Uusin trendi kotiisi – sisustus sateenvarjoilla

Saksan sateinen sää tarkoittaa, että miljoonia sateenvarjoja ostetaan vuosittain ja vanhat yksinkertaisesti heitetään pois. Rikkoutuneiden ja vanhojen sateenvarjojen uudelleenkäyttö on vieraita asioita monille asunnonomistajille.

Siksi näytämme sinulle luovia ideoitamme sisustuksen sisustamiseen.

Kuten lähes kaikki sisustustyypit, sateenvarjot herättävät suurta kiinnostusta maailmanlaajuisesti. Tämä sisustus on erityisen suosittu Saksassa ja Englannissa. Eri käyttöalueita ja eri muotoja pidetään lukuisina, ja voit jopa käyttää koristeellisia sateenvarjoja puutarhan suunnittelussa.

Sisustus sateenvarjoilla voidaan suunnitella hyvin eri tavalla ja yksilöllisesti oman maun mukaan. Voit esimerkiksi käyttää vain yhtä sateenvarjoa tai enemmän kuin 10. Ainutlaatuinen kappale on usein sijoitettu etuovelle ja täynnä kauniita kukkia. Toisin sanoen sateenvarjo näyttää tyylikkäältä kukkapaketilta ja luo kutsuvan ilmapiirin suoraan etuovesta. Voit järjestää kukkakimppun tai sateenvarjon keinotekoisilla kukilla, jotka takaavat pysyvän sisustuksen värin menettämättä.

Luovuus ja omaperäisyys yhdessä

sateenvarjo

Toinen käyttöalue koristeluun on keittiö. Houkutteleva sateenvarjo sopii hyvin pöytäkoristeeksi ja korostaa koko huonetta positiivisesti. On tärkeää, että suunnittelet sopivan väriyhdistelmän. On erittäin tärkeää, että sateenvarjo on auki ja suora asento on pakollinen koristeluun.

Nykyään monet asunnonomistajat pitävät myös erittäin tärkeinä alkuperäisiä sateenvarjotelineitä, joissa on runsas muoto. Eri Mallit löydät täältä.

Sateenvarjoja käytetään hyvin usein erilaisten tapahtumien koristeluun. Syynä tähän on se, että tämäntyyppinen muotoilu näyttää olevan erittäin luova ja trendikäs ja siitä tulee katseenvangitsija. Häät ovat esimerkki sateenvarjojen koristamisesta. Tarvitset esimerkiksi tyylikkäät valkoiset sateenvarjot. Yleensä jokainen pöytä tarvitsee valkoisen sateenvarjon. Aseta koristekappaleet täsmälleen pöydän keskelle ja varmista optimaalinen vakaus.

Valkoiset sateenvarjot lisäävät positiivista arvoa mihin tahansa huoneeseen

sisustusideoita

Sateenvarjot sopivat erinomaisesti myös riippu- ja lattiavalaisimiin. Ikea loi konseptin, jota pidetään inspiraationa monille suunnittelijoille nykyään. Projekti on yksinkertaisesti sateenvarjon muotoinen riippuvalaisin. Se ei kuulosta luovalta, mutta lopputuloksessa on ainutlaatuinen valaistus. Voit tehdä tällaisen käsityön itse, koska tarvitset vain lampun, jossa on pistorasia ja kaapeli. Voit suunnitella sateenvarjon rakenteen oman maun mukaan. Mieti ensin, haluatko lattiavalaisimen vai riippuvalaisimen. Seuraavat kaksi kuvaa kuvaavat kahta mahdollisuutta erittäin tarkasti.

Ikean käsite riippuvalaisimelle

ikea-ideoita-sateenvarjon kanssa

Lattiavalaisimen valmistaminen itse on helppo DIY -projekti

sateenvarjo-koriste-ideat-lattiavalaisin

Toisin sanoen se on epätyypillinen koristelu kaikkiin tilaisuuksiin, joita voidaan käsitellä käyttämättömillä sateenvarjoilla. Muutamassa minuutissa sinulla on mahdollisuus luoda täysin uusi sisustus kotiisi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja katso myös valitsemamme ideat seuraavassa kuvagalleriassa.

Suunnittele etuovesi tekokukilla oman maun mukaan

sisustus-ideoita-sisustus

Sateenvarjot ovat yksi suosituimmista sisustusideoista

sisustus-ideoita-sateenvarjo sisustusideoita vinkkejä sateenvarjo koristeet sateenvarjo sisustus-tunniste koristeelliset sateenvarjot- suunnitteluideoita ideoita-koristelu-sateenvarjo  ideoita-sisustus-sateenvarjo  sisustus-sateenvarjo sisustus sateenvarjo koristelu  ideoita sateenvarjon koristeluun  sateenvarjo sisustus pystyasento vintage -sateenvarjo -sisustusideoita