Tuskin näet integroitua liesituuletinta

Monille kotiäidille tämä on heidän suosikkihuoneensa, toiset eivät pidä siellä olevista tuoksuista ollenkaan! Mutta maailmassa ei ole keittiötä ilman ruoanlaittohöyryjä ja makuja, jotka usein kelluvat ilmassa ruoanlaiton aikana. Siksi uuden teknologian ansiosta on suunniteltu sellaisia ​​keittiökoneita kuin integroitu liesituuletin. Uskomme jopa, että moderni keittiö ei ole täysin varustettu ilman sisäänrakennettua liesituuletinta. Tyylikäs liesituuletin on tällä hetkellä yksi keittiön trendeistä. Toisaalta se kirjoittaa itsensä saumattomasti keittiöön, joten se on melkein huomaamaton ensi silmäyksellä. Toisaalta se edistää paljon keittiön hygieniaa ja estetiikkaa ja takaa miellyttävän, hajuton huoneilmapiiri. Mitä muuta sinun pitäisi tietää integroidusta liesituulettimesta ja mitä etuja nämä laitteet tarjoavat, voit lukea alta! Pidä siitä kiinni ja anna itsesi inspiroida modernista integroidusta liesituulettimesta omassa keittiössäsi!

 Näet integroidun liesituulettimen täältä?

Integroitu liesituuletin moderni keittiö harmaa Harmaa marmorinen keittiösaari

Moderni keittiö ilman integroitua liesituuletinta on tuskin mahdollista!

integroitu liesituuletin tyylikäs minimalistinen keittiökeittiö, joka on valmistettu valkoisesta marmorista

Miksi jokainen keittiö tarvitsee integroidun liesituulettimen??

Tiedät todennäköisesti tilanteen: kun kokkaat, lasit höyrystyvät, huoneesta kuuluu kovia ääniä, jotka häiritsevät keskustelua perheenjäsentesi kanssa. Lisäksi se tuoksuu höyrytetyille sipulille tai paistolle, jonka aiot valmistaa. Sanomme nyt ”Lopeta!” Kaikki tämä on menneisyyttä! Sisäänrakennetulla liesituulettimella huoneen ilmapiiri muuttuu hetkessä. Vaikka ruoanlaittohöyryt nousevat korkeintaan metrin sekunnissa, laite tuottaa voimakkaan ylöspäin suuntautuvan virran keittotason yläpuolelle. Tämä poistaa sumun ja tarttuu siihen heti. Se toimii lähes äänettömästi ja erittäin tehokkaasti, joten huoneeseen ja loogisesti huonekaluihin ja tekstiileihin pääsee huomattavasti vähemmän rasvaa ja hajuhiukkasia. Loppujen lopuksi voit odottaa keittiön raikasta ilmaa myös ruoanlaiton ja paahtamisen jälkeen.

Integroitu liesituuletin on erittäin muodissa!

integroitu liesituuletin vaaleat puulattia -pohjayksiköt valkoinen väri hallitsee valkoisesta marmorista valmistettua takaseinää

 Odotat saumatonta ilmettä ….

integroitu liesituuletin saumattoman näköinen pieni keittiö ruokasali

… ja raitista ilmaa huoneessa!

integroitu liesituuletin raitista ilmaa huoneessa

Kuinka integroitu liesituuletin sopii saumattomasti keittiön muotoiluun??

Sisäänrakennetun liesituulettimen saumattomaan käyttöön on periaatteessa kaksi vaihtoehtoa. Ensinnäkin se voidaan rakentaa johonkin yläkaapista. Tämä tehdään yleensä valitsemalla kaappi keittotason yläpuolelta laitteen tehokkuuden parantamiseksi. Tässä tapauksessa integroitu liesituuletin on tuskin havaittavissa, koska se on yksi seinäyksiköiden kanssa ja sulautuu seinään. Tämä on yksinkertaisin idea asentaa liesituuletin. Kun tilaat keittiön, sinun on varustettava se ylimääräisellä kaapilla. Vastaava kansi tekisi myös tempun! On kuitenkin tärkeää, että liesituuletin ei ole lainkaan havaittavissa. Loppujen lopuksi keittiösi näyttää erittäin tyylikkäältä ja modernilta! Tyylisi on korostettu, eikä mikään huoneessa häiritse katseesi. Upean näköinen, eikö totta?

 Keittiön suunnittelun eleganssilla ei ole rajoja!

integroitu liesituuletin eleganssia keittiön suunnittelussa nuori nainen valkoinen keittiön takaseinä vaaleanharmaasta marmorista

Tämä moderni keittiö, jossa on mustaa ja puuta, täyttää myös korkeimmat vaatimukset.

integroitu liesituuletin supermodernit keittiön seinäkaapit keittiön takaseinä antrasiittipohjaisista puukaapista

 

 Integroitu liesituuletin sopii kaikkiin keittiökalusteisiin.

integroitu liesituuletin tyylikäs keittiö avoimet puiset hyllyt keittiön saaren yläosa harmaasta marmorista

Toinen vaihtoehto liesituulettimen asentamiseen on myös suosittu, eikä sitä pidä jättää huomiotta. Jos esimerkiksi keittiössäsi ei ole seinäkaappeja, voit sovittaa hupun seinään. Tällaisen idean toteuttaminen on vaikeampaa, mutta tulos on henkeäsalpaava – tällaiset huput näyttävät vielä tyylikkäämmältä! Ajatuksena on verhoilla huppu samaan materiaaliin tai maalata se samaan väriin kuin sinulla on seinällä. Tältä osin valkoinen maali, laatta, jopa puu ovat erittäin hyviä vaihtoehtoja. Tekstuurin tulisi myös vastata sitä, muuten se erottuu. Jos sinulla on koristeelliset reunat, lisää ne myös huppuun, jolloin se on ehdoton kopio seinästä. Näin huppu sulautuu seinään mahdollisimman paljon. Seuraavat kuvat ovat hyvä todiste tästä.

Valkoisessa keittiössä integroidun liesituulettimen tulee olla myös valkoinen.

integroitu liesituuletin kutsuva keittiö riippuvalaisimet valkoiset kaapit mustat aksentit keittiösaari valkoisesta marmorista

Integroitu liesituuletin, kaikki valkoiset keittiön puupalkit katossa

Integroitu valkoinen liesituuletin hallitsee takaseinää, joka on valmistettu valkoisista laattoista, kaappeista ja keittiösaaresta

 Mustalla luot tyylikkään kontrastin.

Integroitu liesituuletin tyylikkäisiin valkoisiin keittiöihin, joissa on pieniä mustia aksentteja

integroitu liesituuletin erittäin houkutteleva keittiö vaalea puuharmaa lattiakaapit mustat aksentit

Liesituuletin on yksi seinän kanssa!

Integroitu liesituuletin, jonka päävärinä on harmaa seinä

Integroitu liesituuletin huomaamaton kuin vaaleanharmaa seinä

Integroitu liesituuletin sulautuu seinään lämpimän beigen sävyisenä

Mitkä ovat integroidun liesituulettimen edut ja haitat??

On selvää, että sisäänrakennetun liesituulettimen edut ovat ilmeisiä. Mutta haluamme tiivistää ne uudelleen:

  • Moderni ulkoasu keittiössä: Koska integroitu liesituuletin on täysin saumaton keittiön muotoiluun, se vaikuttaa paljon huoneen moderniin ilmeeseen. Se ei ole havaittavissa, tuskin nähtävissä eikä millään tavalla herätä huomiota. Kaikki mikä kuuluu nykyaikaiseen keittiöön!
  • Paras hygienia: Integroidun liesituulettimen tehokkuus on kiistaton. Se imee kaikki ruoanlaittohöyryt ja hajut, joten paras hygienia vallitsee keittiössäsi. Huoneilma on puhdasta ja täysin hajutonta. Lisäksi sinun ei tarvitse puhdistaa kaikkea “hulluna” ruoanlaiton jälkeen. Sinun tarvitsee vain poistaa suodatin säännöllisesti ja pyyhkiä se kostealla liinalla. saattaa loppuun!

Jokaisessa keittiössä paras hygienia on etusijalla.

integroitu liesituuletin hygienia etusijalla keittiössä valkoiset kaapit vaalea puu

 Tämä voidaan saavuttaa integroidun liesituulettimen ansiosta!

Integroitu liesituuletin liesikuvun yläpuolella ylellisesti suunnitellussa retrokeittiössä

 

integroitu liesituuletin erittäin moderni keittiö, kaikki valkoiset integroidut keittiökoneet erittäin houkutteleva huoneilmapiiri

Yksi ja ainoa haitta integroitu liesituuletin on liitetty säilytystilaan. Kun suunnittelet keittiötä, sinun on muistettava, että käytät liesituulettimen yläpuolella olevaa tilaa liesituulettimen asentamiseen. On kuitenkin parempi, että keittiössä on yksi vähemmän seinäyksikköä kuin huono ilma?

Kuten aina, haluamme informoida sinua tällä artikkelilla parhaan tietämyksemme ja vakaumuksemme mukaan. Jos aiot asentaa liesituulettimen keittiöön, kysy neuvoa myös ammattilaiselta. Olemme varmoja, että teet oikean päätöksen!

 Pienessä keittiössä tarvitaan myös sisäänrakennettu liesituuletin.

integroitu liesituuletin

Mutta varsinkin isommissa keittiöissä!

integroitu liesituuletin kaunis keittiön suunnittelu suuren huoneen riippuvalaisimet keittiön saaren yläpuolella

integroitu liesituuletin on valkoisen ja vaalean puun mustan kaapin kontrasti musta tiiliseinä

integroitu liesituuletin tyylikäs retrokeittiö sinisellä erittäin miellyttävä huoneilmapiiri

integroitu liesituuletin, joka kutsuu keittiöön paljon vaaleaa puuta ja valkoista houkuttelevaa huoneen tunnelmaa

integroitu liesituuletin tyylikäs keittiömuotoilu harmaa marmori pienet kultaiset aksentit

sisäänrakennettu liesituuletin retro keittiölaatat auki puiset hyllyt harmaat kaapit