Täydellinen talvikoriste kodikkaisiin hetkiin

Talvikoristelu Hygge -tyyliin: Opas

Yhä useammat suunnittelijat rinnastavat kodikkaan talvisuunnittelun hygge -tyyliin. Tämä on termi tanskan kielestä ja tarkoittaa “kodikas”, “mukava”. Tämä kulttuuri on paras tapa käsitellä talvista ilmapiiriä toistaiseksi. Noudata oppaamme, jotta saat hygge -mukavuuden myös kotona. Ehkä se sopii hyvin nykyiseen tyyliisi?

Sijoita kynttilöihin

talvikoristekynttilät kodikas mukava

Hygge -tyyliset talvikoristeet toimivat aina kynttilöiden kanssa. Niiden tulisi olla mahdollisimman neutraaleja, tai sinun pitäisi kirjoittaa itsesi saumattomasti jo luotuun tunnelmaan ja antaa sille tietty mystiikka.

Lisää tekstiilejä

ideoita talvikoristeluun tyynyliinat olohuoneessa

Ajattele heti kodikas, lämmin sisustus. Ajatteletko kodikkaita tekstiilejä? Tämä yhdistelmä on yleismaailmallinen useimmille ihmisille ja se on tyypillistä myös hygge -tyylille. Kokeile joitain neulottuja ja keinonahkaisia ​​tyynyliinoja. Lisää lämpöä huoneeseen syvillä kasoilla.

Talvikoristelu – yksinkertaisia ​​asioita elämässä

talvi sisustus muistoja vinkkejä suuntauksia

Hygge -sisustus muistuttaa meitä elämän yksinkertaisista asioista. Pienillä asioilla on suuri ero. Voit esimerkiksi uppoutua vaahtokylpyyn. Ehkä haluat mieluummin kokeilla kahvia, jolla on uusi tuoksu? Antaako kollaasi perhekuvia seinälle antaa sielusi roikkua? Tee oma luettelo “pienistä muutoksista”, jotka vaikuttavat suuresti elämääsi.

Jaa hyviä kokemuksia ystävien kanssa

talvikoriste halaa taloa

Hygge -huone paljastaa viehätyksensä, kun se jaetaan ystävien kanssa. Tuli takassa tai sytytetyt kynttilät luovat täydellisen tunnelman talviseen viihteeseen. Jos myös vastaleivottujen ruokien tuoksu leviää, kaikki on täydellistä.

Talvikoristelu – talviharrastus

talvikoristeiden lukemisella on harrastus

Lue tykkää tai ehkä neulonta on enemmän sinun juttusi? Talviharrastus on pakollinen osa hygge -mukavuutta. Tämä on hyvä tekosyy nauttia kodikkaasta ilmapiiristä pidempään.

Älä kiirehdi!

talvikoristeiden rentoutumista

Talvi on pohdinnan aikaa koko luonnolle. Elämän tahti hidastuu, eläimet ja kasvit lataavat akkujaan kylmässä ja sitten kaikki muuttuu dynaamisemmaksi ja vilkkaammaksi vasta keväällä. Yhdistä tuohon luonnolliseen rytmiin ja hidasta asioita hieman.

Talvikoristeet – älä esitteletalvikoristelu uusia tyylielementtejä

Kalliin elämäntavan esittely pilaa hygge -ilmapiirin. Voit tietysti sijoittaa arvokkaisiin esineisiin, mutta niiden ostamisen on oltava todella kannattavaa ja edistettävä mukavuuttasi ja parempaa elämänlaatua.

Nauti ympäröivästä ilmapiiristä

Nauttiminen “täällä ja siellä” on harvinainen taito nykyajan ihmisten keskuudessa. Harjoittele itseäsi siinä. Varaa aikaa kiitollisuudelle ja ilolle kaikesta, mitä olet tähän mennessä saavuttanut. Aloita sisustuksesta – seuraa hygge -kehitystä joka päivä ja nauti saavutetusta mukavuudesta.

Hygge -tyyli ei ole vain talveksi

talvikoristelu myös muina vuodenaikoina

Hygge -tyyli liittyy usein talveen, ehkä siksi, että pysymme enemmän kotona tällä kaudella ja tarvitsemme tätä lämpöä ja kodikkuutta entistä enemmän. Jotkut säännöt palvelevat sinua hyvin kaikkina vuodenaikoina, et löydä niitä?

Talvikoristelu – kynttilät liittyvät lämpöön ja kodikkuuteen

kynttilät talvikoristeiden trendivinkit

Saavuta hygge -mukavuus myös kotona!

ideoita talvikoristeluun kynttilät

Talvikoristelu – Hygge edustaa tyylikästä konseptia

talvikoristeideoita kynttilöitä

Talvikoristelu – seuraa ideoitamme ja luo hämmästyttävä tunnelma

tunnelmallisia talvikoristeita

Kiinnitä tarpeeksi huomiota tekstiileihin

halaus tyyli talvi sisustus ideoita

Talvikoristelu – matot luovat mukavuutta

talvi sisustus halata tyyli

Talvikoristelu – hygge -hetket tuovat kaikki lähemmäksi toisiaan

talvikoristelu uusi tanskalainen tyyli

Tuoreen kahvin ja mausteiden tuoksu lisää talvista tunnelmaa

talvikoristeiden tuoksuva kahvi

Talvikoristelu – talviharrastus on pakollinen osa hygge -mukavuutta

talvi sisustus harrastus

Talvikoristelu – liity mukaan ja nauti lopputuloksesta

ideoita talvikoristeisiin uusia tyylivinkkejä