Sano “kyllä” häidesi matkamuistoille!

Matkamuistoja hääpaperisi sydän söpö mekko

Näytä häät matkamuistot!

Oletko fani blogeista, jotka käsittelevät modernia sisustusta? Jos näin on, olet varmasti huomannut seuraavat asiat: Nykyaikainen suunnittelumenetelmä perustuu ensisijaisesti tilojen mukauttamiseen. Mikä olisi parempi muistoista kauniiden kuvien muodossa?

Häätaide – Ja mikä voisi olla parempaa onnelliselle perheelle kuin häiden kuvat?

Matkamuistoja hääpaperisi sydämen kehyksen koristeluun

Etsi alueellasi taiteilijoita, jotka luovat koristeellisia teoksia. Miten löydät idean tästä kuvasta? Minusta ne ovat ihania. Voit tehdä saman kuvan tai tekstin kanssa hääpäivästäsi.

Häät luonnos

Matkamuistoja hääpapereistasi sydänkehyksestä valmistettuja lasikynttilöitä

Tätä varten tarvitset ensinnäkin kauniin kuvan häistä ja ehkä kynttilän. Alla olevaan laatikkoon voit tallentaa ne erityiset muistot häistä.

Lisävaruste

Matkamuistoja hääpaperisi sydänkehyksen hyllyistä

Voit sijoittaa kuvia eri esineiden pinnoille. Monet ammattitaidottomat kuvankäsittelyohjelmat voivat auttaa sinua tässä.

Hääkuvat arkielämän yhteydessä

Matkamuistoja hääpaperisi sydänkehyksen keittiösuunnittelusta

Voit laittaa kuvat odottamattomiin paikkoihin, kuten keittiöön.

Häävaatteet

Matkamuistoja hääpaperisi sydänkehyksen päätystä, joka on verhoiltu sametilla

Voit laittaa kollaasin, jossa on muistoja ja jopa mekkoja häistä yhdessä huoneessa. Sinun ei välttämättä tarvitse käyttää todellisia vaatteita ja silti saada aito tunnelma.

Häätyylinen ateria

Matkamuistoja hääpaperisi sydämen pesuallas keittiön työtaso

Kuka sanoo, että sinun pitäisi juhlia hääpäivääsi vain kerran vuodessa? Sinun tulisi käyttää kaikki mahdollisuudet tehdä niin. Joten et koskaan unohda tämän päivän tärkeyttä.

Hääkorujen näyttely

Matkamuistoja hääpaperisi sydänkehyksen vaatetelineestä

Oliko sinulla erityisiä jalokiviä ja jalokiviä koristeena hääpäivänäsi? Nämä ovat luultavasti hieman liikaa jokapäiväiseen muotiin … voit näyttää ne jossain arvokkaana koristeena.

Mutta ajattele myös turvallisuutta! Entä idea tässä kuvassa?

Tyynyt häät

Matkamuistoja hääpaperisi sydämestä söpö sisustus makuuhuone

Onko sinulla ylimääräisiä kankaita häistäsi? Voit sitten käyttää niitä koristeluun, esimerkiksi tyynyjen vaatteiden muodossa. Voit myös tehdä kauniita pompomeja, kuten tässä kuvassa.

Hattulaatikko

Matkamuistoja hääpaperisi sydämestä söpö seinäpeili ympärillä

Tässä voit pitää kauniit “hetket” häistäsi. Se voi olla verho, kirjaimet tai kyllä ​​-sanat. Siellä voisi olla tilaa jopa suositulle nenäliinalle.

Häämekot

Matkamuistoja hääpaperisi sydän söpö mekko

Hääpuvut ovat melko kalliita. Haluatko todella laittaa ne kaappiin? Voit näyttää mekon vintage -alustalla! Tämä mekko voidaan näyttää huomaamattomasti nurkassa tai vierashuoneessa.

Istuta kiipeilyruusuja

Matkamuistoja hääpaperisi sydänpuutarhasuunnittelun ruusujen penkistä

Onko sinulla puutarhuri tai ystävä, joka tuntee ruusujen istutuksen hyvin? Jos näin on, voit istuttaa tällaisia ​​ruusuja ja kaunistaa puutarhaa upealla tavalla. Tämä voidaan saavuttaa myös asunnossa sopivien säiliöiden ansiosta. Joka vuosi hääpäivänä tämä kauneus symboloi avioliiton kasvua!

Onnellisesti naimisissa olevat ihmiset tietävät, kuinka vaikeaa on saada hyvä elämä oikean kumppanin kanssa. Kaikki apu, myös symbolismin muodossa, voi olla erittäin tärkeää onnellisuuden pysyvyyden saavuttamiseksi. Siksi sijoitan aina henkilökohtaisesti aikani tällaisiin koristeisiin.

    Koristele sisustuksesi häiden muistoesineillä Matkamuistoja hääpaperisi sydämen kehyksen koristeluun