9 legjobb japán köröm minták képekkel

Japán arról híres, hogy a világ rendelkezésére bocsátja különböző készleteit a köröm art deco készletekhez. Ha rákeresel a Google -ra az interneten, a japán köröm minták különféle formáival találkozhat. Nagyon népszerűek a japán emberek körében. A híres „kawaii” szó, amely azt jelenti, hogy kedves vagy aranyos, szintén japán szó, amelyet leginkább az aranyosan körömdíszített anyagokkal díszített körmökre használnak..

Ha valaha Japánba látogat, ne felejtse el felvenni sok dekoratív anyagot a körmökhöz. Ha azonban Japánba utazás nem választható az Ön számára, mint sokunk számára, akkor is vásárolhat aranyos dekorációs anyagokat az interneten, és inspirációt meríthet a körömművészetükből, mielőtt felveszi őket a körmökre.

Körömművészet japán stílusban:

Itt van egy lista 9 egyszerű és fejlett köröm művészeti japán mintából, amelyeket kipróbálhat!

1. Légkefésített körmök Rajna kövekkel:

japán köröm

A légkefés berendezések a körömápolási eszközök egy olyan formája, amely sablon segítségével különböző mintákat hoz létre a körmökön. Ezt a fajta professzionális mintát egy körömszalonban szerezheti be. Ha azonban megfoghatja a légkefés gépet, akkor otthon is megteheti. Fejezd be strasszokkal.

2. Light Ombre Bow Glitter Nails:

Könnyű Ombre Bow Glitter Nails

Kapnál néhány dekó íjat? Ha teheti, ez a körömápolás egyáltalán nem jelent problémát Önnek. Adja meg az alapot két nagyon közel egymáshoz a rózsaszín árnyalataival az Ombre francia tipp hatásáért. Legyen világosabb a csúcsán, és sötétebb hátul. Állítsa be az íjakat körömragasztóval, használjon néhány flittert egy sorban néhány körmön, és rajzoljon egy vonalat arany csillogással. Befejezés fedőréteggel.

3. Hello Kitty japán Kawaii körmök:

Hello Kitty japán Kawaii Nails

A Hello Kitty körömápolás A Decos egy nagyon híres japán deko anyag. Ezeket a Decókat és más fagylaltot vagy íj -deko anyagokat az online áruházakban szerezheti be. Használjon néhány csillagot és virágot is. Csináld ezeket különböző színű körömfólián, és a körmöd valóban “kawaii” lesz, vagyis aranyos! Próbáld ki!

4. Japán körömdíszítő szalagok:

Csíkoló szalagok Japán körömdíszítés

A szalagok megfelelő elhelyezésével a körmök teljesen félelmetesek lehetnek. Próbálja ki ezt a körömápolást megfelelően, csíkoló szalagokkal, választott színekkel, kis strasszokkal, arany csillogó lehúzókkal és természetesen fedőlakkal!

5. Vízmárványos köröm design:

Vízmárványos köröm design

Kipróbálhatja a fenti vízhez hasonló könnyű vízmárvány szögeket, és hozzáadhat néhány rajnai követ is.

6. Japán betűtípus köröm művészet ombre és csillámokkal:

Japán betűtípus köröm művészet ombre és csillogással

Ez nagyon félelmetes megjelenésű körömápolás lehet, két csillogó csillogással, a másik kettőn némi ombre -hatással, a középső ujjon pedig néhány szép csillagformával. Ezen kívül használjon sztriptíztisztítót vagy körömkefét néhány japán betűtípus létrehozásához. Győződjön meg arról, hogy van valami jelentésük.

7. Csillogó fényes körmök:

Csillogó Bling Nails

A Bling köröm sok csillám, strassz, gyöngy és fémgyöngy felhasználásával hozható létre. Próbáld ki ezt.

8. Pikachu Kawaii japán köröm:

Pikachu Kawaii Japanese Nails

Pikachu karakter egy nagyon híres rajzfilmfigura, amely nagyon aranyos megjelenésű. A Pikachu Decos a körömdíszítő anyagok híres formája is. Sok vízi matrica, Pikachu Decos, Rajna kövek stb. Segítségével körömfestést készíthet. Kipróbálja?

9. Francia tipp Japán Bling Nails:

Francia tipp Japán Bling Nails

Egy másik formája az erősen csillogó Bling körmöknek a francia tippekhez ily módon létrehozható. Ehhez csillámokra és megfelelő dekorkövekre van szüksége. Kipróbálod?

Reméljük, hogy Ön is annyira szerette ezt a cikket, mint mi. Melyiket próbálja ki?