Upeat parvekekukat laiskoille – luettelo 3 suosikista

Kesällä mikään parveke tai terassi ei voi näyttää kauniilta, jos ei ole upeasti kukkivia parvekekukkia. Kävele vain lyhyen kävelymatkan päässä naapurustossasi ja katso itse. Nyt kävelet talojen ohi, joiden parvekkeet ovat upotettu reheviin kukkiin. Ihmetyttää, kuinka asunnonomistajat todella onnistuvat huolehtimaan niin monista värikkäistä ja upeasti kukkivista kasveista. Tänään paljastamme sinulle kauniin kukkasen parvekkeen suunnittelun salaisuuden. Tiedätkö, on olemassa upeita parveke kukkia laiskoille. Jos sinulla ei ole vihreää peukaloa, mutta haluat ihailla joidenkin kukkien loistetta parvekkeellasi tai terassillasi joka päivä, tämä artikkeli on sinua varten. Seuraavassa esittelemme 3 suosituinta parvekekukkaa laiskoille ja ihmisille, jotka eivät ole juuri kiinnostuneita puutarhanhoidosta. Nämä kukat yllättävät kaikki rehevällä kasvulla ja lukuisilla kukinnoilla ja tuovat hyviä tuloksia jopa kokemattomille harrastajapuutarhureille.

 Kauniit parvekekukat laiskalle kukinnalle upeasti koko kesän.

Parvekekasvit laiskoille pelargonioille vaaleanpunaisia ​​vaaleanpunaisia ​​punaisia ​​kukkia kaiteen ikkunalaatikoissa

Mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa: kauniit parvekekukat laiskoille?

Jos kysyt kukkakauppiaalta kauniista parvekekasveista, hän varmasti antaa sinulle pitkän luettelon kauniista ruukkukasveista. Mutta jos sinulla ei ole vihreää peukaloa tai sinulla ei ole paljon aikaa kukille, useimmat suositellut parvekekasvit eivät menesty hoidossaan.

Tarvitset helposti hoidettavia lajikkeita, jotka toimivat hyvin aurinkoisella parvekkeella eivätkä vaadi paljon huoltoa. Toisaalta nämä parvekkeet laiskoille kestävät paahtavan auringon. Toisaalta sinun ei tarvitse sijoittaa paljon aikaa ja vaivaa niiden ylläpitoon. Tyypillisiä parvekkeen kukkia laiskoille ovat esimerkiksi pelargoniat, petuniat, klematit ja fuksia. Useimmissa tapauksissa näitä säilytetään yksittäisissä ruukuissa, kukkalaatikoissa tai riippukoreissa ja ne koristavat jokaisen parvekkeen tai terassin kuukausia.

 Haluatko hoitaa tällaisia ​​kukkia ja kasveja parvekkeellasi??

Parvekekasvit laiskalle laventelilaventelille laatikoissa yhdistettynä mehikasveihin ja muihin parvekkeen kukkiin

Tässä ovat tärkeimmät hoitovinkit kauniille parvekkeen kukille laiskoille

Haluatko viettää vapaa -aikasi kesällä omalla parvekkeella? Sitten tarvitset värikkäitä kukkia, joiden hoito ei vaadi paljon vaivaa. Tässä ovat 3 suosikkiamme kauniiden parvekkeiden joukossa laiskoille. Löydät myös helpoimmat vinkit näille kukille. Seuraa heitä ja sinua ympäröivät värikkäät kukat kuukausien ajan.

Helposti hoidettavat parvekekukat laiskoille – värikkäitä pelargonioita!

Parvekekasvit laiskoille, värikkäille pelargonioille parvekelaatikoissa, kaunis näky

 1) Geraniums – klassiset parvekekukat laiskoille

Pelargonium (Pelargonium) ovat tyypillisimpiä viehättäviä parvekkeita, jotka koristavat jokaista ulkoaluetta koko kesän ja muuttavat ne kukkamereksi. Ne istutetaan pääasiassa ruukkuihin ja kukkalaatikoihin, ja ne voivat olla riippuvia tai seisovia. Pelargoniat kukkivat kirkkaina väreinä toukokuun lopusta lokakuun puoliväliin, useimmat niistä punaisena, vaaleanpunaisena tai valkoisena. Koska pelargoniumit tulevat alun perin Etelä -Afrikasta, ne kestävät kirkkaaa aurinkoa ja pitkiä kuivia aikoja täällä Saksassa. Nämä laiskat parvekekukat varastoivat lehtiinsä ja paksuihin varsiinsa paljon nestettä, joten tilapäinen veden puute ei ehkä vahingoita heitä. On kuitenkin suositeltavaa kastella pelargonioita päivittäin, jopa kahdesti erityisen kuumina päivinä, aamulla ja illalla. Löydät lisää hoitovinkkejä ja hyödyllistä tietoa näistä värikkäistä parvekkeista laiskoille täältä.

Pelargoniat yllättävät meidät kauniilla kukilla vaaleanpunaisella, vaaleanpunaisella, punaisella ja violetilla.

Parvekekasvit laiskoille pelargonioille ruukuissa parvekkeen kaiteilla kukkivat punaisena vaaleanpunaisena vaaleanpunaisena

Monet kokemattomat harrastajapuutarhurit uskovat, että pelargoniat ovat vuotuisia parvekkeita. Se ei ole totta, koska ne ovat monivuotisia perennoja. Sinun tarvitsee vain turvata oikeat talvihuoneet näille klassisille parvekekukille ja tuoda ne hyvin jokaiseen kylmään vuodenaikaan. Ennen talvea pelargonioita on leikattava ja se on kaikki. Sinun ei juuri tarvitse kastella tai lannoittaa niitä talvikuukausina. Meillä voit myös oppia pelargonioiden talvehtimisen oikein. Sitten olet varmasti täysin vakuuttunut siitä, että pelargoniat ovat klassisia parvekkeen kukkia laiskoille.

Pelargoniat pitävät paahtavasta auringosta ja voivat helposti selviytyä pidemmistä kuivuudesta.

Parvekekasvit laiskoille pelargonioille vaaleanpunaisia ​​kukkia ikkunalaatikoissa parvekkeen kaiteella

 Värikkäitä petunioita parvekkeessa – suuri katseenvangitsija ja ilo silmille ja sielulle!

Parvekekasvit laiskoille värikkäille petunioille parvekkeen kaiteisiin laatikossa loistava katseenvangitsija silmille ja sielulle

 

2) Petuniat – suosituimmat parvekekukat laiskoille

Pelargonioiden jälkeen värikkäät petuniat ovat ehdottomasti erityisen suosittuja kaikkien harrastajapuutarhureiden ja kokemattomien kukka -ystävien keskuudessa. Niitä on erittäin helppo hoitaa, mutta ilahduttavat meitä upeilla herkillä kukillaan toukokuusta ensimmäiseen pakkaseen. Nämä ovat myös tyypillisiä parvekkeen kukkia laiskoille. Petuniat ovat peräisin Etelä -Amerikan trooppisilta alueilta ja mieluummin myös täydessä auringossa. Ne kehittävät erittäin mielenkiintoisen muotoisia, trumpettimaisia ​​kukkia, etenkin kesän kauneimmissa väreissä – valkoinen, vaaleanpunainen, violetti, punainen ja sininen. Nämä lajikkeet näyttävät erittäin tehokkailta, joiden kukat on koristeltu täplikkäillä tai raidallisilla kuvioilla. Valitse aurinkoinen paikka näille parvekkeille laiskoille, jotta näet niiden kukinnan joka päivä. Ne menestyvät myös osittain varjossa, mutta tuottavat vähemmän kukkia. Kaada ne runsaasti kalkkipitoisella vedellä (mieluiten sadevedellä). Kuivatut lehdet, versot ja kukat on poistettava säännöllisesti. Kysymykset petunioiden talvehtimisesta eivät ole ajankohtaisia.

 Petuniat ovat vuosittain parvekkeen kukkia laiskoille.

Vuosittaiset parvekekasvit laiskalle violetille petunialle kukkalaatikossa ilman talvehtimista

Kauniit klematikset ovat myös tyypillisimpiä helposti hoidettavia parvekkeen kukkia laiskoille.

Parvekekasvit laiskoille kauniille klematisille herkille kukille valkoisella ja eri violetilla sävyillä

 Näillä violetilla kukilla klematis muuttuu nopeasti katseenvangitsijaksi parvekkeellasi tai puutarhassa.

Parvekekasvit laiskalle klematikselle violetit kukat loistavat katseita parvekkeella tai puutarhassa

3) Fuchsias – varjoa rakastavat kaunottaret parvekkeellesi

Kahden ensimmäisen suosikkimme jälkeen, jotka ovat erityisen mukavia auringossa, on nyt varjoa rakastavia parvekkeita laiskoille. Nämä ovat fuksia, jotka on nimetty kasvitieteilijä Leonhart Fuchsin (1501-1566) mukaan. Fuksia on alun perin peräisin Keski- ja Etelä -Amerikan metsistä. Nykyään yli 100 lajia ja lukuisia lajikkeita löytyy ympäri maailmaa. Ne eroavat ulkonäöltään. On vähän kasvavia lajeja ja niitä, jotka kasvavat pensaina ja saavuttavat jopa 10 metrin korkeuden. Nämä parvekkeen ja puutarhan kukat ilahduttavat kaikkia kukkien ystäviä herkillä kellonmuotoisilla kukillaan, jotka ovat syvänpunaisia, violetteja, vaaleanpunaisia ​​tai sinisiä. Nämä koristavat parveketta ja puutarhaa ensimmäisiin pakkasiin asti. Valitse varjoisa paikka näille kauneuksille. Tunnet olosi hyväksi myös leudossa keskipäivän auringossa, mutta et voi sietää paahtavia auringon säteitä. On parasta huolehtia niistä kukkalaatikoissa tai suuremmissa ruukuissa parvekkeella.

 Fuksit tuntevat olonsa erityisen mukavaksi parvekkeen varjoisassa paikassa.

Parvekekasvit mätäneille fuksiapunaisille kukille valkoisessa ruukussa varjoisassa paikassa

Sinun täytyy kastella kauniita fuksia aamuisin ja iltaisin kesällä. Tarvitset paljon vettä selviytyäksesi kuumuudesta. Jos alueellasi on kuiva ilma pitkään, on suositeltavaa suihkuttaa kasvit vedellä. Tätä tarkoitusta varten on parempi käyttää karkaistua vettä, ei kylmää! Fuksia on lannoitettava säännöllisesti toukokuusta elokuun loppuun. Nestemäisellä lannoitteella kukkiville kasveille. Mutta se ei todellakaan ole ongelma edes ihmisille, joilla ei ole vihreää peukaloa. Koska fuksit kiittävät huolenpidosta kauniilla kukillaan.

Fuksian kauniit kukat herättävät jokaisen huomion.

Parvekekasvit laiskoille fuksille kauniita vaaleanpunaisia ​​kukkia kukkalaatikossa kiviseinällä

Lisävinkki: Laventeli ja rosmariini ovat myös helppohoitoisia parvekekasveja. Varsinkin jos haluat saada yrttitarhan parvekkeellesi tai terassillesi, voit luottaa molempiin kasveihin. Ne viehättävät aistimme erehtymättömällä ja erittäin miellyttävällä tuoksullaan. Lisäksi ne suojaavat parveketta ärsyttäviltä hyönteisiltä.

Kuten näette, upeiden parvekkeiden hoitaminen laiskoille ei ole ollenkaan vaikeaa. Valitse ensin suosikki parvekekasvi ja aloita! Keskity pieniin asioihin ja sinulla on hauskaa hoitaa kukkia!

Hienosti tuoksuva laventeli suojaa meitä kutsumattomilta vierailta parvekkeella.

Parvekekasvit laiskalle, hienosti tuoksuvalle laventelille laatikossa suojaavat ärsyttäviltä hyönteisiltä

Samoin rosmariini!

Parvekekasvit laiska rosmariini ohut vihreät lehdet hieno tuoksu suojaa ärsyttäviä hyönteisiä

Parvekekasvit laiska rosmariini ohut vihreät lehdet luonnollinen suoja hyönteisiltä

 Älä unohda, että parvekkeen kukat eivät ole huonekasveja laiskoille!

Parvekekasvit laiska kauniisti suunniteltu parveke värikkäitä kukkalaatikoita kaiteelle kauniita kukkia eri väreissä