9 legjobb Fimo köröm minták képekkel

Amikor találkozunk a „Fimo” kifejezéssel, azonnal elképesztő körömábrázolásokat kezdünk elképzelni. Ezt a kifejezést napjainkban nagyon népszerűen használják a körömművészet világában. A Fimo valójában egy polimer agyag márka neve. A Fimo vesszők különböző formájú sült polimer agyag rudak, pl. Teddy arcok, hello cica, virágok, íjak, gyümölcsök stb. A Fimo botjait nagyon vékony szeletekre vágják, és matricaként értékesítik, vagy ha kéznél vannak a Fimo botok, akkor gondosan vághatja otthon. Ezeket a Fimo szeleteket ezután nem a körmökön használják sem körömragasztóval, sem átlátszó lakkal.

A Fimo különböző formákban és méretekben kapható, ezért lehetőséget ad arra, hogy ezeket nagyon könnyen és teljesen lenyűgözően díszítse a körmök nélkül, sok kemény munka nélkül. Ma a legjobb 9 legjobb Fimo köröm mintát kínáljuk Önnek. Érdemes kipróbálni néhányat, vagy mindegyiket!

1. Egyszerű Fimo Floral Nail Art:

Egyszerű Fimo Floral Nail Art

Ez a kezdő típusú Fimo körömápolás. Csak egy egyszerű alapfesték, néhány apró strassz a határon és néhány Fimo virágszelet, amire szüksége lesz ehhez. Ezenkívül használhat kék csíkokat a körmök hegyén a jobb megjelenés érdekében. Megpróbálod ezt?

2. Fruity Fimo French Tips Nail Design:

Gyümölcsös Fimo francia tippek köröm design

A francia hegyes körmök nagyon népszerűek. Ezzel a gyümölcsös díszítéssel csavarhat a normál francia hegyes körmöknek. Használjon néhány strasszt is egy további gyönyörű megjelenés érdekében.

3. Aranyos Fimo körmök:

Aranyos Fimo körmök

Egy ilyen könnyen kezelhető és szórakoztató sportos körömdíszítést, mint ez, a Fimo smiley -k, pillangók, nyuszi nyulak és virágminták segítségével készíthet tiszta kék alapfestékre. Egyszerű és gyors kialakítás. Tökéletes egy nyári napra.

4. Zöld és citromos Fimo köröm design:

Zöld és citromos Fimo köröm design

Egy ilyen zöld körömápolást szabad kézi festéssel, csillogó zöld lakkal és Fimo zöld citromszeletekkel lehet létrehozni.

5. Gyümölcsös Fimo köröm design:

Gyümölcsös Fimo köröm design

Fimo eper-, banán-, alma-, görögdinnye- és citromszeletekkel nyári, gyümölcsös és vidám körmök készíthetők. Ezenkívül még néhány rajzot rajzolhat a körmökre, mielőtt felragasztaná őket.

6. Teddy Bear Fimo Nails:

Teddy Bear Fimo Nails

Egy egyszerű és aranyos mackó kialakítás készíthető a körmökre 3 barna árnyalat és néhány Fimo maci arc használatával. Könnyű és aranyos igaz? Próbálja ki, ha meg tudja ragadni az aranyos mackó Fimo szeleteket.

7. Lemon Fimo Striping Tape francia tippek:

Citrom Fimo csíkos szalag francia tippek

Mint a sportos francia tippek? Adjon nekik egy csavart csíkos szalagokkal és néhány csillogással a tippekért. Fejezze be a tervezést úgy, hogy citrom Fimo szeleteket tesz a körmére.

8. Fényes virágos Fimo kaviár körmök:

Csillogó virágos Fimo kaviár körmök

Egy csillogó ezüst alap festékkészlet kaviárgyöngyökkel és Fimo virágokkal van szüksége ahhoz, hogy ezt a szép formát a körmén hozza létre. Minél hosszabb a körme, annál szebb lesz ez a design. Próbáld ki ezt. Nagyon könnyű újratelepíteni.

9. Gyönyörű rózsa levelek és virágok Fimo köröm design:

Gyönyörű rózsa levelek és virágok Fimo design

Gyönyörű rózsaszín és fehér színű alapfestékben, a rózsák, virágok és levelek gyönyörű kialakítása egyszerűen létrehozható a megfelelő formájú Fimo vesszők segítségével. Ezt nagyon könnyű Fimo -val létrehozni, nem pedig akril anyagokkal vagy szabadkézi mintákkal. Imádni fogja ezt a formatervezést. Próbáld ki ezt a dizájnt!

Tetszettek a fenti tervek, mint nekünk? Hagyja visszajelzését!