Viileitä sisustusideoita tulisijoihin

viileitä sisustusideoita takkoille nojatuoleille moderni mukava ergonominen karkea seinä

Kaunista takkaa seuraavilla sisustusvinkkeillä

Kauniilla väreillä ja lisävarusteilla takka voidaan muuttaa kauniiksi keskipisteeksi olohuoneessa tai missä tahansa muualla.

Haluatko korostaa takiesi luonnollista kauneutta? Avaa aistisi mahdollisuuksien laajuudelle.

Kokoelmat, merkittävät taideteokset tai perhekuvat voivat auttaa sinua tässä. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka voit tehdä takasta mielenkiintoisemman ja henkilökohtaisemman.

Henkilökohtaisten tavaroidesi järjestely voi tehdä erottuvan lausunnon, joka kaunistaa huoneesi tyyliä.

Arjen asusteet, perheen perintö tai taideteokset voivat olla sisustustyylisi perusta. Mutta luova sijoittelu tai älykkäät lisäykset voivat saada takan loistamaan. Olitpa perinteisten, modernien tai eklektisten tyylien ystävä, voit hyödyntää alla olevia vinkkejä.

Tee yhteyksiä

viileitä sisustusideoita takkoille nojatuoleille valkoiset raidat tyynyt takka

Oletko parhaillaan valitsemassa esineitä, jotka asetetaan takkalevylle? Tai ehkä haluat laittaa minkä tahansa seinälle sen viereen? Valitse ne niin, että heillä on jotain yhteistä.

– Ajattele perheen kokoelmia astioita, veistoksia, vanhoja kirjoja, jotka lisäävät persoonallisuutta. Mitä enemmän näitä, sitä hauskempi koko juttu tulee olemaan. Täytä takka näillä, mutta vältä ruuhkautumista. Aseta ne eri korkeuksille ja käytä niitä arvokkaiden kokoelmien kanssa.

– Samanlainen väripaletti voi johtaa onnistuneeseen yhdistelmään esineitä, jotka muuten eivät täsmää. Ota huoneen hallitseva väri suunnittelussa. Etsi tämän sävyn kohteita. Nämä voivat olla kynttilöitä, kuvakehyksiä tai taideteoksia

– Esineillä, jotka liittyvät temaattisesti huoneesi värisävyyn, voi olla sama vaikutus kuin vastaavalla värillä. Kerää esineitä luonnosta ja yhdistä ne kauniisiin kasvi- tai kasvitieteellisiin tulosteisiin. Esittele tiettyyn harrastukseen liittyviä esineitä.

– Voit tehdä suunnittelustasi entistäkin mielenkiintoisemman toistamalla sen. Voit antaa tälle graafisen hahmon. Entä kolme mustavalkoista kuvaa lapsistasi, jotka on sijoitettu vierekkäin ja jotka on kehystetty huolellisesti, himmennetty ja ripustettu? Tällaisella tähdistöllä olisi upea vaikutus, eikö??

 Luo yksi katseenvangitsija

viileitä sisustusideoita tulisijoille valkoiset keltaiset värit takkakehys kuvakehys

Käytä yksinkertaista, koristamatonta esinettä korostaaksesi takan roolia tukipisteenä. Voit ripustaa suuren taideteoksen tai peilin takan päälle. Haluaisitko mieluummin rennomman tyylin? Kiinnitä valittu esine seinän reunuskehyksen viereen.

Onko seinä erittäin korkea? Ripusta sitten kuva riittävän korkealle, jotta se nähdään yleisenä esineenä.

Minimalistinen muotoilu olisi sopiva minimalistiseen huoneeseen. Pieni takkalevy vaikuttaisi liian säälittävältä huoneessa, joka on täynnä ylellisiä huonekaluja.

Tuo kolmiulotteiset esineet yhteen

Oletko parhaillaan valitsemassa erilaisia ​​kolmiulotteisia esineitä takkapeilillesi? Ne voivat muodostaa erityisen mielenkiintoisen ulkonäön erilaisten muotojen ja kokojen vuoksi. Laita mielenkiintoisempia paloja takkakappaleen taakse. Lisäksi voit vaihtaa kokoja visuaalisesti jännittävän ulkonäön mukaisesti. Aseta sitten erimuotoiset ja -kokoiset esineet vierekkäin, jättäen tilaa hengittää niiden väliin.

Sekoita pieniä ja suuria esineitä. Suuri takka ei saisi varjostaa pieniä esineitä.

Symmetrinen vs. epäsymmetrinen

viileitä sisustusideoita tulisijoille sohvatyynyt kitara maalaismainen pöytä kattokruunut

Kun laitat erilaisia ​​esineitä takan päälle, sinun tulee valita joko symmetrinen tai epäsymmetrinen ulkonäkö. Sinun pitäisi päättää tämä henkilökohtaisen makusi tai etsimäsi ulkonäön mukaan.

– symmetrinen prosessi on käytännöllisin ja suosituin lattiatilan suunnittelussa. Tulos on klassinen ja erittäin visuaalisesti houkutteleva. Ensinnäkin sinun pitäisi aloittaa kohde, joka toimii keskipisteenä. Se voi edustaa joko suurinta tai suurinta visuaalista voimaa. Jatka sitten ulos luomalla peilikuvia. Yksittäisten kappaleiden ei välttämättä tarvitse olla identtisiä, mutta niiden on oltava yhteydessä toisiinsa

– Epäsymmetrinen järjestely luo harmonian erikokoisten ja -muotoisten esineiden välille. Avain: tasapainon saavuttaminen ilman yhteistä linjaa. Tasapainottaa suuria, raskaita kappaleita yhdistämällä ne pieniin. Epäsymmetriset tähdistöt sopivat erityisesti nykyaikaisiin huoneistoihin.

Takkasuojan takana

Koristeen ei välttämättä tarvitse olla takan päällä tai sen yläpuolella. Voit myös sijoittaa silmiinpistävän taideteoksen sen taakse. Kun teet tämän, harkitse palo -kuoppaa ja tulipesää.

– Lämpimänä vuodenaikana voit täyttää mustan aukon tuoreilla valkoisilla koivunrungoilla. Perinteinen palojärjestely lisää klassista kosketusta. Graafisemman ulkonäön saavuttamiseksi aseta tukit lohkoina edestä taakse ja leikkaa päät pois.

– Tulipesien yhteinen sisustus sisältää takan seulan ja muut työkalut. Vaikka ne ovat hyödyllisiä, ne sopivat tyyliisi ja heijastavat persoonallisuuttasi. Löydät markkinoilta työkaluja erilaisista koristeellisista muunnelmista, jotka sopisivat omituiseen tyyliin sekä tyylikkääseen, nykyaikaiseen tyyliin. Mielenkiintoinen koriste voi olla tervetullut muutos jokapäiväiseen tyyliin. Voit myös luottaa suuriin kappaleisiin suunnittelussa: se olisi kori, jossa on runkoja, kasvi ruukussa tai pala veistosta. Ne ovat myös vahva lausunto suurta takkaa vastaan.

Onko sinulla nyt parempia ideoita takan koristamiseen tulevaa lomaa varten? Vinkkimme auttavat sinua varmasti!

Poikkeuksellinen takka seinän kulmassa

viileitä sisustusideoita tulisijoille nurkka matala sohvapöytä sohvat hyllyt auki

Perinteinen kodin sisustus

viileitä sisustusideoita takkaille klassinen perinteinen puupintainen näyttö

Klassinen, koristeellinen design olohuoneessa

viileitä sisustusideoita savupiippuihin klassinen seinäpeili koriste tuoli

Kirkkaat, lämpimät olohuoneen kalusteet

viileitä sisustusideoita savupiippuihin moderni sisustus kirkas lämmin tunnelma

Nykyaikainen olohuone – tyylikäs sisustus luonnon innoittamana

viileitä sisustusideoita takkoille modernisti sisustavat sohvat

Maalaismainen olohuone – puukalusteet

viileitä sisustusideoita takkoille moderni sisustus kiviseinä puu

Sisäänrakennettu takka Msaik-pinnalla

hienoja sisustusideoita nykyaikaisiin savupiippuihin, mukaan lukien sohvat mosaiikkipinta   Kolme maalausta takan päälläviileitä sisustusideoita savupiippuihin teräspuiset seinäsuunnittelusohvat nojatuolit

Kivitakka suuressa olohuoneessa – ergonominen nahkatuoli

kodikas olohuone sisäänrakennettu takka kivi lepotuoli ergonominen valkoinen nahka

Massiivinen sisäänrakennettu takka – seinäpeili ripustettu sen päälle

viileitä sisustusideoita savupiippuihin perinteisesti symmetrinen järjestely