4 aranyos és egyszerű gyümölcs köröm minták

A Fruit Nail Art Designs olyan körömművészetek, amelyekre különböző gyümölcsök vannak festve, hogy rendkívül hűvösnek és divatosnak tűnjenek. Akár az öltözék színeit is illesztheti, és különböző gyümölcsöket festhet a körmére. Ezek a körömlakkok csinosan mutatnának nyári partikon vagy medencepartin, mivel ezeknek a buliknak többnyire világos témái vannak.

Csodálatos gyümölcs köröm minták:

Lássuk, hogy a legújabb gyümölcs körömtervek ötleteket adnak a körömkészítés során.

Különböző gyümölcsök köröm design:

Különböző gyümölcsök köröm design

Az alábbi körömápolás egy egyszerű gyümölcs köröm, különböző gyümölcsökkel festve. Először fesse le alapját fehér vagy törtfehér körömfestékkel. Az első köröm félig vágott görögdinnye. Húzzon egy vékony zöld vonalat a félkör elkészítéséhez, majd tartson egy kis rést, amely fehér lenne az alap miatt. Vegyünk egy rózsaszínes vörös színt, és rajzoljuk meg a félkör többi részét a széléig. Válasszon fekete körömfestéket, és készítsen foltokat a körmön, hogy magvaknak tűnjön. Vegyünk krómsárga körömfestéket, és készítsünk két banánt egy ujjal egymás mellett, majd vegyünk egy vastag fekete ecsetet, hogy a banán szegélyei valósághűek legyenek.

Vegyünk egy másik sárga színt, és készítsünk egy szívforma felső felét egy másik köröm szélére, és vegyük megint a fekete ecsetet, hogy megrajzoljuk a pálcát és a körte levelét; ettől úgy nézne ki. A szőlő körömvirág gyümölcse egyszerű, csak mályva és lila színű körömfestéket vegyen, és pöttyös pöttyöket készítsen az ujján, és egyenletesen ossza szét, hogy szőlőnek tűnjön. Fejezze be egy fekete körömjelzővel ellátott bot hozzáadásával. Vegyünk egy másik szöget, és készítsünk hasonló félszív alakú almát világos piros színűre, és tegyük láthatóvá az alma középső részét a fekete szegéllyel. A közepére tehet egy kis sárga festéket, ahogy a képen látjuk.

Narancs gyümölcs köröm:

Orange Fruit Nail Art

Nem nehéz feladat egy narancsos gyümölcs köröm elkészítése. Vegyünk egy narancssárga színt, és rajzoljunk vele homorú félköröket egyenletesen az összes körömre. Fogjon egy vékony, fehér körömkefét, és fesse le a gyümölcs belsejében lévő rétegek vékony vonalait. Ehhez tartson a tetején egy kis narancssárga szegélyt, és rajzoljon félkört a körömre; csak egy kicsit a narancssárga festék alatt kezdődik, majd húzza össze a fehér körömfesték vonalait, az egyik függőleges lefelé, a másik kettő pedig V alakú. A közepének úgy kell kinéznie, mint egy kis fehér félkörnek, így az összes fehér réteg úgy néz ki, mintha egymásba olvadnának. Vonja be a körömfestéket fényes körömlakkal, hogy ragyogjon.

Görögdinnye gyümölcs köröm:

Görögdinnye gyümölcs köröm

Maradjon nyugodt, és készítsen könnyű görögdinnye körömfestéket egy ragyogó napsütéses napon. Vegyünk két különböző zöld árnyalatot. Csakúgy, mint az alábbi képen látható, fesse őket egymás után a szélén. Fesd le a köröm többi részét élénkpiros körömlakkal, és már majdnem kész. Végezze el őket rövid, egyenes fekete festékekkel, amelyek a magokat képviselik, hogy a szín kontrasztja érdekében kis fehér foltokat tegyen a fekete foltok bal oldalán, így a körömápolás jobban néz ki ezzel az utolsó simítással.

Almagyümölcs köröm:

Apple Fruits Nail Art

Készítsen félig vágott szívformákat, és végezze el őket a köröm szélén, hogy almának tűnjenek. Annak érdekében, hogy kiemelkedőbb legyen, készítsen egy barna vagy fekete színű pálcát, majd készítsen mellé egy levelet világos zölddel. Ahhoz, hogy fényes legyen, kenje be fényes lakkal.

Végül válassza ki a kedvenc gyümölcsmintáit, és gyönyörűen készítse el őket a körmén, ami végtelen örömet okoz.