Tervetuloa syksyyn ullakolla ja omenoilla

Olet varmasti jo huomannut, kesä on nyt laskussa. Tähtitieteellinen syksy alkaa vain kolmen viikon kuluttua. Mutta joillakin Saksan alueilla voit jo tuntea sen saapumisen, koska syyskuun alku tuo huomattavasti viileämmän sään. Mutta myös paljon kirkkaita värejä, upeita luonnollisia tuoksuja ja kypsiä hedelmiä. Syksy tarkoittaa sadonkorjuuaikaa, kuten me kaikki tiedämme! Haluatko sisustaa kotisi syksyn ja toivottaa uuden kauden tervetulleeksi? Aloita sitten ulko -ovelta! Jos et ole vielä itse tehnyt seppeleä, voit kokeilla sitä tänä vuonna. Etuovi kannattaa aina koristella kauniilla syksyn seppeleellä. Kuten aina, haluamme olla avuksi, ja tänään näytämme sinulle upeita ideoita syksyn seppeleille omenoilla. Oletko utelias tekemään oviseppeleen kypsiä omenoita? Aloitetaan sitten!

 Oven seppeleen tekeminen omenoilla ei ole monimutkainen tehtävä …

Oven seppele omenoilla tinker punaiset kypsät omenat ruusunmarjat paljon vihreää valko-musta ruudullinen keula kaunis oven koristelu.

 …. ja hauskaa nuorille ja vanhoille. 

Oven seppele omenoilla tinker punaiset omenat hydrangeas syksyn lehdet loistava DIY -projekti

Miksi on tärkeää tehdä oviseppele omenoilla?

Valitsimme tämän päivän ideat omenalla varustetulle oviseppeleelle kolmesta tärkeästä syystä. Ensinnäkin tällainen omenoiden seppele on helppo ja yksinkertainen tehdä. Tämä DIY -idea voidaan toteuttaa myös lasten kanssa, alusta loppuun pienet voivat liittyä ja auttaa. Toiseksi aloitimme siitä, että kypsät omenat symboloivat syksyä ja sadonkorjuuaikaa. Ne ovat myös erittäin terveellisiä, ja niistä voidaan valmistaa herkullisia omenapiirakoita ja muita maukkaita jälkiruokia. Omenat ovat väistämättä osa jokapäiväistä elämäämme syksy- ja talvikuukausina. Nämä edustavat aina luonnollista katseenvangitsijaa riippumatta siitä, kuinka olet integroinut ne syksyn koristeluun. Punaisia ​​tai vihreitä omenoita voidaan järjestää kulhoon keittiön pöydälle, tehdä seppeleitä tai tehdä seppeleitä. Voit käyttää sitä sisustamaan neljä seinääsi ennen syksyn alkua ja kutsumaan uuden kauden kotiisi.

Omena -seppele omenoilla on korkea esteettinen arvo koristeena sisäänkäyntiovessa.

Oven seppele omenoilla tinker punaiset omenat valkoiset krysanteemit vihreät päärynät saniainen iso keula katseenvangitsija etuovessa

Lisävinkki: Tässä esitettyjä ideoita omena -seppeleestä voidaan käyttää myös jokaiseen syksyn seppeleen. Esimerkiksi kauniilla omenoiden, syksyn kukkien ja männynkärpäseppeleillä et voi vain tehdä ulko-ovesta katseenvangitsijaa. Voit käyttää sitä myös olohuoneen sivupöydän tai keittiön ruokapöydän koristeluun. Käytät sitä joka tapauksessa rikastamaan syksyn sisustusta sisällä tai ulkona ja olet valmis ottamaan syksyn vastaan ​​kotiisi!

Oven seppele omenoilla, syksyn kukilla ja oksilla on luonnollisin koriste etuovellesi, mutta myös ikkunalle tai puutarha -aidalle.

Oven seppele omenoilla tinker oksat syksyn kukat auringonkukat luonnon koriste puutarhan aidalla

 Miten oviseppele tehdään omenoista??

Syksyn seppele omenoilla on melko helppo valmistaa. Mutta se on aina hyvin havaittavissa riippumatta siitä, käytätkö tuoreita ja luonnollisia omenoita vai keinotekoisia. Omenoita on saatavana myös useina eri väreinä, mikä tekee DIY -projektistasi värikkäämmän ja kauniimman. Omenoiden lisäksi voit käyttää muita luonnollisia materiaaleja, kuten hortensioita, auringonkukkia, murattilankoja, viiniköynnöksiä ja muita vihreitä oksia ja lehtiä. Jos sinulla on pieniä kurpitsia saatavilla, voit myös sisällyttää ne projektiin. Marjat ja ruusunmarjat näyttävät hyvältä myös syksyn oviseppeleessä. Kuten huomaat, sinulla on lähes rajattomasti vapautta valita syksyn seppeleesi luonnolliset materiaalit, joista pidät eniten. Mitä värikkäämpi seppele, sitä kauniimpi siitä tulee! Voit myös ottaa värikkään jousen ja käyttää sitä koristamaan oviseppeleen tai ripustamaan sen. Tämä tekee siitä todellisen katseenvangitsijan sisäänkäynnilläsi!

Luonnollisin syksyn koristelu, mitä voi kuvitella!

Oven seppele omenoilla tinker koruja katseenvangitsija ovella punaiset omenat männynkävyt paljon vihreää luonnonmateriaalia silmukka ripustamiseen

 

Lisävinkki: Voit myös leikata omenat viipaleiksi ja kuivata ne. Silloin myös omenaviipaleet näyttävät luonnollisilta ja tuoreilta. Kiinnitä ne sitten seppeleen saadaksesi maukkaan ja ei-perinteisen ilmeen. Seuraava kuvaesimerkki kuvaa sitä erittäin hyvin.

 Oviseppeleen tekeminen kuivatuista omenaviipaleista ei ole huono idea?

Ovaseppele omenoilla, jotka viipaloivat kuivattuja omenoita ilman perinteistä ilmettä

Seuraava video osoittaa selvästi, kuinka voit tehdä syksyn seppeleen omenoilla, hortensioilla ja muilla.

Voit kerätä materiaaleja tällaiseen DIY -projektiin omassa puutarhassa tai seuraavalla metsäkävelylläsi. Ne kaikki tulevat luonnosta ja voivat säilyttää kauniin raikkaan ilmeensä pitkään. Lisäksi kaikki ideamme tehdä oviseppele itse ovat täysin lasten leikkiä. Tällä haluamme kannustaa teitä työskentelemään sen eteen ja toivottaa tulevan syksyn tervetulleeksi kauniilla oviseppeleellä. Freshideenin toimittaja toivottaa hauskaa käsityösi kanssa!

Oviseppelesi voi myös olla täysin vihreä!

Oven seppele omenoilla tinker vihreä vihreät omenat tuoreet vihreät oksat jättää mukavan ilmeen

Tinker oven seppele omenoilla oven koristelu vihreät omenat vaaleanvihreä nauha

 Voit tehdä vain rakastavan sydämenmuotoisen seppeleen punaisista omenoista!

Oven seppele omenoilla tinker seppele sydämen muotoinen vain punaiset omenat ripustettu tuolilla valko-punainen ruudullinen nauha

Oven seppele omenoilla, jotka ovat sydämenmuotoisia oven edessä punaiset ruusunmarjat paljon vihreää

Oven seppele omenoilla tinker punaiset omenat punainen zinnias paljon vihreää valko-punainen ruudullinen nauha

Yksi parhaista asioista on sekoittaa punaiset ja vihreät omenat keskenään.

Oven seppele omenoilla punaiset ja vihreät omenat sekoittavat yhteen suuren vihreän nauhan

Nämä kauniit kuvaesimerkit ovat hyvä inspiraation lähde nuorille ja vanhoille harrastajille!

Oven seppele omenoilla, jotka punaiset ja vihreät omenat sekoittavat yhteen valkoisen ja mustan ruudullisen jousen

Sen avulla voit tehdä minkä tahansa oviseppeleen omenoilla!

Oven seppele omenoilla, vihreillä omenoilla, auringonkukilla, oksilla, suurella keulalla, kauniilla ovikoristeella

Oven seppele omenoilla vihreitä vihreitä omenoita Syksyn seppele keittiön mustalla liitutaululla

Oven seppele omenoilla tinker punaiset omenat jousi kaunis syksy koristelu

Oven seppele omenoilla, punaisilla omenoilla, paljon vihreää, mustavalkoinen ruudullinen jousi

Oven seppele, jossa omenat näpertelevät oksia seppeleessä, muodostaa keltaisia ​​kypsiä omenoita

Oven seppele omenoilla tinker keltaiset omenat keltaiset syksyn lehdet seppele pöydälle