Sisustussuunnittelun uudet trendit 2018

Uusi vuosi, uusi onni, kuten usein kuulee näinä päivinä! Mutta haluamme muotoilla tämän onnellisen uuden vuoden toiveen eri tavalla ja käyttää iskulausetta: Uusi vuosi, uudet trendit 2018 sisustuksessa! Vanha vuosi 2017 on ohi ja tunnetut suunnittelijat ja sisustussuunnittelijat yrittävät muotoilla viimeisimmät sisustussuunnitelmat. Suurin osa heistä olettaa, kuinka dynaamisesti nykyaikainen arki kehittyy. Siksi ihmiset tarvitsevat kodikkuutta ja mukavuutta omiin neljään seinäänsä, joissa he voivat nauttia puhtaasta rentoutumisesta ja haluavat helpottaa rasittavan päivän stressiä. Vuoden 2018 tärkein trendi voidaan tiivistää näin – kodin pitäisi olla rentoutuskeidas uudella vuodella. Mutta muita kysymyksiä herää. Kuinka esimerkiksi luoda rento ilmapiiri kotona? Mitkä värit ovat muodikkaita vuonna 2018 ja ilmaisevat parhaiten tyyliämme ja makuamme? Millaisia ​​huonekaluja ovat sisustustrendit 2018??

 Pyöreä lasinen sohvapöytä on muodikas katseenvangitsija huoneessa.

Pyöreän pöydän lasin uudet trendit 2018

Haluamme antaa perusteltuja vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin tässä artikkelissa. Pidä kiinni siitä ja selvitä täältä yksityiskohtaisesti, mikä asettaa sävyn sisustukseen vuonna 2018! Pyöreät huonekalut, laventeli ja oliivinvihreä, kudotut tekstuurit ja sametti ovat nyt parrasvaloissa! Luonnon elementit, joista on tullut niin suosittuja, säilyttävät suosionsa myös vuonna 2018.

Yleensä kaikki, mikä tuo lisää mukavuutta huoneeseemme, säilyy myös tänä vuonna! Yksi toisensa jälkeen! Aloitamme erittäin trendikkäistä huonekaluista ja esittelemme sitten uusimmat värit ja värit. Vasta sitten siirrymme muodikkaisiin tekstuureihin ja näytämme tekstissä ja kuvissa, mitkä trendit hallitsevat neljää seinäämme tässä suhteessa vuonna 2018!

 Pyöreä sohva voi olla kodin ehdoton kohokohta

uudet trendit 2018 pyöreä sohva

  • Pyöreät huonekalut ovat erittäin trendikkäitä vuonna 2018

Suorat viivat, reunat ja geometriset kuviot ovat täydellisiä! Täysin uusi suuntaus on murtautumassa läpi, ja se on pyöreät muodot sisätiloissa. Pyöreä sohva päivittää monia olohuoneita tänä vuonna ja antaa niille ylellisen ilmeen. Tämän lisäksi voit sijoittaa pyöreän sohvapöydän tai sohvapöydän tyylikkään sohvan eteen ja pyöristää huoneen tyylikkään ulkonäön. Jos et halua ottaa riskiä pyöreillä huonekaluilla sisätiloissa, suosittelemme aloittamaan pienestä. Voit saada pyöreitä koristetyynyjä tai mukavan pyöreän seinäpeilin. Mutta ehkä haluat tapetoida seinät uudelleen valitsemalla epätavallisia, pyöreitä graafisia kuvioita sisältäviä taustakuvia. Joka tapauksessa, olet varmasti osuma härän silmään!

Pyöreät muodot ja kukkakuviot ovat vuoden 2018 sisustustrendejä

2018 sisustus pyöreät muodot kukkakuvio

  • Uudet trendit vuodelle 2018 sisätilojen väreissä

Rose Goldin ja Greeneryn aika on täysin ohi. Nyt laventeli ja oliivinvihreä tulevat yhä enemmän parrasvaloihin ja määrittävät kotisi värivalikoiman. Kaikki violetin sävyt, jotka herättävät tyyliä ja loistoa, ovat myös erittäin trendikkäitä. Väriyhdistelmät ovat todella loputtomat, mutta yhä useammat valitsevat valkoisen, koska tämä neutraali perusväri voidaan helposti yhdistää kaikkiin muihin sävyihin. Etsit tasapainoa huoneen suunnittelussa ja tämä tietysti alkaa oikein valitusta väripaletti. Mikään huone ei saisi näyttää ylikuormitetulta vuonna 2018, päinvastoin! Yksi etsii pehmeitä sävyjä, jotka luovat visuaalisen tasapainon. Kun valitset värejä, suunnittelijat olettavat, että jokaisen täytyy tuntea olonsa rauhalliseksi ja rennosti muodikkaassa ympäristössä. Vuonna 2018 rauha ja seesteisyys omassa kodissasi ovat etusijalla.

 Oliivinvihreä on palannut muotiin ja muotoiluun!

uudet trendit 2018

Pysytään hetken muodikkaiden sisustusvärien parissa. Trendikkäiden laventelin ja oliivinvihreiden lisäksi pehmeät chartreuse -sävyt ovat tänä vuonna kysyttyjä. Jos valitset tällaiset värit seinillesi tai huonekaluillesi, asetat huoneeseen vahvan persoonallisen aksentin, joka ilmaisee täydellisesti yksilöllisyytesi, tyylisi ja makusi. Kaikki yllä olevat sävyt ovat pehmeämpiä kuin vuonna 2017 niin suosittu vehreys ja täydentävät ihmisten halua kodikkaaseen kotiin. Ne näyttävät myös hyvin luonnollisilta ja voit sanoa, että ne ovat ajattomia.

 Jokainen sävy huonehuoneen suunnittelussa näyttää hämmästyttävän kauniilta

 uudet trendit 2018 sisustus

  • Aseta sävy sävyyn tai kirkkaat värisävyt sisätiloissa

Kaksi muuta mielenkiintoista suunnittelijamenetelmää ansaitsevat huomiomme, koska ne ovat epäilemättä yksi vuoden 2018 voimakkaista trendeistä ja niistä on tulossa yhä suositumpia. Toinen edustaa värisävyä seinän suunnittelun ja huonekalujen välillä, toinen luottaa voimakkaisiin kontrasteihin. Voit esimerkiksi valita trendikkään värin huoneen seinille ja mukauttaa sen huonekaluihin ja niiden verhoiluun. Näin saat sävyn sisätilojen sävyyn. Päinvastainen suuntaus on kuitenkin ratkaiseva myös vuonna 2018. Voit valita huonekaluja tai huonetarvikkeita lämpimin värein, kuten keltaisen, punaisen tai korallin. Näin voit asettaa epätavallisia aksentteja pääasiassa neutraaleihin sisätiloihin ja varmistaa enemmän dynaamisuutta huoneiden suunnittelussa. Päätä yksi kahdesta suuntauksesta ja luo trendikäs ja erittäin mukava koti!

On parasta saada uutta inspiraatiota tässä kuvatuista vuoden 2018 sisustussuunnitelmista ja luoda kodikkaita ja muodikkaita huoneita kotona!

 Nojatuoli ei ole koskaan vain nojatuoli, vaan punaisena se on todellinen katseenvangitsija

uudet trendit 2018 nojatuoli

 Kontrastien kanssa eläminen – se voisi olla vuoden 2018 tunnuslause

vuoden 2018 uudet trendit

 Laventeli on trendikäs väri vuodelle 2018, joka sopii hyvin bohon, vintagein ja minkä tahansa modernin sisustustyylin kanssa

Trendit 2018 laventeli

 Ympyrä on täydellisyyden ja äärettömyyden symboli, ja se nähdään yhä useammin sisätiloissa

Seinäkoriste ympyräpöytä nojatuoli

 Pyöreä sohva on saatavana tilaviin ja yleviin sisätiloihin vuonna 2018

Pyöreä sohva trendikäs

 Tätä pehmeää tummansinistä taustaa vasten kiiltävät kultaiset metallituolit tulevat esiin

Pehmeä tummansininen tausta kiiltävät kultaiset metallituolit

 Sävy sävyllä kultaisilla kohokohdilla

Sävy tummemman sinisellä

 Laventeli, oliivinvihreä ja chartreuse ovat nousussa

Trendit 2018 laventelin oliivinvihreä kartanokanta nousussa