Modernit lamput ja valot Onefortythreestä

modernit lamput ja valaisimet huonekalut ideoita

Integroi modernit lamput ja valot

Jos olet faneja koristeluun liittyvistä blogeista, olet varmasti usein siitä modernit lamput ja valot Onefortythree kohtasi. Ne ovat teollisia, geometrisia, nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä. Heillä on kaikki nämä ominaisuudet samanaikaisesti.

Materiaaleina käytetään puuta, messinkiä ja jauhemaalattuja metalleja. Tämäntyyppinen muotoilu on todella trendikäs tällä hetkellä ja samalla onnistuu olemaan täysin ainutlaatuinen. Mainitsimmeko, että nämä valot eivät ole loppujen lopuksi niin kalliita. Niiden hinta on melko halpa, varsinkin kun harkitset yksityiskohtaista käsityötä.

Onefortythree alkoi, kun Logan Hendrickson aloitti blogin, jossa kuvataan taloa, jota hän remontoi vaimonsa Roxyn kanssa. Luku, josta he elävät: 143 (totta!)

Riippuvalaisimet

Onefortythree tarjoaa valikoiman riippuvalaisimia. Jokainen tyyli tuo materiaalit hyvin esiin ja tarjoaa ainutlaatuisen suunnittelun. Puu ja metalli sopivat hyvin yhteen lasisten hehkulamppujen kanssa ilman vastustusta. Kaikki osoittavat selvästi yksinkertaisen yksinkertaisuuden. Värillinen riippuvalaisin on erittäin suosittu pala. Tällä hetkellä voit ostaa yhden kappaleen kerrallaan. Mutta se ei saisi estää sinua ostamasta näitä.

Jauhemaalattua pohjaa voi ostaa myös useina eri sävyinä. Näitä ovat mintunvihreä, lohen vaaleanpunainen ja keltainen koulubussi.

Alkuperäiset päätökset lamppujen maailmassa

modernit-lamput-ja-valot-riippuvalaisimet-värikkäät

Kaksisävyiset mallit ovat myös olleet erittäin suosittuja viime aikoina, joten ei ihme, että alla olevat riippuvalaisimet kiinnittivät huomiomme. Ostat lampun erikseen, mutta se näyttää myös upealta ja tyylikkäältä ryhmässä. Voit ripustaa lampun ruokapöydän tai yöpöydän päälle. Myös tässä tapauksessa jauhemaalattua pohjaa on saatavana useina eri sävyinä. Aitoa puuviilua on saatavana tammi-, tiikki-, kirsikka-, ruusu-, pähkinä- ja tuhkapuusta.

Ainutlaatuiseen tunnelmaan

modernit lamput ja valot huonekalut elävät ideat 2 vivahteita

Seuraavassa kuvassa näemme niin sanotun “varjostetun riippuvalaisimen”. Se antaa sinulle vintage -tunnelman. Tämä johtuu erityisesti muodosta ja pinnoista, kuten kromi, kiiltävä valkoinen, mintunvihreä ja mattamusta. Puhumattakaan siitä, että kierretty johto on saatavana mustana, valkoisena ja beigenä. Yksinkertaisesti ihana!

Kupolin muotoiset riippuvalaisimet

modernit lamput ja valot riippuvalaisimet

Joskus se riippuu puuviilusta. Tämä pätee erityisesti pähkinän, tammen, tiikin, kirsikan ja ruusupuun kanssa. Tervehdi “Wood Veneer Pendant Lamp”, joka sisältää kierretty johto. Lisäksi tämän kappaleen pohja on peitetty viiluilla ja siinä on luonnollinen, hiottu pinta.

Riippuvalaisimet puusta

modernit lamput ja puusta riippuvat valaisimet

Swing -lamppu (kääntyvä lamppu)

Säädettävillä lampuilla on varmasti etunsa. Swing -valot tarjoavat useita vaihtoehtoja tältä osin. Jännittävät mallit ja kyky kääntyä 180 astetta ovat kaksi syytä, miksi pidät Swing -lampusta, jonka näet alta akvamariinista. Tämä lamppu käännettiin ja hitsattiin käsin. Siinä on jauhemaalattu pinta, jota voi ostaa eri vaihtoehdoissa. Mainitsimmeko, että myös pohja pyörii?

Värikäs pyörivä lamppu

modernit lamput ja valot sininen pyörivä lamppu sisustusideoita

Katsotaanpa nyt kaksoisliitettyä kääntölamppua

Tästä lampusta voit tehdä erilaisia ​​kokoonpanoja. Se on todellinen showpiece, jossa on jauhemaalattu pinta mattamustalla.

Messinkisuojus

modernit lamput ja seinävalaisin

Alla näemme tämän materiaalin ja puun yhdistelmän. Se antaa parhaan kahdesta materiaalista tulla omiksi. Erityisesti se on messinkikeinulamppu (kromi pyörivä lamppu).

Messinkistä ja puusta valmistetut seinät

modernit lamput ja valot pyörivä lamppu messinki

Seinät

On olemassa tiettyjä seinävalaisimia, jotka eivät koskaan muutu. Tämän vuoksi ne näyttävät joskus vanhentuneilta. Onneksi Onefortythree vie nämä kappaleet aivan uudelle tasolle. Näet ne alla olevassa kuvassa yhden ja kahden versiona. Voit vapaasti valita oikean yhdistelmän.

Modernit lamput ja valot Onefortythreestä

modernit lamput ja valot alkuperäiset sisustusideat

Rakastan värejä ja myös värillisiä muunnelmia, joita voit nähdä seinällä täällä. On luotu käsin sorvattuja teräsputkia. Niissä oli kestävä jauhemaalaus. Täällä on punaoranssia, vesisinistä ja armeijan vihreää. Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja, joista valita. Voitko kuvitella nämä sohvan kummallakin puolella. Ne voivat myös olla ihanan reunustamassa valkoisen seinän käytävää.

Värikkäät lamput

modernit lamput ja valot värikkäät lamput

Lopetetaan nyt klassisella kromipinnoitteella! Kaunis, lämmin sävytetty messinkivarjostettu seinäkoriste on valmistettu käsin taivutetusta luonnollisesta messingistä. Kappale näyttää vintage-kohtaa-modernin ilmeen täällä, ja sitä on vaikea sivuuttaa. Tällainen lamppu olisi saumattomasti kirjoitettu monenlaisiin sisustussuunnitelmiin.

Messinkisuojus

modernit lamput ja lamput messinkisuojus

Oletko rakastunut Onefortythree -valoihin aivan kuten mekin? Eikö se ole virkistävää, halpaa, käsin kaiverrettua modernit lamput ja valot löytää se antaa vahvan lausunnon? Onko sinulla suosikki?