Tee oma valokuvaseinäsi – suunnittele korostusseinä omalla hahmollasi

Jotkut keräävät valokuvasi älypuhelimiin, toiset valokuva -albumiin ja kolmannet osapuolet? … Kolmannet osapuolet suunnittelevat valokuvaseinät! Valoseinät ovat loistava tapa antaa sisustukselle henkilökohtainen ilme. Joko tuo sisustukseen enemmän harmoniaa tai tuo huoneeseen dynaamisuutta. Jos haluat tuoda elävää tunnelmaa olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai eteiseen, voit tietysti suunnitella valokuvaseinän itse! Käytettävissäsi on lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja siitä, miten teet tämän. Juuri tämä postauksemme keskittyy tänään …

Valoseinä sopii täydellisesti olohuoneeseen, jos et halua jättää seinät tyhjiksi missään olosuhteissa!

make photo wall yourselfkuva seinäkoriste

Suunnittele valokuvaseinä – käytännön vinkkejä

Perhevalokuvat ja ystävien kanssa otetut kuvat ovat erittäin tärkeitä. Tämä on myös syy siihen, miksi valokuvaseinät ovat niin suosittuja modernissa sisustuksessa. Seinällä on myös tilaa kauniille aiheille ja maisemille. Kun suunnittelet valokuvaseinää, sinulla on suuri vapaus ilmaista mieltymyksesi ja kiinnostuksesi.

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi kuitenkin miettiä, on seinä, joka voidaan muuntaa upeaksi näyttöksi eri valokuvista. Esimerkiksi olohuoneen sohvan yläpuolella oleva tyhjä seinä on täydellinen paikka valokuvaseinälle. Tyhjä makuuhuone tai eteisen seinä sopii myös ihanasti tähän! Sitten sinun on suunniteltava valokuvaseinä: mittaa alue ja luo luonnos!

Aseta värilliset aksentit huoneeseen valokuvaseinällä

Valoseinä tekee kuvakehyksistä aksentteja

 On myös muita päätöksiä, jotka sinun on tehtävä, kun suunnittelet oman valokuvaseinän. Ovatko valokuvat värillisiä vai mustavalkoisia? Voit myös tulostaa ne erikokoisina ja rajata ne eri kuvakehyksiin. Tai luo valokuvaseinä ilman kuvakehystä! Loppujen lopuksi tapa, jolla suunnittelet valokuvaseinän, kertoo asukkaan mausta! Kehyksetön lasikuvipidike, yksittäiset samankokoiset kehykset eri valokuvakokoille tai yksittäiset kehykset ja samankokoiset kuvat? Kaikki tämä on kyseenalaista ennen valokuvaseinän suunnittelua. Ja paljon enemmän…

Erilaisia ​​ideoita seinien suunnitteluun valokuvilla …

Riippuen siitä, miten suunnittelet valokuvaseinän, annat huoneen näkyä tavalla tai toisella, joten määrität tunnelman tyylin. Onneksi on olemassa monia tapoja suunnitella valokuvaseinä. Haluatko symmetrisen järjestelyn vai haluatko luovan seinän? Sitten valokuvat ja kuvat voidaan järjestää epäsymmetrisesti seinälle tai mielenkiintoiseen muotoon.

Laita valokuvat valokeilaan kauniilla kuvakehyksillä tai valolla

tee valokuvaseinä itse mustavalkoiseksi

Kaikki eivät halua luoda yksityistä galleriaa valokuvakehyksissä olevista valokuvista. On myös hyvä idea kiinnittää valokuvat suoraan seinälle liimatyynyillä. Mutta älä huoli! Nämä voidaan helposti poistaa! Sinulla on muutamia eri vaihtoehtoja: kiinnittää kuvia johtoihin tai lankoihin pyykkitangoilla, kiinnittää valokuvia korkkiseinään neuloilla, kiinnittää valokuvia metallikiskoon magneeteilla … Joka tapauksessa varmistat leikkisän seinärakenteen, joka sopii myös huone antaa modernin ilmeen!

Mutta niille, jotka luottavat kehystettyihin valokuviin ja kuviin, on olemassa useita vaihtoehtoja ainutlaatuisen seinärakenteen luomiseksi. Ensinnäkin voit laittaa eri muotoja valokuvia seinälle. Voit ripustaa ne satunnaisesti tai järjestää ne ristikkoon tai eri geometrisiksi kuviksi. Joten niiden ripustaminen riveihin ei aina ole parasta … Mutta seinien täyttävä valokuvien järjestys edustaa tyyliä ja eleganssia! Kollaasi (roikkuu reunalla) on myös erittäin suosittu, koska huone saa yksilöllisen ilmeen.

Valokuvat pienistä koristavat olohuoneen seinät upeasti!

Valoseinä tekee luovia seinäkoristeideoita

Järjestä valokuvat ja kuvat seinälle hieman leikkisällä tavalla

tee valokuvaseinä itse seinän sisustusideoita olohuone sisustaa

Kun olet päättänyt yhdestä tai toisesta valokuvaseinästä, voit harkita erilaisia ​​tapoja esitellä valokuvaseinä kauniisti. Voit esimerkiksi tuoda valokuvat etualalle käyttämällä valonauhoja tai yksittäisiä hehkulamppuja, ja seinälle maalattu aihe antaa valokuvaseinälle mielenkiintoisen ulkonäön.

Jokaisella on suosikkikuvia tai kuvia, joita he nauttivat katsella yhä uudelleen ja uudelleen! Jos haluat myös esitellä perhekuvia tai kauniita kohteita ja maisemia, miksi et luo luovaa valokuvaseinää tai valokuvakollaasia? Hämmästytä vieraasi kauniilla seinärakenteella!

Ripusta myös muutama koriste -esine valokuvien ja kuvien alle!

tee valokuvaseinä itse korostusseinäsuunnitteluideoita

Symmetrinen vai ei? Miltä valokuvaseinä näyttää??

valokuvaseinä tekee silmiinpistäviä seinäsuunnitteluideoita

Valokuvat tekevät olohuoneesta paljon mukavamman …

Tee valokuvaseinä itse kuvanauhoja seinäkoristeideoita

Kuvanauhat ovat myös mukava vaihtoehto seinien koristeluun kuvilla

tee valokuvaseinä itse kuvanauhat asuinalueen suunnitteluideoita

Söpöjä perhekuvia tai kauniita aiheita? Mitä haluat mieluummin laittaa seinälle?

valokuvaseinä Tee perheen valokuvista maisemia itse

tee valokuvaseinä itse värivalikoima

tee valokuvaseinä itse nahkasohvan takaseinän kuvat seinäkoriste

Tee valokuvaseinä itse useissa eri järjestelyissä

Erittäin moderni seinärakenne olohuoneessa

Valokuvaseinä tekee leikkisästä seinäkoristeideasta olohuoneen

tee valokuvaseinä itse luomalla ideoita seinille

tee valokuvaseinä itse seinät k

tee valokuvaseinä itse valkoinen harmaa seinäkoriste

Tuo tyylipurkki huoneeseen seinän suunnittelun avulla

Tee valokuvaseinä itse olohuoneen sisustamiseen

tee valokuvaseinä itse järjestely eteinen koristamaan

tee valokuvaseinä itse seinän koristelu kuva nauhat tyylikäs sisustusideoita olohuoneet