Victoria Beckhamin uusi häämallisto edustaa uutta suuntausta

Victoria Beckham ja David Beckham ovat olleet naimisissa lähes 20 vuotta. Ihmetyttää, onko tuona päivänä erityistä juhlaa. Siitä ei vieläkään ole virallisesti ilmoitettu, mutta yksi asia on selvä: Victoria olisi hyvin valmistautunut tähän, koska hänellä on jo pieni mutta erittäin suosittu kokoelma hääasuja. Jos tarkastelemme tarkemmin, saatamme jopa oppia, mikä se juuri houkuttelee. Opimme myös lisää nykyisistä häätrendeistä, joita hän näyttää noudattavan.

Tämä mekko voisi sopia jokapäiväiseen käyttöön ja häihin

beckhams yhdessä upeiden asujen kanssa

Hääpuvut eivät vain häät

Hääasuja ei käytetä enää vain häissä. Tietenkin ne mukautetaan jokapäiväiseen elämään, eikä niillä ole tavallista hyväpalkkaista ja selvästi juhlallista luonnetta. Mitä me tarkoitamme tällä, käy ilmi tämän tekstin yläpuolella olevasta perhekuvasta.

Täällä Victoria Beckhamilla on tyylikäs valkoinen asu, joka koostuu tyylikkäästä yläosasta ja samasta kankaasta valmistetuista housuista. Kerroksellinen ulkoasu vaaleilla vaatteilla on joka tapauksessa kuuma trendi vuodelle 2020. Olemme nähneet tämän jo ensi vuonna Camillan ja Marcin kokoelman perusteella.

Hienot kankaat vaaleissa pastelliväreissä luonnehtivat kokoelmaa

suuri valkoinen victoria beckham

Victoria Beckhamin hääasut – jotka kiinnittävät huomiota!

Victoria Beckham on näyttänyt pienen kokoelman hääasuja verkossa. Ne ovat kaikki enemmän tai vähemmän samaa tyyliä kuin yllä olevan kuvan perhekuvasta. Kokoelmassa näemme hyvin yksinkertaisia ​​kesähääpukuja, joissa on ohuet hihnat ja jotka on valmistettu kankaista, jotka putoavat varovasti kehon ympäri. Ne on yhdistetty sopivista materiaaleista valmistettuihin pitkiin housuihin. Siten ne voidaan myös muuttaa jokapäiväiseen ulkonäköön, varsinkin jos valitset eri värin yläosalle tai housuille.

Punainen häät voi näyttää sekä modernilta että perinteiseltä

punainen ja valkoinen victoria beckham

Vieraille sopivat kengät

Victoria Beckhamin suositus häävieraille on tullut myös uutiseksi viime päivinä. Suunnittelija on julkaissut verkkosivuillaan trendikkäitä ja provosoivia kesäasuja tällaiseen tapahtumaan. Ne yhdistettiin kesäsaappaisiin, jotka on leikattu varpaista. Ne ovat provokaatiota, mutta samalla erittäin tyylikäs päätös ja voivat antaa asustasi erityisen ylellisen naisellisen luonteen. Varmasti asetat morsiamen varjoon, koska hän käyttää varmasti klassista kenkämallia.

Tyylikäs ja provosoiva eleganssi luonnehtii Victoria Beckhamin tyyliä

ihana idea victoria beckham

Upea asu häät kutsutulle naiselle

victoria beckham upea vaaleanpunainen

Victoria tykkää käyttää tällaisia ​​saappaita päivittäin

nahka -asut Victoria Beckham