Suola luola – mikä se on ja mitkä ovat sen edut ja haitat!

Kehossamme on monia itsekorjaavia mekanismeja. Yhä useammat lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset tekevät tämän johtopäätöksen. Monet sairauden oireet todella täyttävät tämän biologisen tehtävän. Tässä on kaksi esimerkkiä tästä: Hikoilu on refleksi kehon detoxille. Kuume taistelee tulehdusta vastaan. Tällä hetkellä paranemiskäytännöt, jotka aktivoivat itseparanemisprosesseja, ovat yhä suositumpia. Sauna ja höyrysauna kuuluvat tähän ryhmään. Suola luola on jo jonkin aikaa tunnettu rentoutumispaikkana, ja kroonisten oireiden parantuminen on siellä suurta kysyntää. Onko se sinulle jotain uutta? Oletko utelias? Jatka sitten artikkelimme lukemista!

Suolaluolien tunnelma on yleensä erittäin rentouttava

Erittäin hyvä suolahuoneen suolaluola

Mikä on suolaluola?

Salzgtotte on erittäin miellyttävä huone, johon pääsee normaalisti päivittäisillä vaatteilla. Istut mukavalle tuolille ja pysyt siellä noin 40 minuuttia. Lattia, seinät ja katto on peitetty suolalla. Pelkästään se luo erittäin miellyttävän ilmapiirin, jossa voit rentoutua täydellisesti.

Olisi parempi jättää puhelin ja tabletti sivuun tai jopa ulkopuolelle. Haluat varmasti tauon tietotekniikan aaltojen aiheuttamasta stressistä ja rasituksesta! Usein suolaluolassa soi miellyttävä, hillitty valo ja erittäin rentouttava musiikki. Kone, ns. Istut vain ja rentoudut tai luet jotain. Hengität aerosoleja ja ne tulevat myös kehoosi ihon läpi.

Meritaustalla oleva suolaluola kuljettaa kävijät toiseen maailmaan 40 minuutin ajaksi

Erittäin valoisa suolahuone - suolaluota

Terapia, jolla on pitkä historia

Meillä nykyajan ihmisillä on ongelma liiallisessa suolan kulutuksessa. Oli kuitenkin aikoja, jolloin sinulla ei ollut pääsyä siihen ollenkaan. Suolan löytäminen yhdessä metallien kanssa aiheutti vallankumouksen ihmiskunnan historian kehityksessä. Tuhansia vuosia sitten se oli yksi arvokkaimmista resursseista, joiden puolesta ihmiset jopa taistelivat sotia. Suurin syy tähän oli suolan kyky säilyttää ruoka. Sillä on myös positiivinen vaikutus aineenvaihduntaamme ja siten terveyteemme. Parantaminen suolaluolissa ei myöskään ole moderni löytö. Aiemmin olet matkustanut monta kilometriä, jotta voit saada luonnollisia kilometrejä ja viettää aikaa sisätiloissa. Muinaisista ajoista lähtien on tiedetty, että suolaluolojen suolat, erityisesti yhdessä tiettyjen mineraalien kanssa, parantavat kehomme. Keinotekoisissa suolaluolissa tämä luonnollinen prosessi palautetaan keinotekoiseen tunnelmaan ja sen vaikutusta tehostaa suola -aerosolilaite.

Suolaluolissa on usein aurinko- ja muita positiivisia symboleja koristeena

terveet elämäntavat - loistava suolaluola lapsille

Positiivinen vaikutus

Suolaluolassa oleskelulla on myönteisiä vaikutuksia koko kehoon. Voit tuntea tämän ensin hengitysteissä: vilustuminen, kausiallergiat ja poskiontelotulehdus vaikuttavat positiivisesti. Kaikki iho -ongelmat – näppylöistä ja tahroista suurempiin ihottumiin – voitaisiin parantaa pysyvillä vierailuilla suolaluolassa. Loppujen lopuksi kaikki kehon prosessit normalisoidaan pysyvällä vierailulla. Lähes ei ole sairautta, johon se ei vaikuttaisi positiivisesti. Loppujen lopuksi suolan luolalla on erittäin myönteinen vaikutus psyykkiseen tilaamme. Säännöllisiä vierailuja suolaluoliin suositellaan täydentäväksi terapiaksi psyykkisille ongelmille.

Suolaluolissa sinulla on yleensä mahdollisuus istua mukavilla tuoleilla

Elä terveenä - loistava suolaluola

Kuinka usein voit mennä suolaluolaan??

Voit mennä suolaluolaan käytännössä joka päivä. Tämä ei tietenkään ole kovin kätevää useimmille ihmisille. Hyvin erityisen ongelman hoitamiseksi voit aloittaa intensiivisen päivittäisen hoidon kahden viikon ajan. Sen jälkeen voit vähentää käyntejä. Sitten sinun pitäisi käydä saunassa kerran viikossa. Tämä toimii ennaltaehkäisynä ja auttaa ylläpitämään jo saavutettuja hyviä terveystuloksia. Tietenkin on parasta yhdistää vierailu suolaluolaan terveellisiin elämäntapoihin.

Mahdolliset vaarat ja sivuvaikutukset

Toisin kuin teolliset suolat, suolalohkossa olevat suolat ovat luonnollisia. Tämän vuoksi he ovat myös terveitä. On kuitenkin joitakin sairauksia, joista sinun tulee kysyä neuvoa lääkäriltä ennen suolaluolan käyttöä. Erityistä huomiota suositellaan korkean verenpaineen, sydänongelmien ja kilpirauhasen häiriöiden yhteydessä. Säännölliset vierailut voivat mahdollisesti heikentää tuberkuloosia tai kasvaimia ehkäisevien hoitojen tehokkuutta.

Tähtien peittämä taivas on usein valittu teema suolaluolan sisustukseen

Suolaluolan suunnitteluideoita terveelliseen elämään

Onko suolaluolien positiivisesta vaikutuksesta tieteellistä näyttöä??

Monia tutkimuksia tehdään, mutta suolaluolien positiivinen vaikutus on edelleen tieteellinen ei selvää todistettu. Sen käyttöön ei kuitenkaan ole suuria vastalauseita. Se, että suolaluolien suosio kasvaa hyvin nopeasti ja yhä useammat ihmiset ovat vakuuttuneita niiden myönteisistä vaikutuksista, ovat luultavasti myös tärkeä todiste niiden myönteisestä vaikutuksesta.

Yhä useammat ihmiset ovat vakuuttuneita suolaluolien positiivisista vaikutuksista

Suola luola lamput suola ideoita

Suolagrotot ovat hyvä paikka iltapäiväunille

Suolaluola - kaunis valaistus - hienoja ideoita

Mukavat aurinkotuolit suolaluolassa ovat ehdoton rentoutumisen edellytys 

Suolaluola - loistava sisustus - hienoja ideoita

Tällainen huone sopii myös joogaharjoituksiin 

Suolan luolajooga huoneessa - hienoja ideoita

Toinen loistava sisustusidea suolaluolille

Suuri huone, jossa on lepotuoleja suolaluola