekalujen päälle tai nojata suoraan seinää vasten…

Mikä motiivi missä huoneessa?

Tietysti jokaiselle huoneelle löytyy sopivia aiheita ja teemoja, mutta älä pidä kiinni kliseistä! Aihe on tietysti valittava omien mieltymystesi mukaan. Kukkien lisäksi myös minimalistiset, jopa urbaanit ja abstraktit motiivit kauniissa väriyhdistelmissä sopivat modernin ja eklektisen sisustuksen sisustamiseen keväällä. On selvää: Nykyaikaiset seinämaalausideat tarjoavat dynaamisuutta huoneeseen kevätkuukausina!

Unikon terälehdet nousevat esiin

moderni seinätaide tuore sisustusideoita olohuone

Kukkia ja hedelmiä sisältävät aiheet ovat klassikoita keittiössä joka kausi, mutta varsinkin keväällä ne lataavat meitä uudella energialla ja iloisella tuulella. Toisaalta olohuoneessa maisemat ja modernit aiheet luovat kevätmaisen tunnelman. Mutta jos haluat tuoda esille asuintilan nykyaikaisen suunnittelun, luota 3D -seinämaalauksiin. Niillä on vahva kylläinen värimaailma. Tästä syystä niitä voitaisiin käyttää myös tuomaan uutta ilmettä hienovaraisiin sisätiloihin. Geometriset hahmot, abstraktit sävellykset sopivat tähän myös silloin tällöin.

Romanttista tunnelmaa ei aina tarvitse tuoda makuuhuoneeseen. Täällä sinulla on täysi vapaus käyttää mitä tahansa motiivia tervehtiä kevättä. Tässä kuitenkin henkilökohtainen tyyli korostuu parhaiten! Sekä abstraktit että minimalistiset aiheet sekä kukka- ja retro -aiheet sopivat tähän. Ainoa ehto on, että tunnet olosi mukavaksi. Jos huoneen on oltava tyyni, romanttinen tai melko tyylikäs, päätä itse! Sinä valitset siellä vallitsevan tunnelman…

Nuhjuinen tyylikäs tyyli herättää myös raikkautta

moderni seinätaiteen kukkakimppu

Ehkä olet vakuuttunut siitä, että modernit seinämaalaukset ovat täydellinen vaihtoehto kevään sisustukseen! Ne eivät ole vain erilaisia, vaan myös joustava seinäkoristevaihtoehto. Tarvittaessa voit siirtää kangaskuvia toiseen seinään tai toiseen huoneeseen. Täällä voit näyttää luovuutta ja omaperäisyyttä. Älä siis epäröi kauan toivottaa kevät kotiin, vaan koristele asuntosi tehokkaasti oikealla aiheella!

Valmista asunto kevääseen

moderni seinätaide kevätmielinen seinäkoriste

Kuvan lähde: myloview.de