Viehättävä Cocoon -sohvasetti Arflexilta

Houkutteleva Cocoon -sohvasetti sohvat istuin punainen selkänoja

D.eli houkutteleva cocoon -sohvasetti

Huonekalut tekevät kodistasi erottuvan parhaiten. Jos sisustuksesi alkaa näyttää tylsältä, tarvitset Cocoon -vuodesohvaa Arflex. Mauro Lipparinin suunnittelema Cocoon -sohva on lämmin ja kutsuva. Ainutlaatuinen tyyli tekee siitä täydellisen lisäyksen nykyaikaiseen asuintilaan.

Jatkosohvalla on runko terästä ja polyuretaanivaahtoa, joiden tiheys on erilainen. Selkänoja ja käsinoja ovat pehmeissä kynnyksissä.

 Monipuolinen, mukautuva Cocoon -jatkosohva

Houkutteleva Cocoon -sohvasetti, vaaleanpunaiset violetit sohvat

Liukuva tanko pitää selkänojan ja sallii sen liikkua mihin tahansa suuntaan. Voit siirtää selkänojaa vasemmalle ja oikealle, jotta saat mukavan ja joustavan istuimen. Cocoon -sohvassa on irrotettavat päälliset, joten voit vaihtaa verhoilun huoneen tyylin tai teeman mukaiseksi. Piristä huoneesi rohkeilla väreillä tai käytä neutraaleja sävyjä kirkkaaseen ja värikkääseen olohuoneeseen. Yksinkertainen mutta tyylikäs sohva tuo yksilöllisyyttä sisustukseesi.

 Cocoon voidaan sijoittaa eri kokoonpanoihin

Houkutteleva Cocoon -sohvasetti, sohvat mustilla laattoilla

Jos sinulla on suuri perhe ja tilava olohuone tai haluat jutella, tämä pidennettävä sohva tarjoaa erinomaiset istuimet sinulle ja vieraillesi. Voit erottaa kappaleet, muuttaa huoneen ulkoasua tai koota ne yhdeksi huonekaluksi. Cocoonin puhtaat linjat luovat vahvan muodon, joka tekee siitä ajattoman mestariteoksen.

 Haluatko saada nämä luovat kokoonpanot myös kotiisi??  Houkutteleva Cocoon -sohvasetti, musta istuin


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80