Tee itse ideoita aikuisille lapsillesi

tee se itse ideoita teini -ikäiset violetit seinät seinän sisustus

Tee itse -ideoita teini -ikäisten huoneiden uusimiseen kesällä

Nuoret eivät vain rakasta muutosta. Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka erottaa heidät kaikista muista ikäryhmistä. Huoneessa, jossa he asuvat, on johtava rooli. Tee se itse -ideat, jotka on helppo löytää Internet -artikkeleista tai erilaisista sosiaalisista verkostoista, tekevät koko asiasta paljon helpompaa.

Etsitkö nyt tee-se-itse -ideoita, joista haluaisit keskustella teini-ikäisten kanssa heidän huoneen suunnittelusta? Meillä on muutama täällä ja olemme valinneet ne erityisesti kesäksi.

Säännöt, joita on noudatettava ennen kaikkea

Ennen kuin aloitat tässä kuvattujen tai muiden ideoiden toteuttamisen, sinun on muistettava muutama tärkeä sääntö. Niitä on noudatettava, jotta voit luoda kausiluonteisen tee-se-itse -ideaprojektin.

Erityisesti teini -ikäiset tytöt pitävät makeasta ylellisyydestä huoneissaan

tee se itse ideoita teini ylellinen huone

Ensinnäkin talvi on ohi ja kaiken, mikä muistuttaa menneestä kaudesta, on mentävä. Paras asia on jakaa kaikki pahvilaatikoihin ja tuoda se kellariin tai muuhun varastotilaan. Tämä koskee jopa vaatteita ja peittoja. Ehkä sinun pitäisi harkita erityisten huonekalujen käyttöä tähän tarkoitukseen. Jokaisen uuden kauden alussa voit kerätä sinne kaiken, mitä et tällä hetkellä tarvitse.

Toiseksi, sinun on puhdistettava kaikki perusteellisesti. Poista pöly ja kerääntynyt lika, jotta voit kutsua kesän raikkauden. Ilman tätä kaikki tee-se-itse-ideat ovat arvottomia.

Kolmanneksi lisää kirkkaita värejä. Värit varmistavat lähes aina, että tunnelma näyttää kauniimmalta kuin ennen. Jopa pieninä määrinä, mutta oikeissa paikoissa nämä voivat itse tehdä suuren eron aiempaan.

Kirkkaat värit ja rohkea muotoilu

tee se itse ideoita teini -ikäiset kirkkaat värit sininen vaaleanpunainen

Nyt todellisiin tee-se-itse-ideoihin

Kyllä, emme ole unohtaneet pääaihetta! Tässä ovat todelliset tee-se-itse -ideamme.

Inspiraatiotaulu

Tarvitset: työtason, joka voi olla myös kangas, kirkasta liimaa, siveltimen, jolla voit levittää sen, ja muutamia kuvia, joita teini -ikäiset voivat käyttää inspiraationa. Se voi olla myös valokuva lehdestä. Lähteiden ei pitäisi olla sinulle liikaa arvokkaita, koska sinun on leikattava ne.

Aseta ensin se, mihin aiot sijoittaa kuvat lattialle. Aseta eri kuvat sen päälle. Kokeile erilaisia ​​tähtikuvioita, jotta olet varma, että saat lopulta parhaan mahdollisen variantin. Kun sinulla on nämä, käännä kuvat ympäri ja laita niihin liimaa. Kiinnitä nämä kankaalle. Noin 30 minuutin kuluttua kuvat ovat varmasti kiinni kankaalla.

Valokollaaseja ja glitteriä kaikkialla

tee se itse ideoita teini -huoneen valokuvaseinäkimalle

Ripusta nyt kangas sille varattuun tilaan huoneessa.

Koristeelliset tinarasiat korujen säilyttämiseen

Kesällä teini -ikäiset tytöt rakastavat pukeutua eksoottisen näköisiin koruihin. Ne ovat erilaisissa vivahteissa. Mutta mihin kaikki pitäisi sijoittaa? Tässä on toinen tee-se-itse -ideamme tänään.

Voit tehdä koristeellisia tölkkejä. Ne toimivat myös sisustuksena huoneessa.

Pahvilaatikot eivät myöskään ole huono idea

tee se itse ideoita teini -ikkunan pahvilaatikot

Tarvitset koristeellisia tölkkejä, joiden kannet haluat maustaa. Sitten tarvitset maalin sumutteen muodossa. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla metallinen. Sinun pitäisi myös löytää jätepaperia houkuttelevissa väreissä, jotka sopivat huoneen sisustukseen. Ota mukaan myös valitsemasi nauhat. Olisi hienoa, jos sinulla olisi myös pyöreitä puuhelmiä valmiina. Tällaisten pienikokoisten tee-se-itse -ideoiden toteuttamiseksi liimapuikot tai kuumaliimapistoolit ovat aina välttämättömiä.

Alkuperäisiä ideoita koruihin ja meikkiin

tee se itse ideoita teini -ikäinen säilytysidea

Suihkuta tölkki kerran sisäpuolelle ja kaksi kertaa ulkopuolelle. Anna sitten kaiken kuivua. Kääri jätepaperi päälle ja sido nauhat. Nyt voit maustaa sitä puuhelmillä tai muilla hienoilla lisävarusteilla.

Toivotamme sinulle ihanaa kesäaikaa ja paljon enemmän luovia tee-se-itse-ideoita!

 Tyylikkäät heittotyynyt korostavissa väreissä

tee se itse ideoita teini -ikäiset heittävät tyynyille raikkaita värejä

Mistä nuoret pitävät

tee se itse ideoita teini koristelu seinäkoriste

Hieno sisustus kangas sydämillä

tee se itse ideoita teini -ikäisten sydämet seppele

Pastellivärejä ja filigraanisia kuvioita

tee se itse ideoita teini -ikäisten sisustussuunnittelu

Teini -ikäiset pitävät viileistä graffiteista

tee se itse ideoita teini -ikäisten seinäkoriste graffiti

Mutta myös tyylikkäillä seinä tatuoinneilla

tee se itse ideoita teini -ikäiset seinätarrat puu värikkäät pöllöt

Kiinnitä lauta sängyn yläpuolelle ja pitkä sauva vaatehuoneeksi

tee se itse ideoita teini -ikäiset seinätarrat riippuva vaatehuone

Niin värikäs kuin se tulee

tee se itse ideoita teini -ikäisten ripustuslehtiä

Upeat seinävärit ja söpö seinätarra kissan kanssa

tee se itse ideoita seinäkoriste teini -ikäinen huone


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80