Perusta viihtyisä makuuhuone kellariin

Makuuhuone kellarissa on suuri ergonomisesti

Suunnitteluideoita kellarikerroksen makuuhuoneisiin

Me kaikki tiedämme tämän tunteen: Katsot asuntoa ja toivot hieman enemmän tilaa, jotta voit järjestää koko asian hieman paremmin. Jos voit lisätä huoneeseen yhden huoneen, niin sen parempi.

Avaruus on yhä harvinaisempi nykymaailmassa.

Olet kiitollinen jokaisesta käytettävissä olevasta neliömetristä. Jos otat kellarin käyttöön, voit myös laajentaa tilaa tekemällä tämän. Sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa tähän.

Paitsi että kellarikerroksen makuuhuoneet luovat lisää tilaa, voit myös luoda hiljaisen ja mukavan pakopaikan kotona.

Tarvitset vain hyvää suunnittelua ja vähän luovuutta. Monet asunnon omistajat ovat todella epävarmoja kellarinsa mahdollisuuksista. Pimeys, kosteus ja viileys ovat vastenmielisiä kaikille. Mutta niille, jotka tarvitsevat lisää tilaa nukkumiseen tai vieraille, tällaisella huoneessa on erittäin suuri arvo.

Tässä on muutamia perusperiaatteita, jotka auttavat sinua tekemään tällaisen muuntamisen älykkäästi.

Määritä kosteus

Kalustettu makuuhuone kellarissa, liukuva harmaa ovi

Tärkein sääntö kellarin muuntamiseksi kauniiksi makuuhuoneeksi on asianmukaisen eristyksen luominen. Monesta näkökulmasta se, tunnetko olosi hyväksi vai ei, riippuu siitä, kuinka hyvin teet sen. Jos se tehdään huonosti, löydät itsesi epämukavaksi vuodenajasta riippumatta.

Nykyaikaisten paneelien lisääminen on erittäin hyvä idea. Puuta kannattaa ehdottomasti harkita. Näin voit tuntea olosi mukavaksi myös talven kuollessa. Tämä pitää myös melun mahdollisimman pienenä.

Oikea tyyli kellarihuoneeseesi

Makuuhuone kellarissa asetti pehmeät kodin kalusteet

Se luultavasti kuulostaa hieman ylhäältä, kun kyse on kellarista. Mutta oikean tyylin valitsemisella ennen sisustamista on monia etuja. Seinät on maalattava tai päällystettävä. Voit säästää paljon, jos paljastat tarkoituksellisesti joitain elementtejä.

Tässä ja siellä tämä voi olla outo putki ja ehkä korostettu betoniseinä. Ne voidaan yhdistää oikeisiin riippuvalaisimiin. Näiden avulla voidaan helposti saavuttaa teollinen tai maaseudun tunnelma.

Suunnitteletko makuuhuoneita parille lapselle? Mitä mieltä olet sitten maalaistyylisestä parvisängystä? Tai ehkä pidät mieluummin ohjaamon ulkoasusta? Useimmat asunnon omistajat pitävät rauhallisista ja kauniista kylpyhuoneista, jotka näyttävät puhtailta ja eristäytyneiltä.

Näkyvämpi alue

Makuuhuone kellarissa asetti pukeutuja pöytälampun kannet

Joskus sinulla on tarpeeksi tilaa. Tämän jälkeen voit yhdistää monia huoneita. Joten makuuhuoneen lisäksi voit myös suunnitella pienen kylpyhuoneen ja pienen viihdehuoneen. Kaikkien lisäominaisuuksien lisäksi sinun tulee myös luoda mahdollisimman paljon näkyvää tilaa. Liikunta on hauska juttu. Oikealla muotoilulla jopa ahtaimmat tilat voivat näyttää ilmavilta ja tyylikkäiltä. On olemassa monia pieniä temppuja, joita voidaan käyttää. Ajattele pystyviivoja tai yksinkertaisia ​​chevron -kuvioita. Ne näyttävät trendikkäiltä ja erittäin tyylikkäiltä. Peilit eivät ainoastaan ​​lisää huoneen avoimuutta, vaan ne myös edistävät valon leviämistä.

Lämpimät ja mukavat värit

Kellarikerroksessa sijaitseva makuuhuone asetti hyllyt päätylevyt

Haluatko, että vieraasi tuntevat olonsa yhtä rauhallisiksi ja rentoutuneiksi nukkuessaan kuin me kotona? Taustasi tulee olla mahdollisimman neutraali. Harkitse korostusseinää lämpimässä varjossa. Näin kaikki suru katoaa. Pidä väripaletti yksinkertaisena äläkä käytä enempää kuin kahta hallitsevaa sävyä. Useimmissa kellareissa ei ole tarpeeksi luonnonvaloa. Siksi ei luultavasti ole huono idea luoda koko huone kullankeltaiseksi tai kermanväriseksi kutsuvaan ilmapiiriin.

Katot ja lattiat

Kalustettu makuuhuone kellarissa matto turkki pehmeä

Kipsilevypinta yhdessä kasettikaton kanssa on luultavasti paras ulkonäkö, joka voidaan saavuttaa. Tämä antaa huoneelle erehtymättömän identiteetin. Sinun tulisi kuitenkin pyrkiä suunnilleen samaan tasoon kuin päähuoneessa. Siten kellari nähdään talon muun osan laajennuksena. Koska et halua tuntea olosi UFO -aluksessa joka kerta, kun olet siellä.

Kiinteät ja lämpimät puulattiat eivät kuulu kellariin. Ne eivät sovellu kosteuden ja muuttuvien lämpötilojen vuoksi. Maali, laminaattilaatta ja matto ovat hyviä vaihtoehtoja. Tyylikkäät matot voivat myös lisätä huoneen kaunistusta ja antaa lisää kuvioita ja värejä.

Luo viihtyisä elinympäristö kellariin

Makuuhuone kellarissa perustettu vuodevaatteet kukka

Upea portaikko, joka johtaa yläkertaan

Makuuhuone kellarissa perustaa portaat puu

Pidätkö upeista sisäänkäynneistä? Kellariin johtavat portaat voivat tuntua jälkikäteen. Mutta verrattuna epämiellyttävän rakenteen nousemiseen ylös ja alas, tämä on paljon mukavampi vaihtoehto. Suuret kierreportaat säästävät tilaa ja antavat kellarille ylellisen luonteen. Sisäänkäynnin pitäisi olla jotain hauskempaa, jos suunnittelet makuuhuoneen lapsille täällä. Mitä mieltä olet diasta? Ennen kuin teet mitään, varmista, että se ei riko yhteisösi rakennusmääräyksiä.

Hajottaa pimeyden

Kellarikerroksessa sijaitseva makuuhuone, jossa on kukkakuvioiset vuodevaatteet

Puhumme usein siitä, kuinka tärkeitä valot ovat yleisvalaistukselle. Ne ovat kellarissa kaksi kertaa tärkeämpiä kuin talon muissa kerroksissa. Minimaalisen ilmanvaihdon vuoksi ihminen on täysin riippuvainen keinotekoisesta valosta. Kuten aina, paras lähestymistapa on osoittautunut eri valokerrosten yhdistämiseksi. Jos teet hyvin harkitun makuuhuoneen suunnitelman, saat selville tämän: Tarvitset paljon enemmän keskittynyttä valoa leikkihuoneessa kuin perhehuoneessa. Lisää muutama seinävalaisin ja lisää hienoja riippuvalaisimia säästääksesi arvokasta tilaa.

Suunnittele pakoreittisi

Kalustettu makuuhuone kellarin ikkunassa alueen portaiden ulkopuolella

Useimmissa maissa yksi pakollisista säännöistä on, että pakoreitin on johdettava kellarista. Jos tämä ei pidä paikkaansa, sinun on tehtävä tämä oman turvallisuutesi vuoksi. Älykäs vaihtoehto olisi uloskäynti ikkunasta. Harkitse myös kevyitä aukkoja katossa. Jos haluat todella muuttaa tunnelmaa kellarikerroksen makuuhuoneessa, niin toinen hieno lentämisvaihtoehto voisi saavuttaa sen. Puhutaan valokerroksista.

Asennus vaatii paljon vaivaa ja kaivaa, mutta loppujen lopuksi se on sen arvoista

Sisusta kellarikerroksen makuuhuone lämpimällä ja kutsuvalla tunnelmalla

Ylellinen kosketus

Makuuhuone kellarissa on sängynpäätyverhoilumatto

Lähestymistapa makuuhuoneen suunnitteluun voi olla täysin erilainen kuin päätasojen huoneissa. Vuodevaatteiden, koristeiden ja lisävarusteiden laadun on kuitenkin oltava täsmälleen sama. Suosittelemme, että sijoitat tyynyliinoihin. Ne ovat tärkeimpiä, kun halutaan muuttaa makuuhuone mukavaksi pakopaikaksi.

Uppoudu tähän pieneen paratiisiin erityistilaisuuksissa ja juhli rauhaa ja hiljaisuutta kotona parhaalla mahdollisella tavalla

Makuuhuone kellarissa perustettu pehmeä patja valkoinen pellava

Luomalla moderni makuuhuone kellariin, panos ja vaiva ovat aina sen arvoisia.

Makuuhuone kellarissa asetti beige ruskeat värit

Näin olet myös parempi isäntä. Miksi sinun pitäisi rakentaa toinen huone, kun tämä hemmottelu odottaa sinua alakerrassa!