Upeita roolimalleja nykyaikaisiin taloihin: TSEH Architectural Groupin ja Black Pencils Studion projekteja

Tässä artikkelissa jatkamme nykyaikaisten kotejen suurilla roolimalleilla. Esittelemme projektin Kiovasta Ukrainasta ja LADPRAO 80 -talon Black Pencils Studiosta Bangkokissa, jotka ovat esimerkkejä vanhojen rakennusten jälleenrakentamiseen perustuvista moderneista taloista. Sisällä ja ulkona näet uusimmat trendit.

Tash -hankkeen avoin asuntosuunnitelma – Ukraina

avoin olohuone

Uudistetut modernit talot

Ensimmäinen kiinteistö sijaitsee Ukrainan Kiovan esikaupunkialueella. Arkkitehtien nimet ovat Denis Zadniprovskyi, Anastasiya Cherevishnaya, Iurii larionov, Kaplia Antonina. Talo on yli 141 neliömetriä ja olemme upeiden kuvien velkaa valokuvaaja Sergey Polyushkolle. Aiemmat omistajat ovat laiminlyöneet sen kokonaan, ja siksi remontissa oli paljon tekemistä.

Alkuperäisessä rakennuksessa oli monia pieniä huoneita ja ullakkorakenne. Uudistuksessa väliseinät poistettiin. Myös osa kantavasta seinästä putosi pois. Paikoillaan on joitain puupalkkeja. Nykyaikaisille taloille tyypillisesti ruokasalista ja keittiöstä tuli yksi tila.

Avoin suunnitelma: keittiö ja ruokailutila yhdessä

avokeittiö ruokasali

Kaksinkertainen olohuone

Jo ennen remonttia oli olohuone kahdessa tasossa. Mutta pääsy auringonvaloon ei ollut riittävä. Tästä syystä nurkkaan rakennettiin takka. Huoneen kirkastamiseksi plasmatelevisio on myös asennettava sohvaa vastapäätä. Lähes kaikki ajatukset, mukaan lukien pohjaratkaisu, itsetasaava lattia sekä keittiön työtaso ikkunan vieressä ja väriyhdistelmä, hyväksyttiin asiakkaan mukavan ulkonäön ja nykyaikaisuuden vuoksi.

Neuhausin muotoilu näyttää paljon metallielementtejä. Tämä on esimerkiksi portaat, jotka johtavat parvekkeelle piilotettujen ovien kautta. Sisäänkäynnissä on 4 cm: n metallikehykset, jotka suojaavat kulmia mekaanisilta vaurioilta.

ulkopuolella kierreportaat

LADPRAO 80 Talo

Toinen projekti, nimittäin LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio Bangkokissa, Thaimaassa, luotiin jo olemassa olevien rakenteiden pohjalta. Tällä kertaa kyse ei ollut vain kunnostamisesta, vaan myös kahden vanhan talon yhdistämisestä. Yksi rakennettiin siten, että kaksinkertainen elävä tilavuus syntyi. Toinen palveli palvelutoimintoja pysäköintialueen ja autotallin takana.

Päärakennuksesta on laajennus. Se ympäröi tätä L-muotoon ja mahtuu 4 makuuhuonetta toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Etelästä tulee paljon auringonvaloa ja rakennus tuuletetaan. Yksityinen tila on suojattu useilla kerroksilla arkkitehtonisia elementtejä. Puiset säleiköt, ruostumattomasta teräksestä valmistetut kehykset ja leveät lasijulkisivut ovat vain muutamia näistä.

julkisivu sivukuva

Yksityisyyden suoja

Talo on ulkopuolelta puiden ja aidan ympäröimä. Nämä toimivat luonnollisina yksityisyysnäytöinä. Lisäksi valon ja varjon vuorovaikutus luo mielenkiintoisia kuvioita sisälle. Lasijulkisivulla on myös jännittäviä peiliefektejä.

Näiden vaikutusten ansiosta kodin ilmapiiri muuttuu aamusta iltaan. Sisätilat vaikuttavat myös ympäristöön. Arkkitehtuurin tektoniikka edistää julkisivun kolmiulotteista ulkonäköä. Jännittävä yhdistelmä toiminnallisuutta, tilallista laatua ja arkkitehtonista estetiikkaa yhdistyy.

Käytännössä molemmat talot ovat erittäin mukavia ja viihtyisiä. Kaikkialla se on erittäin tilava ja erittäin kirkas.Kaikki asukkaat, mukaan lukien neljä koiraa, näyttävät edelleen viihtyisän siellä monien vuosien jälkeen.

Kuvan ja tekstin lähde http://www.archdaily.com.

Lisää TSEH Architectural Group -projektista

 kylpyhuone

eteinen

ruokapöytä näkymä

makuuhuone

olohuoneen portaat

LADPRAO 80 House / Black Pencils Studio

näkymä julkisivulla

julkisivu, jossa on pysäköinti yöllä

sisäportaat

peiliefektien julkisivu

katunäkymä

portaikko

katunäkymään