9 legjobb farmer és cipzár köröm minták

A farmer és a cipzáras köröm a divatos körömápolás egyik formája. Ha vidám, szerető lány vagy, vagy kislány, akkor ez a fajta körömfestés mindenképpen az Ön számára. Nem arról van szó, hogy farmert és cipzáras körmöket hozzon létre, ha megfelelő típusú köröm art deco anyagokat kapott. Általában a farmert és a cipzáras szögeket speciális cipzáras vízmatricákkal készítik a körmökhöz. Így adhat egy választott alapréteget, vagy márványos hatást kölcsönözhet a kiválasztott színekkel, majd megfelelően felhelyezhet egy vízmatricát. Könnyű ugye?

Íme a 9 legjobb farmer és cipzáras körömválasztásunk, amelyeket kipróbálhat.

1. Csillogó cipzáras köröm:

cipzár köröm

A farmer legjobb színe mindig a régi kék. Mindannyiunknak van egy kedvenc kék farmerja, vagy szeret olyan kék farmert vásárolni, amely soha nem megy ki a divatból. Tehát ha van egy csillogó kék lakkja és néhány vízi matrica cipzára, akkor könnyen kipróbálhatja ezt a körömápolást. Szükséged lesz némi fehér fényezésre is. Befejezés átlátszó fedőréteggel.

2. Cipzáras körömdíszítés dekoratív anyagokkal és vízmatricákkal:

Szerezhet néhány cipzárfej dekorációs anyagot a körmökhöz is, és kombinálhatja vízi matricás cipzárral. Ezután könnyedén elkezdhet dolgozni ezen a körömábrázoláson. Az alaphoz egy farmer árnyékolt fóliát próbálhat ki. Kipróbálod?

3. Száraz márványozás és cipzáras matricák:

Próbálja ki a fenti kialakítást cipzáras matricák és néhány kék kék márvány segítségével fehér alapfestéken. Könnyedén kipróbálhatja ezt a körömrajzot, de győződjön meg arról, hogy helyesen helyezte el a cipzáras mintákat.

4. Pölyögő por alapú farmer és cipzáras köröm:

A fenti kialakítás úgy néz ki, mint az egyik pala vagy szürke fakult vagy kimosott farmer, nem? Szeretnéd ezt kipróbálni? Szüksége lesz némi pala színű pelyhesítő porra a poros és száraz hatás érdekében. Nyomja le megfelelően őket, hogy ne tűnjenek túl bolyhosnak. Most óvatosan adja hozzá a vízi matrica cipzárját. Viszont fel kell venned a fedőréteget. Túlságosan nyomja meg a fedőréteget, hogy ne legyen túl fényes.

5. Piros színű – cipzáras körmök:

Piros cipzáras körmökbe állítva

Félelmetes megjelenésű körömápolás csak piros alapfestékkel és ezekkel a gyönyörű kinézetű cipzáras matricákkal. Végezzen egy szép átlátszó fényezéssel, hogy megőrizze ezt a formatervezést.

6. Nagy cipzáras körmök:

A fenti körmök a megfelelő dekor anyagok felhasználásával hozhatók létre. Ez nem vízi matrica. Itt hamis körömcipzárt használnak. Ezeket a dekorációs anyagokat az online áruházakból szerezheti be. Előfordulhat azonban, hogy ezek nem érhetők el Indiában.

7. Száraz márványozás és cipzáras körmök:

Mosott és fakó farmerhatás hozható létre a száraz márványozás effektus használatával, egy darab műanyag csomagolóanyaggal és az Ön által választott színekkel. Most már megfelelően használhat cipzárral ellátott vízmatricát, hogy megkapja ezt a körömápolást. Fejezze be egy átlátszó lakkal.

8. Duo tónusú farmer és cipzáras köröm:

Egy kettős tónusú farmer és cipzáras köröm két színű körömlakk használatával hozható létre, mint itt zöld és fekete. A határoláshoz használhat egy csíkost, hogy ne menjen túlzásba a színezéssel. Most tegye hozzá a matrica cipzárait, és zárja le egy átlátszó lakkal. Végeztél!

9. Bling és szöges cipzár kialakítás:

Fekete farmer van? Próbálja ki a fekete Bling cipzár körömápolást. Használjon néhány Bling vagy ménes anyagot, például kis fémgyöngyöket és nagy köveket arany vagy fém flitterekkel. Végül zárja le megfelelően a cipzáras matricákat, és fedje le átlátszó fedőréteggel. Nem akarja ezt kipróbálni?

Melyik farmer és cipzáras körömrajz tetszett a legjobban? Kipróbálod ezeket?