9 aranyos eper köröm minták

A tetoválásokban és testfestményekben látható művészet a legszebb formájában most a körmökhöz is eljutott. A nők és a lányok körme büszkeség és szépség forrása. Egyszerűen monokróm színekre festve eleganciát varázsol, de ha különböző formatervezésben és mintákban, színes színekkel díszítve, funkynak, hűvösnek és még furcsának tűnik, a legújabb trendeknek és divatnak megfelelően.

A körömápolás a hagyományokkal ellentétben nem szokványosabb és félelmetesebb megjelenést eredményezett. Őrület a fiatalabb generáció körében, és mindegyik be akarja építeni saját stílusát és formatervezését. A számos körömlakk árnyalattal és más, erre a célra rendelkezésre álló körömápolási eszközökkel díszítheti ezeket a körmöket különféle témákkal, amelyek minden évszakhoz, ünnepséghez vagy ünnepséghez passzolnak. Nem kell többé a szépségszalonok szolgáltatásaira hagyatkoznia, hogy stilizálja a körmét, mivel a körömdíszítő készletek lehetővé tették, hogy még a kezdők is kipróbálhassák ezt a csodálatos műalkotást..

1. Eper köröm design:

Eper köröm design

Ez a piros alappal készült és sötétzöld árnyalattal rojtos a levélkorona sárga foltokkal, ez a köröm dizájn rettentően forrónak tűnik. Tegye fel egy egyszerű narancssárgával, élénk sárga vagy tiszta fehér árnyalatokkal, és a körme biztosan elkapja bárki tekintetét.

2. Eper örömök:

Eper örömök

Művészileg kreatív dizájn, a gyűrűsujj köröm kivételével minden, francia manikűr stílusban. A gyűrűsujj körmét piros színű alappal és fehér pöttyökkel festették, hogy kiemelkedjenek, míg a középső ujjat színes gyöngyös mintával díszítették, hogy megkülönböztető megjelenést kapjanak. Ez az aranyos kivitel valóban öröm a fiatal lányok és nők számára.

3. Aranyos eper design:

Aranyos eper design

Ez a körömterv egy egyszerű, mégis finom minta, amelyet a fehér és a vörös domináns árnyalatai készítenek, zöld és rózsaszín színekkel. Aranyos sportos megjelenése jellemzően a fiatalok számára készült.

4. Kétszínű epernyomtatás:

Kétszínű epernyomtatás

Színesítse fel a napot ezzel a vidám eper körömnyomattal. A babarózsaszín és komor piros árnyalatokban készült, élénkzöld levelekkel és fekete pöttyökkel díszítve, az eper lényege élénk árnyalatokkal van megörökítve.

5. Eper formatervezés rövid körmökhöz:

Eper formatervezés rövid körmökhöz

Noha szórakoztató és stílusos mintákkal lehet játszani a hosszú körmökön, ugyanolyan aranyos és funky körömlenyomatok és minták állnak rendelkezésre, amelyek megfelelnek a rövid körmöknek is, mint ez. Ízlésesen kialakított, szép rózsaszín árnyalattal, fehér pöttyökkel és zöld levélkoronával a körmök alján.

6. Eperkeverék:

Eperkeverék

Ez a körömdíszítés dekoratív módon készült eper témával, amely minden körömre egyedi. Ez egy szép kép a művészetről a maga boldog formájában. A rózsaszín különböző árnyalatai, fehér csíkokkal és pöttyökkel, valamint sötétzöld levéllappal, erősen üvegezett textúrával félelmetes megjelenést kölcsönöznek a körmöknek.

7. Rózsaszín eper körmök:

Rózsaszín eper körmök

Míg az eper körömlenyomatokat általában a piros és a hagyományos vörös árnyalataiban készítik, rózsaszínben elragadóan néznek ki. Ez a finom nyomtatás varázst és ragyogást kölcsönöz a hagyományos eper formatervezésnek.

8. Eper lábujj köröm design:

Eper lábujj köröm design

A körömápolás nem korlátozódik csak az ujjkörmökre. Egyformán szórakoztatónak és divatosnak tűnnek a lábujj körmein is. Ez az eper formatervezés a nagylábujj körmére, a többi körmöt pedig bíbor rózsaszín árnyalatra festve a lábak olyan elbűvölőnek tűnnek, mint az ujjakon.

9. Egy másik eper köröm:

Egy másik eper köröm

Tipikus eper design sárga alapon, aranyszínű körömlakk csillogással fedőlakkként. Pozitív megjelenésű, nyári témával.