9 legjobb napraforgó köröm minták képekkel

A nyár beköszöntének fényes és élénk színek robbannak ki mindenfelé. A lányok különösen szeretik ezt a nyári megjelenést nyári ruhájukkal, divatos napszemüvegükkel, divatos papucsukkal és természetesen színesen festett körmeikkel, stílusok és minták változatában. Egy tipikus nyári köröm design a napraforgó megjelenés. A napraforgó dizájn számos ragyogó szín közül választhat, amely csodálatos megjelenítést tesz sárga, arany, piros, narancs és rozsda árnyalatokban. A napraforgó köröm szinte minden lány lenyűgözi. A napraforgó mintát sokféle mintával lehet elkészíteni, a szirmoktól az egész virágig, vagy egyetlen napraforgótól számtalanig egyetlen körömön. Bármi legyen is a dizájn, vidámnak tűnnek, és biztosan feldobják a napot.

1. Napraforgó együtemű köröm:

Napraforgó együtemű körömápolás

A kék alaplakk ebben a napraforgó körömdíszítésben ellensúlyozza a virág egyedi vonásait, míg a sárga pontok növelik a megjelenés és a stílus intenzitását.

2. Hagyományos napraforgó köröm:

Hagyományos napraforgó köröm

Ez a kialakítás hagyományos barna színekben készül, amelyet alaplakkként használnak, a napraforgómaghoz és sárgát a napraforgóhoz. Aranyos retro megjelenésű, és káprázatosnak tűnik egy fehér nyári ruha hátterében. A ruhát ragyogó sárga esernyővel kiegészítheti, és filmsztár -kinézetet hozhat létre.

3. Átlátszó napraforgó köröm:

Átlátszó napraforgó köröm

Az átlátszó vagy áttetsző alaplakkon végzett körömápolás hatékonyan kiemeli a megfelelő körömtervezést és vonzza a megfelelő figyelmet. Az alaplakkban lévő csillogás csillogó megjelenést kölcsönöz a napraforgónak.

4. Napraforgó matrica köröm:

Napraforgó matrica köröm

A különböző körömápolási eszközökkel készített körömrajzok időigényes folyamatok lehetnek, hogy megkapják a kívánt megjelenést. Az erre a célra rendelkezésre álló körömmatricákkal a körmök díszítése sokkal könnyebb feladat lett. Csak fesse le a körmöket tetszőleges színnel, és helyezze a matricát a kívánt területekre. Ez a vörös körömlakk és sárga napraforgó kombinációja füstölgő forró hatást fejt ki.

5. Szép napraforgó köröm:

Szép napraforgó köröm

Ez a napraforgó design zöld és sárga színkombinációval kelti életre a nyarat. A zöld alapréteg levélszerű hatást kölcsönöz a designnak, a tetején virágzó napraforgó. Ez a körömdarab szép képet fest a finom fiatal lányok számára.

6. Francia manikűr napraforgó köröm:

Francia manikűr napraforgó köröm

Az egyre népszerűbb francia manikűr önmagában is őrület a nők körében. Változtassa gyönyörű körömdíszítéssé, és azonnali slágerré válik minden más körömstílus között. A napraforgó minta egyedisége a jellegzetes rózsaszín alap és a fehér hegyes körömzománc ellen jó ízlést és puszta eleganciát tükröz.

7. Tüskés napraforgó köröm:

Tüskés napraforgó köröm

A napraforgó köröm bármilyen stílusban vagy színben elbűvölő képet mutat. Ha szegecsekkel van ellátva, a kívántnál több hatása van. A gyöngy a szépséget példázza, a gyöngyszeggel díszített köröm művészet pedig egy nő lényegét tükrözi. Ezeknek a gyöngyszegeknek a szépsége intenzívebbé teszi a napraforgó dizájnt, és szinte csábító megjelenést kölcsönöz.

8. Piros napraforgó köröm:

Red Sunflower Nail Art

Merész és provokatív megjelenés érdekében vörös napraforgó kivitelben csillogó arany alapréteggel. Nincs olyan, mint egy érzéki körömtervezés, amely kiemeli a szexiséget. Tehát menjen tovább, dacoljon minden szokással, és adjon hozzá fűszert az életéhez ezzel a lenyűgöző köröm dizájnnal.

9. Napraforgó köröm design:

Napraforgó köröm design

Ez a napraforgó kialakítás a köröm teljes hosszában minden napot fényes nyári napnak érez. Egzotikusnak tűnik kontrasztos színkombinációjával. A napraforgók hagyományos sárga színű körömlakkban készülnek, narancssárga színekkel, míg a fekete háttér lenyűgöző hatást kölcsönöz. Ez a napraforgó design ugyanolyan vidámnak tűnik a rövid körmökön.

A napraforgó körömdíszítés egy nyári megjelenésű körömtervezés, és ez az egyik különleges körömdíszítés. Itt nézel ki néhány aranyos napraforgó köröm mintát, válaszd ki a legjobbat.