Vinkkejä moderniin sisustukseen sisääntuloalueella

Moderni sisustus on erittäin suosittu useimpien asunnonomistajien keskuudessa. Tämä ei vaikuta vain olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, vaan myös sisäänkäyntiin ja eteiseen. Sinun täytyy tuntea kodikas kodikas ilmapiiri heti kun tulet taloon. Siksi sisäänkäynnin tulisi olla kutsuva ja tarjota sinulle ja vieraillesi ystävällinen vastaanotto. Ongelmana on, että tilan puutteen vuoksi tämä alue on rajallinen, kapea ja useimmissa tapauksissa pimeä. Siksi sen suunnittelussa on usein epäilyksiä siitä, miten saat parhaan hyödyn irti. Mitkä värit ja eteisen huonekalut sopivat tähän, jotta sisäänkäynti näyttää tyylikkäältä, modernilta, hyvin järjestetyltä ja kutsuvalta? Voimme auttaa sinua löytämään vastauksen näihin kysymyksiin. Seuraavassa artikkelissa voit lukea vinkkimme sisätilojen viimeisimpiä trendejä vastaavan modernin sisäänkäynnin suunnitteluun. Pidä kiinni siitä ja anna itsesi yllättyä!

Valoisa ja siisti sisäänkäynti näyttää aina houkuttelevalta.

Sisäänkäyntialueen moderni muotoilu, valoisa ja hyvin organisoitu, näyttää aina houkuttelevalta

Sisäänkäynti on erityinen tila koko kodissa

Kun sisustat ja suunnittelet omia neljää seinääsi, keskityt ensisijaisesti muiden huoneiden yhteiseen asumiskonseptiin. Siksi sisäänkäynti on usein laiminlyöty. Mutta se ei ole reilua, koska myös sisäänkäynnin pieni huone tarvitsee huomiota.

Sen tehtävä jokaisessa kodissa on yhdistää yksittäiset huoneet toisiinsa. Tämä tekee siitä kulkuväylän, jossa arki on vilkasta. Olet väistämättä siellä, kun lähdet ja astut taloon. Siellä on talon ja auton avaimet, kengät, hatut ja sateenvarjot. Takkeista ja takkeista puhumattakaan. Jotta et tuhlaa aikaa näiden tärkeiden jokapäiväisten esineiden etsimiseen, niiden on oltava paikkansa huoneessa. Kaikki siellä on järjestettävä hyvin, jotta arki alkaa ja päättyy sujuvasti. Kuten näette, sisäänkäynti on tärkeä tila, joka huoneiden tavoin vie paljon huomiota muotoiluun.

Kun suunnittelet käytävää, kiinnitä riittävästi huomiota sisäänkäynnin alueeseen.

Sisäänkäynti alue osana olohuonetta, sisäänkäyntiovi, kirkas muotoilu, erittäin houkuttelevasti kutsuva

 Hän ansaitsee sen ehdottomasti!

Sisäänkäynti alue moderni muotoilu vaaleat värit valkoinen hallitsee beige vaalea puu luonnon tekstuurit

Mitkä värit hallitsevat modernissa sisäänkäynnissä?

Sisääntulotilojen suunnittelukonsepti voi poiketa muista huoneista, koska se on erityinen läpikäyntihuone. Sisustussuunnittelijat neuvovat kuitenkin, että kaikki modernissa kodissa on optisesti koordinoitua. Lisäksi monissa tapauksissa sisäänkäynti on hyvin pieni ja virtaa saumattomasti olohuoneeseen. Siksi on suositeltavaa valita yhtenäinen värikonsepti. Värimaailma voi olla kirjaimellisesti mikä tahansa. Koska sisäänkäynnit ovat usein pieniä, on parempi valita vaaleat sävyt. Tässä tarkoitetaan lähinnä trendikkäitä valkoisen, kerman, beigeen ja vaaleanharmaan sävyjä. Kevyet, neutraalit vivahteet tekevät huoneesta isomman ja ilmavamman. Kontrastien ystävät voivat valita tummat lattialaatat tai maalata korostusseinän tummalla värillä. Tässä tapauksessa vaalea väripaletti on kuitenkin parempi.

 Suunnittele sisäänkäynti vaaleilla väreillä!

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan, konsolipöytä, vaaleat värit, kaksi rottinkikoria, suorakulmainen seinäpeili

 Ne, jotka pitävät kontrasteista, voivat suosia tällaista muotoilua.

Sisäänkäynti moderni muotoilu tumma lattiamatto puukatto valkoiset seinät korostavat mustaa kontrastia

Vaaleat värit täydentävät sitten vaaleat tekstuurit. Valitse esimerkiksi vaaleasta puusta valmistetut aulakalusteet, käytä rottinkista valmistettuja korikoruja jokapäiväisiin esineisiin ja vähennä kiven ja metallin käyttöä. Nämä eivät kuulu moderniin sisääntuloalueeseen.

Valkoinen ja vaalea puu ovat lyömätön kaksikko modernissa huonesuunnittelussa.

Sisäänkäynti moderni muotoilu valkoinen seinä valkoinen kaappi vaalea puu lyömätön duo

Rottinkikorit ovat erittäin trendikkäitä.

Sisäänkäynnin moderni muotoilu, pienet lattialaatat, rottinkikorit, pyöreät peilit, ruukkukasvit

Modernit huonekalut ovat erittäin yksinkertaisia

Rajoitetun tilan vuoksi et voi käyttää suuria tai korkeita huonekaluja sisäänkäynti -alueella. Siksi valitse yksinkertaisia ​​huonekaluja, kuten penkki ja lipasto. Nämä ovat käytävän kalusteet. Voit myös lisätä yksinkertaisen kenkäkaapin, joka ei vie paljon tilaa. Kuten edellä mainittiin, rottinkikorit eivät ole vain trendikkäitä, vaan myös erittäin käytännöllisiä. Aseta esimerkiksi kaksi näistä konsolipöydän alle ja sisäänkäynti on jo täysin kalustettu. Et tarvitse mitään muuta, muuten pieni tila näyttäisi sekavalta. Ja et todellakaan halua sitä, ethän?

 Täällä on tarpeeksi tilaa laukkuille, hattuille ja kengille.

Moderni sisäänkäynnin muotoilu Laukut seinälle ripustavat hatun kengät penkin alle

Pidä eteisen sisustus yksinkertaisena, jotta se näyttää isommalta.

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan. Yksinkertaiset, yksinkertaiset kalusteet. Pienet huonekalut. Pyöreä seinäpeili. Puulattia

Valoa ja sisustusta modernilla sisäänkäynnillä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme kiinnittää huomionne sisäänkäyntialueen modernin suunnittelun kahteen muuhun näkökohtaan, nimittäin valaistukseen ja sisustukseen. Koska tämä pieni huone on yleensä pimeä tai siellä on vähän päivänvaloa, sinun on keksittävä älykäs valaistuskonsepti. Tyylikkäät seinävalaisimet, sisäänrakennetut LED-valot ja kohdevalot tulevat kyseenalaiseksi. Näin voit ohjata valonsäteen tiettyihin esineisiin ja taitavasti lavasttaa ne. Mahdollisuuksia on tässä suhteessa lukemattomia. Tiedät todennäköisesti myös, että seinäpeilit ovat välttämättömiä sisäänkäynnin alueella. Käytännön käytön lisäksi niillä on myös tärkeä koristeellinen tehtävä. Ne koristavat seinää, heijastavat valoa ja saavat pienen huoneen näyttämään paljon suuremmalta. Eikö olekin hienoa!

Koko peiliseinä on erinomainen idea sisäänkäynnille.

Sisäänkäynti moderni muotoilu neljä suorakulmaista peiliä koko peilin seinän leveydellä huoneessa

 Pyöreät peilit ovat tällä hetkellä erittäin muodissa.

Sisäänkäynti moderni muotoilu pyöreä peili valkoinen pöytävalaisin yksinkertaisia ​​huonekaluja seinän kuvia

 Valkoisen ja mustan välinen kontrasti on aina tehokas.

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan Valkoinen ja musta kontrastinen pyöreä seinäpeili korkea ruukkukasvi

Vihreä ruukkukasvi ja muutama oksa maljakossa tarjoavat enemmän luonnollista tunnelmaa sisäänkäynti -alueella.

Sisäänkäyntialue moderni muotoilu erittäin kutsuva ovi, jossa on lasiruudun valo matto vihreä ruukkukasvien koristelu

Sisäänkäynnin koristelussa sinun on oltava erittäin varovainen täällä. Jos sinulla on tarpeeksi vapaata seinätilaa, voit ripustaa siihen moderneja (abstrakteja) kuvia ja luoda pienen gallerian. Tämä tuo henkilökohtaisen kosketuksen sisäänkäynnin alueelle ja vaikuttaa paljon huoneen yksilölliseen suunnitteluun. Mutta kukkamaljakko ja vihreä ruukkukasvi voivat tehdä ihmeitä täällä. Ne virkistävät ilmapiiriä ja tekevät siitä ystävällisen ja vieraanvaraisen. On parasta valita helppokäyttöiset sisäkasvit, jotka pärjäävät hyvin ilman valoa. Käytettävissä olevan tilan mukaan voit valita korkeita tai matalia vihreitä kasveja, mutta tilaa on varmasti ainakin yhdelle. Visuaalinen vaikutus ei ole pitkä!

 Vihreät ruukkukasvit virkistävät huoneen tunnelmaa valtavasti.

Suunnittelu sisäänkäynti moderni valkoinen beige kolme ruukkukasveja virkistävä erittäin houkutteleva ilmapiiri

Ne tuovat huoneeseen luonnollisen ilmeen.

Sisäänkäynti moderni muotoilu yksinkertainen eteinen huonekalut pöytä vihreä kasvi valkoinen maljakko vihreillä oksilla kevyt matto pyöreä peili

 Tulkaa sisään!

Sisäänkäynti moderni muotoilu kaunis kontrasti tummat lattiavalot seinät peilipöytä vihreä kasvi

Noudata suunnitteluvinkkejämme ja sinulla on pian moderni ja kutsuva sisäänkäynti. Jos tarvitset lisää inspiraatiota, selaa alaspäin nyt ja anna meidän kannustaa sinua suunnittelemaan se! Toimitus toivottaa hauskaa!

 Kutsuva ja moderni!

Sisäänkäynti yksinkertainen konsoli pöytä pyöreä peili vihreä ruukkukasvi vihreä oksat maljakko moderni ja kutsuva muotoilu

Yksinkertaiset käytäväkalusteet, pyöreä peili, kaksi jakkaraa ja kukkia – sisäänkäynti näyttää erittäin houkuttelevalta!

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan, yksinkertaiset käytäväkalusteet, yksinkertainen konsolipöytä, pyöreä peili, kaksi jakkaraa, kukat

Harkitse myös sopivaa valaistusta!

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan

Sisäänkäynti moderni muotoilu pyöreä peili kattolamppu seinävalaisin koukku vaatteiden vihreille oksille

Mitä vähemmän huonekaluja, sitä parempi!

Sisäänkäyntialue moderni muotoilu pienet huonekalupussit hattu koukku koripussissa

 Boho -elementtien avulla voit tehdä sisäänkäynti -alueesta entistä mukavamman.

Suunnittele sisäänkäynti moderniin tapaan Boho -tyylillä, värikkäällä matolla, vihreillä kasveilla, pyöreällä peilillä, penkillä

Oliivinvihreä aksenttiseinä saa pienen huoneen näyttämään hieman dramaattiselta.

Tee sisäänkäynti -alue modernit vaaleat seinät harmaa lattia oliivinvihreä aksentti seinä näyttää dramaattiselta