Parvekkeiden joulukoristeet tuovat juhlatunnelmaa

Muistat varmasti lämpimästi lapsuutesi, kun se tuoksui ihanasti kanelitankoilta ja tuoreilta kuusen oksilta kotona. Jos haluat kokea tämän maagisen tunnelman uudelleen joka vuosi, on aika koristella omat neljä seinääsi jouluksi. Kuten aina, haluamme auttaa fiksuilla vinkeillä ja tänään esittelemme sinulle upeita ideoita tyylikkääksi joulukoristeeksi parvekkeellesi tai pienelle terassillesi. Sinun ei todellakaan tarvitse ostaa mitään uutta, hanki vain laatikko joulukoristeista kellarista ja avaa se. Siellä on varmasti kimaltelevia palloja, jouluhahmoja, tähtiä ja lyhtyjä. Voit myös lisätä jotain kotitekoista, kuten seppeleitä tai männynvihreästä ja männynkäpyistä valmistettua adventtisekoitetta. Jos saat vielä muutamia tuoksukynttilöitä, LED -keiju- ja lyhtyjä, voit nopeasti loihtia joulukoristeita parvekkeellesi. Saat heti selville, mitä ei saisi puuttua!

Juuri ennen ensimmäistä adventtia voit saada tämän maagisen joulukoristeen parvekkeellesi!

Joulukoristeita parvekkeelle paljon kuusen vihreää, punaiset jouset, punaiset saappaat, valkoiset kynttilät, kodikas ja houkutteleva

  • Luonnollisista materiaaleista valmistetut parvekkeiden joulukoristeet ovat klassikko!

Jos olet aloittelija parvekkeiden ja terassien joulukoristeissa, suosittelemme aloittamaan ikivihreistä ruukkukasveista ja saniaisista. Nämä ovat kestäviä ja hämmästyttäviä säänkestävyydeltään. Ne lisäävät aina vihreän nuotin parvekkeellesi, myös talvella.

Jos haluat tuoda hieman enemmän väriä parvekkeen joulukoristeisiin, voit luottaa adventtikauden klassiseen ruukkukukkaan ja saada kauniin joulutähden. Sen punaiset terälehdet ovat ainutlaatuisia ja kauneudessaan vertaansa vailla. Kokeneet kukkafanit valitsevat ehdottomasti jouluruusun (tunnetaan myös nimellä lumiruusu), koska sen pehmeät valkoiset kukat avautuvat joulukuussa tai viimeistään jouluna. Voit rikastuttaa luonnollista joulukoristeitasi parvekkeelle muutamalla oksalla tuoksuneella lumipallolla, talvijamiinilla tai noitapähkinällä. Tämä antaa parvekkeellesi värikkään ilmeen.

Pieni mutta tyylikäs ja tyylikkäästi sisustettu! Tältä parvekkeesi voi näyttää myös tänä talvena!

Joulukoristeet parvekkeille, erilaisia ​​ruukkukasveja, värillisiä aksentteja, pehmeät tekstuurit valkoisesta turkista tuolissa, paljon kynttilöitä

Mutta jos arvostat joulukoristeiden klassista ulkonäköä erityisen korkealla, voit koristella parvekkeen tai pienen terassin vihreillä seppeleillä ja kuusista tehdyillä seppeleillä. Punaiset nauhat ja valkoiset kynttilät sopivat erinomaisesti sen kanssa, joten kaikki on suunniteltu ajattomassa valkoisessa, punaisessa ja vihreässä värikolmikossa. Tämä joulukoriste on niin kaunis, ettei se koskaan mene pois muodista. Älä unohda ripustaa vihreitä seppeleitä portaikkoon. Koristele ne LED -keijuvalaisimilla ja saat joulun maagisen ilmeen omalla parvekkeellasi! Talvi voi olla niin kaunista!

Kuusivihreät ja punaiset misteli -marjat ovat tämän joulukoristeiden kohokohtia!

Joulukoristeita parvekkeen kuusen vihreiden mistelin marjoille sivustolla muita kestäviä kasveja ja kukkia

 Joulupallot eri väreissä täydentävät juhlailmeen ja saavat ulkokoristeesi loistamaan!

Joulukoristeet parvekkeille Joulupallon seppeleet eri väreissä täydentävät juhlailmeen ja saavat parvekkeen loistamaan

  • Se ei tietenkään toimi ilman joulukoristeita!

Klassisilla joulukoristeilla on aina johtava rooli suurimman perhejuhlan sisustamisessa. Riippuvien seppeleiden ja kotitekoisten seppeleiden lisäksi voit myös luoda upeita asetelmia kulhoihin ja lokeroihin. Käytä valmiita jouluhahmoja, kuten pikku Joulupukki, tähtiä, peuroja ja muita. Suosittelemme valitsemaan tietyn värimallin, esimerkiksi hallitsevaksi väriksi. Joten voit todella luoda tyylikkään joulukoristeen parvekkeelle. Voit tietysti lisätä värillisiä aksentteja tai ottaa vihreän, punaisen tai ruskean katseenvangitsijaksi. Muista myös, että tämä juhlakoriste pysyy ulkona viikkoja ja sen on näytettävä mukavalta.

 Tämän koristeen muodostavat kynttilät, valot ja jouluhahmot.

Joulukoristeet parvekkeille kynttilät valot ja jouluhahmot puulaatikot

Valkoinen, jossa on pieniä aksentteja viininpunaisessa, vallitsee täällä. Tuloksena on ensiluokkainen koristeellinen ilme parvekkeella!

Joulukoristeita parvekkeille hallitseva väri valkoinen, pieniä aksentteja viininpunaisessa Tuloksena ensiluokkainen sisustus

Adventtiseppeleen ei pitäisi puuttua parvekkeen joulukoristeista.

Parvekkeen joulukoristeita valkoisina lukuisat valot ja kynttilät Adventtiseppele matalalla valkoisella pöydällä keskellä

  • Parvekkeiden joulukoristeiden on levitettävä kodikkuutta.

Epäilemättä joulun parvekkeen sisustuksessa on esitettävä kodikas tunnelma ja levitettävä rauhallinen ja kodikas tunnelma. Tämä ei johdu vain valitsemastasi värimaailmasta ja joulukuvista. Tarvitset myös pehmeitä tekstuureja, jotka tuovat lämpöä. Alueesi sääolosuhteista riippuen voit valita pehmeän maton parvekkeelle tai käyttää vain tekoturkiksia ja koristetyynyjä. Sen pitäisi riittää!

 Pehmeät kankaat, kuten tekoturkikset ja koristetyynyt, ovat myös pakollisia.

Valkoiset joulukoristeet parvekkeille

Parvekkeen juhlatunnelman on oltava kodikas ja erittäin kutsuva.

Parvekkeiden joulukoristeet pääasiassa valkoisina

Viimeistele kodikas tunnelma parvekkeella koristamalla se kynttilöillä ja valoilla! Nämä ovat ehdoton pakko luoda festivaalin maaginen ilmapiiri parvekkeelle. Tyylikkäät kynttilänjalat ja lyhdyt tekevät koko kuvasta entistä houkuttelevamman. Olisi myös fiksua hankkia LED -valot, koska ne ovat kestävämpiä kuin perinteiset hehkulamput ja säästävät siten sähköä. Joulun alla sähkölasku ei saisi olla erityisen korkea. Erikoisliikkeistä tai joulumarkkinoilta löydät varmasti keiju- ja valoverkkoja, mutta myös yksittäisiä hahmoja ja LED -joulupalloja. Valaistut puksipallot kiinnittävät erityistä huomiota parvekkeiden joulukoristeisiin. Jos parvekkeella on tarpeeksi tilaa, hanki se. Voit ihailla niitä vuosia ja kokea joulun taian uudestaan ​​ja uudestaan. Haluamme toivottaa sitä sinulle!

hyvää joulua!  

Joulukoristeet parvekkeille, ihanasti sisustetut pehmeät kankaat

Joulukoristeita parvekkeelle kauniisti sisustettu ja juhlallisesti katettu pöytä ulkona

Joulukoristeita parvekkeen vihreille seppeleille parvekkeella männynkäpyjä

Vaatimattomat joulukoristeet voivat olla myös kauniita!

Joulukoristeita parvekkeelle vaatimattomasti koristeltu muutama kuusen oksat valosilmukka

Joulukoristeita parvekkeelle kodikas tunnelma tekoturkis paljon lämpöä

Joulukoristeet parvekkeille