Suunnittelijavalot – ihana kattokruunu Hilden & Diazilta

design -valaisimet Hilden Diaz varjopeli

Upea kattokruunu muuttaa minkä tahansa huoneen unenomaiseksi ympäristöksi

Haluatko muuttaa huoneesi unenomaiseksi tunnelmaksi? Tänään haluamme näyttää, kuinka helppoa se on. Se voi myös taittua kattokruunun läpi. Tämä teos sai inspiraationsa saksalaisen biologin ja luonnontieteilijän Ernst Haeckelin piirustuksista.

Suunnittelijat inspiroituivat tästä Hilden&Diaz. Jännittävä lanka yhtye on luotu. He kaikki loistavat yhdessä tässä arvokkaassa työssä.

Upeat suunnitteluvalot

Vielä enemmän! Kun kytket lampun päälle, luo huoneeseesi mustien varjojen metsän.

Metsän kaltainen veistos on muotoiltu peiliksi sen vaaka- ja keskiakselin ympäri. Peiliefektit heijastetaan seinille. Ne luovat kierrettäviä kuvioita, jotka kannustavat ihmisten mielikuvitusta.

Yleinen mieliala ei vaikuta pelkästään muotoon vaan myös valon voimakkuuteen. Kun valot on himmennetty, sinulla on kuva heikosta tulipalosta metsässä.

Vaikutus: varjopeli

suunnittelija valaisimet ja lamput Hilden & Diaz

Kaikki jää ihmiselle, miten hän tulkitsee kaiken. Suurimman osan ajasta kuva tulkitaan metsäksi, jonka syttyy taistelutuli.

Lisäksi ihmiset näkevät tämän alamaailman, jossa asuu hirviöitä ja pahoja olentoja.

Tämän lampun tarkoituksena on tuoda aitoja luonnon muotoja kotiisi. Näin tehdessäsi huomaat heidän kauniin puolensa. Koska toisin kuin todellinen metsäkokemus, olet täällä kotona. Metsän ja sen varjon kauniista vaikutuksista voi nauttia kokematta tässä tilanteessa yleistä pelkoa.

Luo metsäilmapiiri

design -valaisimet Hilden & Diaz varjopelitehoste kattokruunu

Koko asia on yhdistettävä seinän yksivärisiin väreihin. Ne voivat olla valkoisia, mutta ne voivat olla myös erilaisia. Löysimme sinisen variantin erityisen houkuttelevana.

Erityisesti makuuhuoneeseen voit laittaa tällaisen lampun luomaan unenomaisen ja romanttisen ilmapiirin. Sinun on kuitenkin yhdistettävä se sivuvalaisimiin, jotka voidaan sijoittaa sängyn viereen.

Koska muuten et voi kirkastaa tunnelmaa.

Makuuhuoneen ideoita valolla ja varjolla

suunnittelijavalaisinlamput Hilden & Diaz varjopelien makuuhuoneideoita