Suunnittele tyylikkäät DIY -koristeet sisäkasveilla nopeasti ja käytännöllisesti – näin se toimii!

Tuoreen vihreän tuominen asuntoon on nyt klassinen tapa sisustaa kotimme luovasti ja luoda siten kodikas tunnelma. Jotta voit kaunistaa asuntoa, terassia tai puutarhaa tehokkaasti ainutlaatuisella kodin sisustuksella, on olemassa joitakin ideoita pitkäkestoisten sisäkasvien kanssa, jotka tuovat ehdottoman huippuluokan suorituskykyä. Tästä syystä toimituksemme haluaa jakaa kanssasi mielenkiintoisen valikoiman DIY -ideoita, jotka toimivat inspiraationa täysin uudentyyppiseen huoneiden sisustamiseen.

DIY -koriste -aihe on nykyään suosituin luokka sisä- ja ulkosuunnittelussa. Toisin sanoen on olemassa miljoonia luovia ja edullisia ideoita eri materiaaleista. Mutta monille asunnon omistajille on mahdotonta kuvitella kodikasta kotia ilman sisäkasveja, koska vihreän näkymällä on maaginen ja rauhoittava vaikutus.

chrisanthemums koristeena

Luovat koriste -esineet lisäävät positiivista arvoa mihin tahansa huoneeseen

Tänä vuonna koristeelliset kukkaruukut, joilla on luovia muotoja, nauttivat kasvavasta suosiosta. Tällaisilla koristekappaleilla on positiivinen vaikutus koko huoneen tunnelmaan. Sinulla on mahdollisuus suunnitella koriste omien toiveidesi mukaan. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi miettiä, on se, minkä tyyppinen astia sopii parhaiten makuusi.

Lasimaljakot, korikorit tai koristekasvit ovat moderneimpia vaihtoehtoja. Kauniit orkideat ja krysanteemit tulevat niihin. Jos olet uusi huonekasveille, ei ole mitään syytä huoleen. Kaikissa kukissa on yksityiskohtaiset hoito -ohjeet ja tarvittavat sisustusvinkit. Voit saada sekä tuoreita kukkia että muodikkaita maljakoita FloraPrima tilaa, jos haluat aloittaa uuden DIY -projektin heti seuraavana päivänä.

kaunis koristelu orkideoilla

Miksi sinun pitäisi kiinnittää huomiota oikeaan sijoitteluun ja väriyhdistelmään

Kiinnitä huomiota siihen Värien yhdistelmät sisustuksessa Omat neljä seinää. Käsityöideasi ei saisi herättää huomiota heti ensi silmäyksellä. Voit välttää tämän, jos sovitat sisustuksesi värin huoneen suunnitteluun. Esimerkiksi valkoisilla kukilla varustetut orkideat sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Niiden neutraali väri voidaan yhdistää erityisen hyvin vaaleisiin huoneisiin.

Sisäkasvien oikea sijoittaminen on tärkeää. Lue hoito -ohjeet huolellisesti ja valitse sitten paras paikka. Sisustussuunnittelun osalta voit myös helposti sijoittaa sopivat huonekasvit avoimeen kirjahyllyyn. Nykyään DIY -hyllyt on tarkoitettu luovan seinäsuunnittelun elementteiksi, ja korostukset, kuten veistokset, kuvakehykset ja muodikkaat ruukkukasvit, ovat täydellinen lisä houkuttelevaan sisustukseen.

DIY valkoinen orkidea koristelu

Luova DIY -muotoilu esimerkiksi Chrisanthemums, orkideat ja flamingokukat eri väreissä kaunistaa kotisi suunnattomasti. Toimittajat toivovat, että nautit selaamisesta.

diy -projektin huonekasvit

  kaunis sisustus orkideoiden keittiökalusteilla

   huonekasvit ideoita diy koristelu