Sisustusideoita ja vinkkejä kodin raikkauteen keväällä

Kevät on vihdoin täällä ja halu uudelle. Mikään ei aja talviväsymystä niin helposti pois ja herättää kotiin uutta raikkautta kuin kevätmainen sisustus. Kauniit kukat ja värikkäät koristeet ovat tervetullut muutos synkän talven jälkeen. Vinkkien, sisustusideoiden ja ohjeidemme avulla kevät voidaan tallentaa myös olohuoneeseesi tai keittiöön.

Kuva 1_ © lichtpunkt Michael_Ruder

  • Päästä talviväsymyksestä: näin kevät tulee kotiisi

Kevät herättää halun tuoreeseen ja siistiin kotiin. Tuleva kevätpuhdistus tulee suunnitella hyvin. Nopeasta puhdistuksesta voi nopeasti tulla ratkaisematon tehtävä. On parasta pitää taukoja huone kerrallaan ja useammin välillä. On tärkeää, että jokainen huone ei vain puhdisteta perusteellisesti vaan myös siivotaan. Nosta jokainen esine ja harkitse, tarvitaanko sitä edelleen. Tarpeettomat tavarat voidaan lahjoittaa tai lahjoittaa, rikkoutuneet asiat voidaan korjata tai hävittää. Huomaat, että lajittelu ja raivaus tarjoavat tilaa paitsi uusille sisustusideoille myös itselleen vaikuttaa positiivisesti mielialaasi.

Kevään siivous luo järjestystä ja tilaa uusille asioille

Kuva 3_ © © lichtpunkt Michael_Ruder_11

  • Oikeat värit sisustukseesi: pehmeä pastelli

Nyt kun koti on siivottu ja siivottu, on aika tuoda taloon uutta väriä. Sano hyvästit raskaille ja tummille väreille! Pehmeä vaaleanpunainen tai vaalea taivaansininen ovat kausivärit maagiseen kevään koristeluun. Pastellisävyt ovat täydellisiä värejä koristamaan värikkäitä, mutta ilmavia aksentteja sisustukseesi ja tuomaan kevään keveyttä ja raikkautta eläviin ideoihisi. Näillä pehmeillä väreillä ja kelloilla, tyynyillä tai kukkamaljakoilla voit saada esimerkiksi olohuoneesi loistamaan. Jos pidät elävämmistä asioista, vahvassa vaaleanpunaisessa tai rehevän vihreässä ei ole mitään vikaa. Älä kuitenkaan sekoita liikaa värejä missään olosuhteissa. Pysy yhdessä väriperheessä tai käytä täydentäviä värejä. Muuten kaunis ideasi voi muuttua nopeasti sekavaksi kankaalle.

Pastelli on kevään värisävy

Kuva 5_ © lichtpunkt Michael_Ruder

  • DIY -sisustusvinkkejä ja temppuja kevääseen

Kevät tarjoaa niin paljon kauniita sisustusideoita ja monet niistä on helppo tehdä itse. Voit helposti tehdä kauniin ikkunan koristeen tai koristeen ikkunalaudalle ja toivottaa kevään tervetulleeksi sen kanssa. Tai voit maalata ikkunallesi upeita aiheita. Liitumerkit sopivat täydellisesti kauniisiin DIY -projekteihin, erityisesti keväällä. Sen avulla voit esim luoda upeita ikkunakuvia ja tuo värikäs kausi kotiisi.

Kauniit ikkunakoristeet ovat välttämättömiä keväällä

Kuva 7_ © lichtpunkt Michael_Ruder_6

  • Yksinkertainen sisustus: värikkäitä kukkakimppuja

Kukat korostavat upeasti neljään seinään. Olipa olohuoneessa tai keittiössä: Kaunis maljakko värikkäillä kukilla on loistava pöytäkoriste keväälle. Verhojen, peittojen ja tyynyjen tuoreiden korostusten lisäksi voit nyt käyttää myös kevään todellisia sanomalehtiä iloisena värinä. Kukkakimput ovat kauneimpia lisävarusteita lähes jokaiseen huoneeseen. Voit käyttää luonnon värikukkia myös kevätkoristeissasi. Kaunis koriste, joka on järjestetty maljakkoon, levittää hyvää tunnelmaa ja herättää katseen pöydällä tai ikkunalaudalla. On monia tapoja järjestää jousikoristeet lasiin. Kukkien lisäksi muut luonnonmateriaalit ovat myös hienoja kevätkoristeita. Ennen kaikkea puu ja muut luonnonmateriaalit, kuten kivet, ovat upeita koriste -elementtejä, jotka voidaan järjestää pöydälle tai pieniin kulhoihin.

 Pastellikukat ovat ihania kevään julistajia

Kuva 10_ © lichtpunkt Michael_Ruder

 Nauti asunnosta, lisää uusia väriaksentteja tuoreilla kukkakimpuilla tai tee upeita DIY -koristeita kevääksi. Näiden jousimaisten koristeiden ja elävien ideoiden ansiosta mikään ei estä kotiisi suunnittelemasta uudelleen ja toivottavan kevään tervetulleeksi kaikessa värikkäässä loistossaan.

Kaikki kuvat © lichtpunkt Michael Ruder

Kuva 2_ © lichtpunkt Michael_Ruder

Kuva 4_ © © lichtpunkt Michael_Ruder

Kuva 6_ © lichtpunkt Michael_Ruder_2

Kuva 8_ © lichtpunkt Michael_Ruder_7

Kuva 9_ © lichtpunkt Michael_Ruder_5