Ombre Blond: Lumoava hiustrendi palaa takaisin

Onko ombre -blondi menneisyyttä? Oletko tosissasi, oletko tosissasi, kun sanot sen! Upea kampaustrendi on suositumpi kuin koskaan. Tähtien ja tähtien hiukset värjätään tänä vuonna yhä useammin. Ombresin tyylikäs värigradientti, joka tarkoittaa jotain “varjoa”, saa yhä enemmän seuraajia ja tekee vaikutuksen kesäisillä iloisilla elämyksillään ja hienovaraisella ylellisyydellään. Vaikka tämä hiusten muotoilu voidaan tehdä kaikenlaisissa sävyissä, ombre blond on edelleen yksi suosituimmista ombre -muunnelmista. Eikä enää kovin klassisessa ulkoasussaan, jossa värit sulautuvat suhteellisen nopeasti ja muodostavat vahvan kontrastin, vaan paljon uudemmissa muodoissaan. Niin sanotuista lastenvalaisimista balayage -tekniikkaan synkkään – värjäystekniikoiden luettelo on pitkä ja jokaiselle maulle löytyy varmasti jotain.

Mitä ovat babylights?

Hyvin herkkiä ja herkkiä vaaleita värejä – ikään kuin aurinko olisi suudellut niitä. Babylightsissa hiukset vaaleutuvat vain kevyesti muutamalla vaalealla aksentilla. Puhdasta luonnollisuutta ja romantiikkaa! Yleensä kasvojen ympärillä olevat kohokohdat on värjätty, jotta silmät ja posket voidaan korostaa enemmän. Tällä värjäysmenetelmällä hiukset säästyvät erityisen paljon ja värimuutokset näyttävät erittäin pehmeiltä ja tyttömäisiltä.

babylights hiusten trendi 2017 ombre vaalea

Balayage tai strobing?

Trendikkäällä balayage -tekniikalla kampaaja tulee todellinen maalari. Muuten, “balayer” tarkoittaa ranskaksi “lakaista”. Suunnittelijat nimesivät värjäystekniikan niin, koska yksittäisten säikeiden varsinainen värjäys suoritetaan kampaajan lakaisuilla.

Joten hyvin erilainen kuin perinteiset folio -kohokohdat. Kuten babylights, hiukset näyttävät täysin luonnollisilta balayagella. Tämä värjäystekniikka sopii melkein kaikkiin hiusten pituuksiin ja hiustyyleihin. Kauniit kiharat peppataan yhtä hienosti kuin suorat hiukset tai aallot.

Hiusten silittely on ollut myös kaikkien huulilla jonkin aikaa. Hyvin usein molempia värjäystekniikoita käytetään synonyymeinä, ja monet eivät edes tiedä, mikä ero on. Strobbing sai alkunsa meikkitrendistä. Pohjimmiltaan kyse on kasvojen tärkeiden osien korostamisesta enemmän kiiltoa (erityisillä voiteilla, jauheilla tai lyijykynillä). Sama periaate koskee nyt hiuksia, jotka on muotoiltu silittelemällä. Toisin sanoen: hiusten silittäminen on onnistunut sekoitus balayagea ja kalvovaihtoehtoja. Vain ihana!

ombre vaaleat pitkät hiukset korostaa nuorta naista

Ombre vaalea tulkittu uudelleen!

Väärinkäsitysten selvittämiseksi: Ombre -blondi ei ole vain ombre -blondi! Aiemmin vain tiukka kaksivärinen kaltevuus tummemmasta hiusrajasta hiusten vaaleampiin päihin tulkitaan nyt kokonaan uudelleen. Jotkut kampauksen tuntijat puhuvat usein ombre -vaaleasta, jossa on kohokohtia tai jopa synkkä – paljon miedompi variantti ombresta.

olkapäähän ulottuvat hiukset ombre vaalea hunaja

Ombre blondi & Co on selvästikin valloittanut paitsi kansainväliset catwalkit maailmanlaajuisesti, mutta myös jokaisen muotitietoisen naisen sydämen, missä tahansa on todellinen blondi. Hemmottele itseäsi kesäisellä, luonnollisella ilmeellä valitsemallasi värjäystekniikalla. Ehkä haluat vain näyttää siltä, ​​että aurinko on suudellut sinua tai haluat vahvempia vaaleita kohokohtia, jotka saavat kasvosi loistamaan?

Katso upeita esimerkkejä kuvagalleriastamme ja anna niiden innostaa sinua!

     vaaleat vaaleat pitkät aaltoilevat hiukset ombre

hunaja vaaleat hiukset kupari sävyt ombre blondi

hunaja vaalea ombre pitkät hiukset kiharat

ruskeat hiukset ombre vaaleat suorat hiukset

kaltevuus ombre vaalea tummanruskea trendikäs kampaus

pitkät hiukset naisten kampaukset kampaus ombre blon kohokohdat

pitkät hiusvärit ombre vaaleanruskea pohja

pitkät ombre hiukset vaaleat ruskeat nuoret naiset aurinkolasit

pitkät vaaleat hiukset korostavat strobing ombrea

pitkät hiukset nuori nainen ombre vaalea kohokohdilla

vaaleat kohokohdat kuparipohjasta

pitkät hiukset ombre vaalea nuori nainen

balayage tekniikka kaltevuus ombre pitkät hiukset

pitkät ombre vaaleat hiukset jenifer lopez

trendikäs kampaus pitkät hiukset ombre vaalea

ombre vaaleat hiukset nuori tyttö Lontoo

ombre vaaleat puolipitkät hiukset tummat vaaleat

ombre vaaleat pitkät hiukset nuoret naiset

ombre vaalea bob kohokohtia

muotoilu strobing ombre hiukset vaaleat pitkät keskipitkät

ombre vaaleat pitkät hiukset kiharat

ombre vaaleat hiukset tummat vaaleat

ombre hiukset punainen kupari tumma vaalea kaltevuus

ruusu vaaleat pitkät hiukset ombre näyttää

olkapäähän ulottuvat hiukset ombre vaalea nuori nainen

korostaa ombre vaaleat pitkät hiukset nuori nainen