Yrtit yskää vastaan ​​- mitkä lääkekasvit rauhoittavat kurkkukipua?

Me kaikki tunnemme hyvin Saksan tyypillisen talvisään. Maassamme on enimmäkseen hyvin pilvistä tai pilvistä, meillä on usein tuulta ja sadetta, ja joinain päivinä myös lunta. Lämpötilat pysyvät jatkuvasti alhaisina, laskien yöllä alle nollan. Tällaisella säällä on tavallista, että monet ihmiset heräävät kurkkukipuun, vuotavaan nenään ja ärsyttävään yskään. Ennen kuin ryhdyt lääkäriin tällaisten oireiden kanssa, voit ensin luottaa luonnonlääketieteeseen. Onneksi yskään on yrttejä, jotka auttavat selviytymään flunssasta nopeammin. Sinun ei välttämättä tarvitse olla lääkekasvien asiantuntija tietääksesi nämä yrtit. Niitä löytyy jokaisesta keittiöstä ja ne lievittävät välittömästi kurkkukipuja. Lääkkeillä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja ne rauhoittavat yskimistä. Oletko jo utelias, mitä nämä luonnolliset korjaustoimenpiteet ovat? Pidä siitä kiinni ja opi viisi tyypillistä yrttiä yskään!

 Yrtit yskää vastaan ​​- todellinen timjami.

Yrttejä yskimään todellisia timjamihoitoja luonnosta

  • Yrtit yskää vastaan ​​- ensiapu tulee keittiöstä talvella!

Tyypillisiä yrttejä yskään löytyy yrttihyllystä joka keittiössä. Niitä löytyy myös terveysruokakaupoista ja apteekeista, joissa on erilaisia ​​teelääkkeitä. Tästä voidaan valmistaa yskää lievittävää teetä ja siten helpottaa kurkkukipua nopeasti.

Supermarketin ja apteekin lääketeiden välillä on eroja. Jälkimmäisiin sovelletaan erityistä valvontaa ja tiukkoja laatuvaatimuksia. Siksi he voivat saavuttaa ilmoitetun vaikutuksen nopeammin. Tässä on meidän kolme suosikki yrttiä yskään.

Löytyy terveysruokakaupoista tai apteekeista.

Yrttejä oikean timjamin yskimiseen terveyskaupoissa tai apteekeissa

  • Todellinen timjami (lat .: Thymus vulgaris)

Todellisen timjamin lehtiä ja kukkia käytetään lääketieteessä. Todellinen timjami lievittää yskänhimoa ja sillä on ekspektoiva vaikutus. Timjamiteellä tai yrttiuutteella on antispasmodinen vaikutus ja se edistää yskää. Lisäksi timjamilla sanotaan olevan antimikrobisia ominaisuuksia, eli yrtti voi estää mikro -organismien, kuten sienien, bakteerien ja virusten, kasvua. On suositeltavaa valmistaa timjami teetä kotona, kun alat yskimään. Tätä varten tarvitset 1 tl timjamia yhteen annokseen. Kaada ¼ l kuumaa vettä teepussin tai kuivien timjamin kukkien päälle ja anna teen hautua 3 minuuttia. Lisää lusikallinen hunajaa, se parantaa timjamin parantavia ominaisuuksia. Voit juoda tätä aromaattista teetä kolme tai neljä kertaa päivässä päästäksesi eroon kurkkukipuista ja ärsyttävästä yskästä nopeasti. Kylmää ja kurkkukipua varten timjamiuutetta voidaan käyttää garglingiin.

 Timjami kasvaa jokaisen viljelijän puutarhassa tai voit ostaa uutteen terveyskaupoista.

Yrtit yskää vastaan ​​Timjami puutarhassa tai uutteena terveyskaupoissa

 Salviateellä on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja sitä juodaan usein yskää vastaan.

Yrtin yskänlääke salviatee tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia

  • Salvia (lat. Salvia officinalis L.)

Salvia on tunnettu tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan, minkä vuoksi se on epäilemättä yksi parhaista luonnollisista lääkkeistä yskään. Aivan kuten timjami, salvia voidaan juoda teetä tai kuristusta. Näin voit lievittää tulehdusta suussa. Sen parantavilla ainesosilla on kipua lievittävä ja bakteereita ehkäisevä vaikutus. Koska salvian lehdet ovat kevyempiä kuin todellista timjamia, tarvitset 2 teelusikallista kuppi salviateetä. Valmistus on sama. Mutta mikä on mielenkiintoisempaa, on se, että voit valmistaa erittäin tehokkaan yskänsiirapin molemmista yrteistä. Seuraava video näyttää, miten tämä tehdään.

  • Yrtit yskää vastaan ​​- oikea kamomilla (lat .: Matricaria chamomilla)

Todellinen kamomilla on yksi parhaista yrteistä yskään. Se on hyvin osoitettu lääke hengityselinten sairauksiin. Tätä suosittua luonnollista lääkettä voidaan käyttää inhalaatioihin ja lievittää yskää ja kurkkukipua. Kamomillatee sisältää eteerisiä öljyjä, kuten flavonoideja ja lipidejä, jotka auttavat paljon vilustumiseen ja vahvistavat immuunijärjestelmää. Rintakipun, nuhan ja yskän kanssa voit luottaa täysin kamomillaa rauhoittavaan vaikutukseen ja juoda tätä lääkekasvea teena tai käyttää sitä kuristamiseen. Kamomillatee on erittäin helppo valmistaa. Ota vielä 2 tl kuivattua kamomillaa ja kaada niiden päälle 250 ml kuumaa vettä (tavallinen annos teekupille). Anna hautua jyrkästi 5–10 minuuttia ja nauti hunajan kanssa. Kurkkukipu helpottaa!

Hyvä yskää vastaan ​​- todellinen kamomilla!

Yrtit yskään kamomilla kukkia korjaustoimenpiteitä yskään

 

 Yskää lievittävä tee voidaan valmistaa tuoreesta tai kuivatusta seljan kukasta.

Yrttejä yskää vastaan, tee tuoretta seljanlehtien yskää lievittävää teetä

  • Seuraavat lääkekasvit ovat tehokkaita yskää vastaan

 

Artikkeli yskistä yskään ei voisi olla tarpeeksi yksityiskohtainen ja informatiivinen, jos sivuutamme lääkekasvit, jotka ovat myös hyviä lievittämään kurkkukipua ja yskää. Se on muratti ja seljanmarja. Molemmilla on erittäin hyvä terapeuttinen vaikutus niiden sisältämien flavonoidien ja muiden kasvihappojen vuoksi. On välttämätöntä käyttää sitä keuhkoputkentulehdukseen ja hinkuyskäyn. Esimerkiksi seljanmarjan tee tarjoaa nopeasti halutun helpotuksen ihmisille, joilla on kuiva yskä. Ivystä ja seljanmarjasta valmistetuilla teillä on yskää lievittävä ja yskää lievittävä vaikutus. Sen vaikutus on parempi, jos makeutat yrttiteetä hunajalla ja juot sitä kuumana. Tässä on mainittava toinen tärkeä plussa. Kun juot teetä, saat tarpeeksi nestettä, mikä on erittäin tärkeää sairauden sattuessa. Muuten vaarana on kehon kuivuminen. Tätä tulisi välttää joka tapauksessa!

 Muratti -teellä on antibakteerinen vaikutus ja se auttaa yskään.

Yrtit yskää muratti teetä antibakteerinen vaikutus

Toivottavasti olemme pystyneet auttamaan sinua tänään näiden yskän yrttejä koskevien tietojen kanssa. Voit myös lukea lisää vinkkejä yskää vastaan ​​täältä. Toimituksemme toivottaa pikaista paranemista, jos sinulla on yskä tai vilustuminen! Älä koskaan unohda, että oikea ravitsemus ja muut vinkit pitkäksi ikää auttavat meitä pysymään terveinä ja hyvässä kunnossa!

Voit tehdä mehun itse tuoreista seljanmarjoista, jolla on myös parantava vaikutus yskään.

Yrttien valmistaminen yskää vastaan ​​Seljapensasmehu itse Parantavia ominaisuuksia

Tai mieluummin valkoisesta seljankukasta valmistettua teetä?

Yrttien valmistaminen yskimistä varten valkoisen seljanmarjan parantavaa aromaattista teetä

Mutta kamomillan parantavia ominaisuuksia on vaikea voittaa kurkkukipuun.

Yrtit yskään

 Luonnollinen parannuskeino yskään ja kurkkukipuihin!

Yrtit yskää vastaan ​​Kamomillalääke luonnon kurkkukipuun

Sinun ei välttämättä tarvitse olla lääkekasvien asiantuntija tehdäksesi aromaattisen yrttiteetä.

Yrtit yskää vastaan ​​Keitä yrttiteetä ja nauti

 Tiedätkö jo muratti kukkien parantavat ominaisuudet?

Yrtit yskää vastaan ​​Ivy -kukat ovat luonnon parantavia ominaisuuksia

 Kotona ruukussa tai ulkona puutarhassa muratilla on koristeellinen tehtävä.

Yrtit yskää vastaan ​​Ivyä kotona potissa

 Jos sinulla on kurkkukipu tai yskä, juo tuoretta salviateetä!

Juo yrttejä salviatee yskää varten kurkkukipua ja yskää varten

 Viisaita käytetään myös laajalti kosmetiikassa ja terveydenhuollossa.

Yrtit yskää vastaan ​​Salvialehtien uutetta ja kylpysuoloja voidaan käyttää kosmetiikan terveydenhuollossa