Oikean pääpannan valinta – hyödyllisiä vinkkejä ja temppuja

hiuspanta pääpanta boho intialainen tyyli

Mikä hiuspanta sopii minulle?

Pääpannalla voit täydentää melkein mitä tahansa kampausta ja saada sen näyttämään houkuttelevammalta. Voit käyttää sitä ilmaistaksesi omaa tyyliäsi ja erityistä persoonallisuuttasi hyvin omaperäisellä tavalla. Mutta ennen kuin valitset oikean pääpannan, sinun on tiedettävä muutama asia. Juuri siksi haluamme puhua tänään.

Voit käyttää hiusnauhaa minkä tahansa pituisilla hiuksilla. Voit joko antaa hiusten pudota vapaasti tai kiinnittää ne. Päänauhoja on markkinoilla laaja valikoima, ja siksi oikean löytäminen ei ole niin helppoa. Ostettaessa tärkeintä on miettiä kasvojen muotoa, vaatteita ja tyyliä, jota normaalisti käytät. Sinun on oltava erittäin varovainen, etenkin erityistilanteissa. Kaiken pitää olla viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Herkät ruusut korostavat naisellista täydellisyyttä

hiuspanta hiusvanteet ruusut pitkät hiukset

Toisella sijalla on hiusnauhan materiaali. Niitä on erilaisia ​​- kangasta, metallia, nahkaa, silkkiä ja muita materiaaleja. Tämän hiuskoristeen leveys on myös tärkeä. Jotkut hiuspannat ovat erittäin herkkiä ja hienoja, toiset taas melko leveitä ja karkeita. Riippuen siitä, millaisen vaikutelman haluat tehdä, valitse oikea leveys.

Yleensä käytät ohuempia päänauhoja hiuksissasi lähellä otsa -aluetta. Voit käyttää leveämpiä hihnoja hieman eteenpäin. Niiden tulisi peittää jopa pieni osa kasvoista. Tämän tyyppinen pääpanta voidaan helposti korvata hienoilla silkkihuiveilla.

Niille teistä, jotka kaipaavat enemmän glamouria tai romantiikkaa, suosittelemme päähineitä, joissa on strassit tai hopea ja kulta. Helmet ovat myös ajattomia ja hienostuneita ja sopivat hyvin jopa häihin ja valmistujaisjuhlille.

Majesteettinen karisma hopeaa

hiusnauha hiusnauha otsa strassit hopea

Hiuspannat tulevat kaikkiin mahdollisiin muotityyleihin. Tässä keskitymme lyhyesti kolmeen niistä.

Boho -tyyli

Boho -tyyli, aivan kuten hippeillä, on itse asiassa yksi tärkeimmistä hiusnauhojen lähteistä yleensä. Aiemmin nuoret käyttivät pääasiassa kukkia tai nahkaa hiuksissaan ja tarkemmin sanottuna otsaansa. Jos haluat saavuttaa hippi -ilmeen, sinun tulee käyttää pääpantaa samalla tavalla.

On parasta antaa hiusten pudota vapaasti, jotta saat vieläkin aidomman ilmeen

pääpanta hiuspanta pääpanta nahka

Urheilullinen tyyli

Tyylikkään urheilullisen ilmeen saavuttamiseksi tarvitset ehdottomasti leveämmät pääpannat. Voit käyttää niitä millään tavalla – tärkeintä on, että ne ovat valkoisia. Se on urheilun paras väri. Voit tietysti kokeilla myös muita värejä.

Retro tyyli

Jos haluat 80- tai 90 -luvun ilmeen, tarvitset melko leveät hiuspannat. On parasta valita yksiväriset. Pitkille hiuksille suosittelemme ajatonta poninhäntää. Jos haluat herkän vintage -asun, pitsi, kukat ja metalliset filigraanikoristeet ovat täydellisiä.

Joten eteenpäin! Etsi lopullinen pääpanta! Onnea ja hauskaa sen kanssa!

Kesäinen keveys ja herkkä viattomuus valkoisena

hiuspanta pääpanta vintage tyyli valkoinen kärki

 Tyttöinen joie de vivre kukkien seppeleellä

hiuspanta pääpanta kukka seppele

Hienostunut vintage -kosketus hiustarvikkeisiisi

hiuspanta pääpanta kultaiset silkki rintaneulat

Ripaus historiaa

hiuspanta pääpanta pitkät hiukset kulta hopea

Vähemmän voi myös olla enemmän

hiuspannan pääpanta metalliset strassit

Tappava kissa nainen, musta toppi

pääpanta pääpanta mustat terävät korvat

Pieni musta mekko koskee myös hiusnauhaa

hiuspannan pääpanta musta schilcht

Korujen ikuinen klassikko on helmet

hiuspanta pääpanta helmikoristelu helmi häät

Hienot metalliset lehtikoristeet

hiuspanta pääpanta kangas jättää koristeita

Yhdistä helmet ja pienet punokset rentoun, viileään ilmeeseen

hiuspanta kiinnitetty hiushelmet pääpanta

Voit myös tehdä silkkihuiveja erittäin tyylikkäiksi

hiuspanta silkkipyyhe


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80