Suunnittele pieni makuuhuone kuin suunnittelija

Kuinka suunnitella pieni makuuhuone, jossa on viistot katot?

Makuuhuoneen suunnittelu on herkkä mutta erittäin miellyttävä aihe, koska juuri tässä sijaitsee yksityinen alueesi, jonne pääsy on vain sinulla ja harvoilla. Kukapa ei unelmoisi suuresta makuuhuoneesta, jossa on pylvässänky, vaatehuone ja kaikki koristeet? Vai olisiko pukuhuone vielä parempi? Sitten pukuhuone … koska huoneesi on sinun huoneesi!

Palataan hitaasti takaisin todellisuuteen ja katsomme nopeasti ympärillemme: Pieni asunto, korkea vuokra ja kaikki tämä vanhassa rakennuksessa. Olet vuokrannut kauniin, uuden asunnon katon alla ja aiot loihtia täysin uudet huonekalut makuuhuoneeseen tai suunnitella sen. Olet viikon ajan miettinyt, millaisia ​​kaappeja näiden kaltevien seinien kanssa voisi käyttää, puhumattakaan kaappien löytämisestä kalteville katoille. Ja haluatko, että tämä pieni kammio on makuuhuoneesi? Mutta kyllä!

Pienen makuuhuoneen suunnittelu voi olla todella hyödyllistä 

Suunnittele pieni makuuhuone 7

Ei pelkoa! Saimme jälleen työskennellä täällä toimituksessa ja tänään haluamme yksinkertaisesti käsitellä pienen makuuhuoneen suunnittelua. Rakastamme haasteita ja pystymme aina auttamaan luovilla ratkaisuilla. Tänään meillä on myös hyvä tarkoitus välittää mahdollisuuksia ja ideoita, ja toivomme kovasti, että lukijamme ovat jatkossakin tyytyväisiä panokseemme.

Oletetaan, että todella seisot tyhjän huoneen edessä, joka on juuri maalattu tuoreeksi valkoiseksi. Ainoat muut asiat, jotka näet huoneessa, ovat ikkunat, viistot katot ja myös hyvä parketti, jolla lattia asetetaan. Kaltevan huoneen suunnittelu on hieman vaikeaa, jos et näe suurempaa kuvaa. Mutta jos etsit haastetta, olet tekemisissä yhden suurimmista sisustusalalla.

Suunnittele pieni makuuhuone 7

Yhden asian olisi pitänyt tulla sinulle selväksi – tässä huoneessa et tuskin pääse mummon jättimäiseen massiivipuusta valmistettuun vaatekaappiin. Tämä makuuhuone vaatii huonekaluja, jotka on valmistettu sen massoille. Ja mitä haluamme tai mistä meidän pitäisi aloittaa??

Ohjaava periaate pienten huoneiden suunnittelussa on tilan optimaalinen käyttö. Tässä on tärkeää havaita pystysuorat tilat ja myös ovien takana olevat pienet aukot vakavammin.

Oikealla suunnittelulla viistot katot voivat olla erityisen viehättäviä 

suunnittele pieni makuuhuone

Ajattele liukuovilla varustettuja sisäänrakennettuja vaatekaappeja, sänkyjä, joissa on säilytystilaa ja yksilöllisesti suunniteltuja hyllyjä kirjoja tai DVD-levyjä varten! Peilipinnat ja valaisevat esineet voivat optisesti suurentaa tilaa, jos niitä ohjataan oikein.

Sinulla on varmasti tilaa oven takana, jossa voit luoda täydellisen kirjahyllyn. Vaikka tämä on vain 25 tai 30 cm pitkä, voit korvata hyllyn käytön huoneen syvyydessä ja korkeudessa. Aina kun suljet makuuhuoneesi oven ja katsot ympärillesi, huomaat taitavasti suunnitellun nurkan oven takana, joka on vain viileä.

Ajattele seuraavaksi, miltä haluat vaatekaappisi olevan. Tätä varten tarvitset huoneen syvimmän pisteen. Siitä on myös hyötyä, jos lähellä ei ole ikkunaa eikä rinteitä. Haluaisin suositella vaatekaappia, jossa on liukuovet, joiden etupinnat ovat peilikuvia. Kuten sanoin, tämä luo illuusion suuremmasta huoneesta ja tarjoaa kaapin ja peilin yhdessä. Voit myös käyttää kaapin yläpuolella olevaa tilaa kattoon säilytystä varten. Matkalaukut, muuttolaatikot tai jopa enemmän osastoja hattuille, asusteille tai joulukoristeille voidaan pinota sinne ja säilyttää järkevästi.

Suunnittele pieni makuuhuone 3

Makuuhuoneen sänky voi ja sen tulee ottaa tärkein tila sen mukaan, mitä tila sallii. Jos mahdollista, aseta se keskelle ja kiva vaihtoehto katsoa ikkunasta ulos sängystä. Onnistuneen paikannuksen ansiosta voit katsella auringonnousua aamulla ilman nousua. Se olisi todella mukavaa! Mutta pysytään huoneen sisustuksessa!

Aivan kuten vaatekaapin kanssa, sinulla ei ole varaa kovin suureen sänkyyn, jossa on koristeita tai suuria elementtejä. Sängyt, joissa on ylimääräistä säilytystilaa, ovat parhaita. Huomaamattomat laatikot sängyn alla ovat todellisia ihmeaseita tilanpuutteen ongelman ratkaisemiseksi. Kummallista kyllä, et ole nähnyt näitä huonekalumarkkinoilla pitkään aikaan, mutta Internetissä voit jopa löytää paljon muutakin kuin vain sängyt ja jopa löytää sopivan ratkaisun kaltevalle katollesi ja sisätiloillesi suunnittelijat.

Peilipinnat laajentavat tilaa visuaalisesti 

Suunnittele pieni makuuhuone 5

Kaikki muu mitä tarvitset tai mitä sinun on mietittävä makuuhuoneeseesi, on mahdollista tilata täältä. Hyviä uutisia edullisille metsästäjille: säännöllisesti alennetuilla tavaroilla voit ostaa todella hyviä tuotteita edulliseen hintaan. Verkkosivustolta löydät valaisimia, yöpöydän kaappeja, sälekehyksiä, patjoja, sälekehyksiä ja jopa ylellisiä joustinpatjavuoteita.

Voisi sanoa, että pieni makuuhuone on jo täynnä sänkyä ja vaatekaappia, mutta odota ja katso, koska emme ole vielä valmiita.

Ajatus tilaa säästävistä kalusteista ei ollut väärä, ja nyt sinun pitäisi ajatella valon hankkimista. Paras päivänvalo tulisi pudota vaatekaappiin peilin edessä. Etsi kohteita, jotka heijastavat valoa ja tekevät huoneesta kirkkaamman. Useat pienet valonlähteet, jotka on jaettu huoneeseen, valaisevat erilaisia ​​pieniä alueita, mikä tarkoittaa, että huone voidaan taas pitää hieman tilavampana. Olisi hyvä, jos voisit aina leikata valot eri paikkoihin. Joustavat LED -valot ovat tässä ihanteellisia.

Huoneen suunnittelu voi onnistua myös värikontrastien avulla

Suunnittele pieni makuuhuone 5

Epäsuora valaistus luo makuuhuoneeseen paljon miellyttävämmän tunnelman 

Mattapatjalampun lämmin ja pehmeä valo täyttää makuuhuoneesi kutsuvan tunnelman. Riippuvalaisimen sijasta voit hankkia pesukoneen. Se maksaa hieman enemmän, mutta valon voimakkuus on säädettävissä ja saat laajan valikoiman valaistusta.

Tilaa säästävät ratkaisut alan ammattilaisilta

Suunnittele pieni makuuhuone 2

Pieni makuuhuone ei missään tapauksessa tarkoita sitä, että joudut luopumaan ylellisyydestä 

Suunnittele pieni makuuhuone 6

Säilytystila sängyn alla säästää tilaa ja lisää tilaa 

Suunnittele pieni makuuhuone 3

Anna itsesi unelmoida ja toteuttaa unelma!

Suunnittele pieni makuuhuone9