Mekot häävieraille: miesten muoti hääjuhlilla

Miehillä on helpompi häät kuin naisilla. Varsinkin kun he ovat vieraita juhlissa. Usein klassiset mekot ovat suosittuja häävieraille. On entistä kiusallisempaa, kun joku on pukeutunut väärin. Seuraavien tietojen tarkoituksena on varoittaa ja suojata sinua tällaiselta tilanteelta. Kutsussa on pääsääntöisesti riittävästi tietoa häävieraiden mekkoista. Joskus on motto tai teema. Lisäksi määritellään muodollisuuksien taso. Yleisimmät vaihtoehdot ovat Valkoinen solmio, musta solmio, smart casual, cocktail.

Joskus on myös hyvin tarkkoja tietoja vaatteista. Ne koskevat tyyppiä (esim. Smokki tai puku) sekä lisävarusteita (esim. Rusetti tai solmio). Myös vastaavat värit voidaan luetella.

Suurimman osan ajasta häät menevät edelleen muodolliseen ulkoasuun

sininen ja violetti lisävaruste

Jos mikään näistä ei ole kirjallinen, jatka yleisesti hyväksytyistä standardeista. Ne perustuvat lähinnä häiden sijaintiin ja aikaan. Seuraavassa kuvataan joitakin tyypillisiä tilanteita ja sopivia mekkoja häävieraille.

Mekot häävieraille epävirallisissa häissä

Tällainen sijainti on yleensä tyylikäs, mutta ei liian vaativa.

Miehenä sinulla on myös suurin luova vapaus täällä. Puvut voivat olla vaaleita ja värillisiä. Tämä koskee myös paitoja. Kuviot toimivat myös. Mutta kaiken täytyy näyttää hienovaraiselta ja neutraalilta. Pastellivärit olisivat ihanteellisia.

Sinulla on myös paljon liikkumavaraa hihojen ja lisävarusteiden pituuden valinnassa.

Tämä koskee yhtä lailla naisia ​​ja miehiä, jotta morsian ja sulhanen eivät joutuisi taustalle.

Naisen mukana, sinun on vastattava ulkonäköäsi

pari-molemmat pimeitä

Epäviralliset iltahäät

Täällä sinulla on paljon vähemmän toimintavapautta. Miesten puvun on oltava tumma, mutta ei missään tapauksessa musta. Tummansininen, harmaa, ruskea ovat hyviä vaihtoehtoja. Voit olla luovampi paitojen kanssa. Ne voivat näyttää hienovaraisia ​​värejä ja kuvioita. Puku on pakollinen. Takissa ja paidassa on pitkät hihat. Voit käsitellä lisävarusteita löysämmin. Esimerkiksi solmio ei ole pakollinen tässä tapauksessa.

Sininen ja perinteinen leikkaus – usein valittu häävieraiden mekkoihin

perinteinen puku

Muodolliset häät

Tätä varten tarvitset puvun ja paidan, jossa on pitkät hihat. Pidä kiinni vaaleammasta väripaletista. Erinomainen vaihtoehto olisi pastellivärit, kuten vihreä, sininen, harmaa. Voit myös käyttää liiviä talvihäät. Mutta älä missään tapauksessa tee tätä kesäjuhlilla. Tasapeli on pakollinen.

Joskus pukeutumiskoodi määräytyy teeman tai muinaisen perinteen mukaan

teemapuvut

Muodolliset iltahäät

Lopuksi käsittelemme juhlapuvun juhla -asun. Tyylikkäimmät puvut ovat täällä. Joissakin tapauksissa smokki on myös mahdollista. Sinun pitäisi kuitenkin olla hyvin koulutettu muodollisuuksien tasosta. Tummat värit sopivat hyvin yhteen. Myös musta puku toimisi. Suosittelemme kuitenkin, että valitset toisen tumman sävyn. Sekä naisten että miesten mustavalkoiset asut liittyvät aivan liian usein liiketapahtumiin. Ja tässä olet lopulta juhlissa.

Jalo ja hyvin valitut asusteet sopivat juhlallisiin iltajuhliin.

Mukavuus ja juhlallisuus

Mitä tulee häävieraiden mekkoihin, älä unohda pääideaa: niiden on lisättävä juhlan juhlallisuutta. Lisäksi tämän festivaalin on näytettävä morsiamen ja sulhasen kuvittelemalta. Erityisesti se tarkoittaa, että pidät kiinni annetusta suunnasta. Lisäksi sinun pitäisi näyttää lovi tai kaksi vaatimattomampaa kuin sulhanen. Periaatteessa luotat tyylikkääseen ja varattuun ulkonäköön ja olet melkein varma, että teet kaiken oikein.

Käytä mieluummin tummaa harmaata kuin mustaa

molemmat mustana erittäin sopivia

Vieraat saavat yleensä esiintyä hieman epämuodollisemmin kuin sulhanen

virallisempi liivi

Tuo monipuolisuutta lisävarusteiden kanssa

yhtenäinen ilme onnistui

Beige tai musta liivi viimeistelee aina ulkoasun

muodolliset päiväillat

Beige, sininen, harmaa – kaikki modernit ja hienostuneet vaihtoehdot

harmaanbeige näyttää

Mekot häävieraille: Eikö tiukka pukukoodi ole sinun juttusi? Päivitä kukka.

vaalea beige-valkoinen-ihanteellinen

Mekot häävieraille: Smart casual voi osoittautua hyvin erilaiseksi

hääasu erilaisia ​​smart casual

Täydellisesti yhdistetty: muodollisuus ja vapaus pukeutumissäännöissä. Todella moderni ja persoonallinen!

sopivat-värit-eri-tasot-of-the-formaliteetti-beach